راهکار Dynamics CRM، راهکار تجاری ارائه شده توسط مایکروسافت برای مدیریت ارتباط با مشتریان و به طور کلی ذی نفعان است که منجر به اثربخشی بازاریابی، بهره‌وری فروش و مدیریت کارآمد فرایند خدمات از طریق ارائه قابلیتهای کارگروهی، هوش تجاری و مدیریت کمپین‌ها می‌شود. نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) به شما کمک می کند تا با سازماندهی و اتوماسیون فرایندهای کاری اثرگذار روی رضایت و وفاداری مشتریان در بخش‌های بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش، هزینه ها را کاهش داده و سود آوری را افزایش دهید. راهکار CRM با بهره گیری از زیرساخت مایکروسافت CRM به شما کمک می کند تا ROI را از طریق اتوماسیون در بازاریابی، خدمات مشتری و فروش، افزایش دهید.
Don't wanna be here? Send us removal request.
Text
ایمیل مارکتینگ و ارتباط با نرم افزار CRM
شاید برایتان جالب باشد که بدانید اولین ارسال انبوه ایمیل در سال 1978 انجام شده است. این درحالی بود که اینترنت نوپای آن زمان تنها قابلیت دسترسی به 400 کاربر را داشت، شاید در آن زمان هیچکس نمیتوانست اهمیت آنچه را که تازه کشف شده بود متوجه شود. تقریبا چهار دهه بعد، ایمیل مارکتینگ یکی از ارکان اصلی تبلیغات و بازاریابی کسب و کارها شد. امروزه روش های مختلفی برای بازاریابی وجود دارد و مشتریان خودشان انتخاب می کنند که آیا تبلیغات ایمیلی را دریافت کنند یا خیر.
اکثر ما ایمیل های تبلیغاتی را فیلتر می کنیم، پس انتظار نداشته باشید مشتریانتان همین کار را نکنند. وقتی یک تبلیغ انجام می شود، اطلاعات کسب و کار ما برروی صفحه نمایش، داخل جیب افراد روی موبایلها، تبلت ها و .... خواهد بود، پس بایستی روش ارسال ایمیل را درک کنیم و سعی کنید که اثرات منفی آن را کاهش دهیم. پیامی که وارد سطل زباله ی افراد می شود، یک کپی تبلیغاتی خسته کننده عمومی و غیرشخصی است که مدتها به عنوان یک ایمیل استفاده می شود، پس ارزشی جز سطل زباله نخواهد داشت. برای همین موفق ترین بازاریاب ها از نرم افزار CRM برای یافتن مشتریان بالقوه استفاده می کنند.
ایمیل مارکتینگ با استفاده از CRM چیست؟
CRM یا همان نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری یکی از تکنولوژی های نوین بازاریابی است که به مشتریان امکان دسترسی به کسب و کارهای مورد علاقه خودشان را می دهد. ایمیل مارکتینگ با استفاده از نرم افزار CRM ابزاری است تا شخصی تر و موثرتر با مشتریان بالقوه در تماس باشیم. هدف این است که صرفا در ذهن مشتری باقی بمانیم. این شیوه ی بازاریابی شامل مشتریان B2B نیز می شود که در حال حاضر بیشتر از هر زمان دیگری رو به گسترش است.
بین سالهای 2011 تا 2014 سیستم های B2B خودکاری ارائه شده و در حال افزایش استکه به میزان 60 درصد باعث افزایش ایمیل مارکتینگ با استفاده از CRM شده است. بنابراین این شیوه ی ایمیل مارکتینگ بر روی مشتریان یا افرادی که با یک کسب و کار، شرکت یا سازمان در ارتباط هستند تمرکز می کند، نه یک تبلیغات مبهم با جامعه آماری زیاد که ممکن است مشتریان کسب و کار شما نیز نباشند.
مزایای ایمیل مارکتینگ با استفاده از CRM
ایمیل مارکتینگ به روش سنتی دو مزیت داشت. اولا گیرندگان قادر بودند بدون توجه به زمان ارزشمند و یا میزان علاقه خود یک نگاه گذرا به ایمیل مربوطه داشته باشند. علاوه براین، فرستنده قادر بود با صرف یک هزینه ی اندک چشم اندازها و نقطه نظرات مشتریان خود را بیابد. نتیجه ی نهایی این بود که بازاریابان توانستند یک شبکه فوق العاده وسیع برای ، آگهی، بازریابی و فروش بیابند، به رغم اینکه درصد منافع مورد نظرشان نسبت به افراد زیادی که آن را دریافت می کردند کم بود.
درحالی که این یک راه حل خوب برای بازاریابان بود و منافع آنها را تامین می کرد، اکثر گیرندگان این پیام ها را به صندوق اسپم خود هدایت می کردند. این پیشنهادات ناخواسته به عنوان هرزنامه علامت گذاری شده و منجر به ایجاد راه حل های مختلف جهت مسدود کردن آنها گشت. همانطور که شکایت ها افزایش می یافت بازاریابان متوجه ی حسن نیت ارائه کنندگان این سیستم شدند، و اعتبار از دست رفته را با همکاری FTC در سال 2003 بازیابی کردند. ایمیل مارکتینگ بر مبنای CRM یک استراتژی است که با هدف حفظ مشتریان به کار گرفته می شود. این کار با استفاده از یک رویکرد سفارشی برای ایمیل مارکتینگ بود با هدف، ارسال ایمیل های هدفمند و مفید برای یک جامعه آماری خاص، که منجر به ارتباط مادام العمر و دو طرفه بود.
با استفاده از این روش شرکت ها می توانستند ایمیل ها را برای مشتریان شخصی سازی کنند، باتوجه به اینکه با استفاده از نرم افزار CRM می توانستند درک کنند که عادت های خرید مشتریان چگونه است، منافع مشتری و شرکت را پیش بینی کنند و طبق آن بازاریابی و ارسال ایمیل را هدایت کنند.
در اصل هرگونه تعامل، بازاریابی را به طور مستقیم بر نیازهای گیرنده و تعاملات با او استوار می کند. این ایمیل ها با هدف اطلاع رسانی و به خواست مشتری ارسال میگردد، برخلاف ایمیل های بازاریابی عمومی که ناخواسته و بدون اطلاع فرد برای او ارسال می شد. ایمیل های ارسالی با استفاده از اطلاعات مشتری برنامه ریزی و طراحی و از تصاویری انعطافپذیر و مناسب با کسب و کار مربوطه که بر مشتری اثر مثبت و دقیق تری بگذارد در آن استفاده می شود. ایمیل مارکتینگ مبتنی بر CRM با استفاده از پایگاه داده ی مشتریان که در اختیار دارد و با بالاترین بازگشت سرما یه انجام می گیرد. در این روش برای هر 1 دلار صرف شده، 38 دلار درآمد تولید می گردد. علاوه براین، ایمیل های ارسالی را 40 بار موثرتر از موارد مشابه که از طریق فیس بوک یا توییتر ارسال خواهد کرد.
به همین ترتیب انتخاب بهترین ارائه دهنده ی خدمات ایمیل نیز بایستی مد نظر کسب و کار مربوطه قرار گیرد. همچنین با استفاده از اطلاعاتی که در سیستم CRM موجود است می توانید یک پلت فرم مناسب و دقیق ایجاد کنید که ایمیل های ارسالی در زمان های تاثیر گذار به دست مشتریان برسد. پس از ارسال با یکپارچه سازی پلتفرم ارسال ایمیل انبوه و اتصال آن به CRM می توانید یک گزارش جامع از ایمیل های ارسال شده و بازخوردهای آن را بدست آورید. امروزه نرم افزارهای CRM طیفی گسترده از کسب و کارها را در برگرفته اند و بخصوص اگر این نرم افزار مبتنی بر وب باشد، نظیر نرم افزارهایی چون salesforce به راحتی می توانند امور ایمیل مارکتینگ را با استفاده از سیستم CRM یکپارچه سازی کرده و در کمترین زمان بازخوردها را بدست آورند.
0 notes
Text
افزایش سرنخ فروش آنلاین با بررسی برتری و مزایای رقابتی آنلاین رقبا
همیشه کسب و کار و رقابت در کنار یکدیگر شکل گرفته و پیش می روند. موفقیت در کسب و کار حاصل ارائه ی خدمات و محصولاتی بهتر نسبت به رقباست. منطقی ترین و رایج ترین روش برای پیروزی در این رقابت کشف و تجزیه و تحلیل مزیت رقابتی می باشد. در دنیای دیجیتال امروز، مزیت رقابتی آنلاین جزئی جدایی ناپذیر از کسب و کار محسوب می شود. تحلیل رقیب به صورت سنتی به صورت سالانه و با تمرکز بر قیمت گذاری، اهداف، استراتژی ها، نقاط قوت و ضعف، و کمپانی رقیب انجام می گیرد. یک بازاریاب آنلاین احتمالا به شما خواهد گفت که نتیجه ی این تحلیل سنتی چندان ثمربخش نیست. و دلیل آن مشخصاً درنظر نگرفتن فعالیت و مزیت رقابتی آنلاین رقباست.
در باب اهمیت فضای مجازی باید گفت: حدود ۹۷% مشتریان از ابزارهای آنلاین برای جستجوی محصولات و خدمات استفاده می کنند. خریدارن معتقدند جمع آوری اطلاعات به صورت آنلاین سه برابر صحبت با واحد فروش برای آنها ارجحیت دارد. و در آخر، هفتاد الی نود درصد فرایند خرید پیش از تماس با بخش فروش شرکت شما تکمیل شده است. مهترین سوالی که در این زمینه مطرح می گردد عبارتست از اینکه، چگونه باید مزیت رقابتی آنلاین را کشف و تحلیل کرد؟
رقبای برتر آنلاین خود را شناسایی کنید
رقبایی را که با کلیدواژه های اصلی مربوط به محصول شما در صفحه ی اول گوگل نمایش داده می شوند بیابید. چرا فقط گوگل؟ چون ۸۵% ترافیک جستجو از طریق این موتور جستجو انجام می شود. سپس وب سایت آنها را با وب سایت خود مقایسه کنید. مسلماً پیشی گرفتن از سایتی ۱۵۰ صفحه ای با استفاده از سایتی ۳۰ صفحه ای تقریبا غیرممکن است.
توانایی خود برای جذب خریداران ایده آل را ارزیابی کنید
کسی که به سایت شما مراجعه می کند با هدف حل مشکل یا به دست آوردن اطلاعاتی، شما (و رقبایتان) را پیدا می کند. باید مطمئن باشید که سایت شما برتری لازم برای انتخاب شدن توسط بازدیدکننده را دارد.
دو فاکتور مهم برای تحلیل مزیت رقابتی آنلاین سایت رقیبتان وجود دارد:
الف) ارزیابی قدرت وب سایت: 0شامل تحلیل لینک های وب سایت، سازگاری با موبایل، تست سرعت بارگذاری صفحه و پوشش شبکه های اجتماعی. سوالاتی که در این مرحله باید پاسخ دهید عبارتند از: رقبای من چند بک لینک دارند؟ این بک لینک ها از چند دامنه هستند؟ آیا هیچ یک از این دامنه ها مربوط به سایت های آموزشی و یا دولتی است؟
ب) ارزیابی محتوا: ارزیابی کیفیت و کمیت محتوای وب سایت رقبایتان و پیدا کردن مزیت رقابتی آنلاین آنها که منجر به جذب خریداران می شود. این محتوا شامل صفحات وب سایت، مقالات وبلاگ، پست های شبکه های اجتماعی و اخبار آنلاین مربوط به محصولات و خدمات شما می شود. باید بدانید رقبای شما چند وقت یک بار مقالات بلاگ و پست های شبکه های اجتماعی منتشر می کنند.
توانایی خود برای تبدیل بازدیدکنندگان وب سایت به سرنخ فروش را ارزیابی کنید
حدود ۹۶% بازدیدکنندگان وب سایتتان آماده ی خرید نیستند. آنها به دنبال اطلاعاتی کارامد در رابطه با موضوع مورد جستجو به سایت شما رسیده اند. باید رقبای خود را بررسی کرده و ببینید از چه ابزاری برای تبدیل بازدیدکننده به سرنخ فروش استفاده می کنند.
فروشگاه آنلاین
اگر تمام چیزی که در وب سایت شما برای این فرایند تبدیل یافت می شود یک صفحه ی “ارتباط با ما”ی خشک و خالی ست، در این زمینه به شدت دچار کمبود مزیت رقابتی آنلاین هستید! جبران این کمبود چند گام دارد:
واضح و مشخص برتری خود را شرح دهید. باید بتوانید سریعا و با جملات و کلمات درست به سوال “چرا باید شما را انتخاب کنم؟” پاسخ دهید. هم چنین باید در جای مناسب پاسخ این سوال مهم را در اختیار مخاطب قرار دهید.
فراخوان برای عمل (CTA: Call-To-Action) غیرقابل چشم پوشی در سایت استفاده کنید. مئلا این فراخوان ها به صفحه ی خاصی (مانند صفحه ی فرود) لینک می شوند. در این صفحه اطلاعات بیشتری راجع به پیشنهادی که در فراخوان مطرح شده بود ارائه می شود. فراخوان ها باید در صفحات سایتتان، محتوا، ایمیل ها، و مقالات بلاگ استفاده شوند.
صفحات فرود ترغیب کننده بسازید. بازدیدکننده باید در این صفحه ارزش محصول یا خدمات پیشنهادی را ببیند. عموما صفحات فرود شامل فرمی برای جمع آوری اطلاعات از بازدیدکنندگان نیز می شوند.
فرم ها باید اطلاعاتی که بعدها می توانید از آنها برا تماس با سرنخ فروش استفاده کنید را جمع آوری کنند. اطلاعاتی که حداقل آنها نام، نام خانوادگی، و ادرس ایمیل بازدیدکننده است.
محتوای وب سایت شما باید برای بازدیدکننده ارزشمند باشد. یعنی اطلاعاتی همچون لیست مشتریان، کتاب الکترونیکی، ویدیو، وبینار، پادکست، اینفوگراف، و غیره را در اختیار بازدیدکننده قرار دهد. این اطلاعات کمک می کند بازدیدکننده شما را با رقبا مقایسه کرده و تصمیم بگیرد. مشخصا اینجا مزیت رقابتی آنلاین تان به چشم می آید.
تحلیل تکنیک های سئوی رقبا کمک می کند “دلیل صفحه اول نشین” بودن آنها را کشف کنید. این تحلیل شامل عنوان صفحه، معماری URL، برچسب هدر، متن تصویر Alt، لینک داخلی و طول محتواست. این جزییات می توانند در رنکینگ گوگل سایتتان بسیار موثر باشند.
به صورت کلی باید توجه بسیار زیادی به مزیت رقابتی آنلاین معطوف داشت. کمپانی هایی که بیش از ۱۵ مقاله در ماه در بلاگ خود می گذارند پنج برابر وب سایت های بدون مقاله ترافیک دارند. حتی اگر زمان انتشار بیش از ۱۵ پست در ماه را ندارید هم بهتر است بدانید که کمپانی هایی که ۱-۲ مقاله در ماه منتشر می کنند تا ۷۰% بیشتر سرنخ فروش دارند. نقش صفحات فروش نیز کمرنگ نیست. کمپانی هایی با بیش از ۳۰ صفحه ی فرود ۷ برابر انهایی که کمتر از ۱۰ صفحه ی فرود دارند به سرنخ فروش می رسند.
0 notes
Link
0 notes
Link
0 notes
Text
مدیریت بازاریابی و فروش از طریق ارتباط با مشتری
مدیریت بازاریابی و فروش از طریق ارتباط با مشتری
در مدیریت بازاریابی و فروش تنها امور دارای اهمیت ، عبارت است از نقاط تماس مشتریان با ارتباطات ،��حصولات و افراد شما . از دید مشتری ، این روابط متقابل با شما یعنی برنامه ی بازاریابی . ما این موارد را نقاط قوت می نامیم ، و اکثر آن ها در برنامه یا بودجه ی بازاریابی شرکت ها به دقت ذکر نمی شوند .
مشتری شما چه موقع با افراد ،محصول یا اطلاعات مربوط به افراد و محصولات شما ارتباط متقابل پیدا می کند ؟ با صرف کمی وقت ، فهرستی از نقاط قوت خود فراهم کنید . این فهرست طرح و برنامه ی ارزیابی دقیق تر و مفصل تری را پایه ریزی می کند . برای کمک به شما در این کار ، پیشنهاد می کنم پنج مولفه بازاریابی یعنی : محصول ، قیمت ، مکان یابی ، بهبود بخشی ، و افراد را لحاظ کنید . حال با بهره جویی از این پنج مولفه به نقاط قوت خود بیندیشید .
محصول
چه جنبه هایی از خود محصول اهمیت دارند – روی برداشت و قصد خرید مشتریان تاثیر می گذارند ؟ به علاوه ی ویژگی های محسوس و نا محسوس مانند مشخصات ، ظاهر و احساس ، و همین طور بسته بندی . به خاطر داشته باشید که برداشت های اولیه برای نخستین خرید مهم است ، اما برای خرید مجدد و ترغیب دیگران به خرید ، عملکرد محصول در طی زمان اهمیت بیشتری دارد ( و بخاطر داشته باشید که منظور بازاریاب ها از محصول هر چیزی است که به مشتری خود ارائه می کند . چه فیزیکی و ملموس و چه غیر ملموس و بیشتر از جمله ی خدمات ).
از آن جنبه های محصولتان که برداشت مشتری را تحت تاثیر قرار می دهد ، هم مشخصات عقلانی و هم تاثیرات احساسی ، فهرستی تهیه کنید .
قیمت گذاری
برای مشتری به دست آوردن و استفاده از محصول شما چقدر هزینه دارد ؟ فهرست قیمت ، اغلب مهم ترین عامل تاثیرگذار بر ادراک مشتری از قیمت است ، اما تنها عامل نیست . تخفیف ها و پیشنهاد های ویژه نیز از نکات موثر در فهرست قیمت است . همچنین هر هزینه ی اضافه ای که ممکن است به مشتری تحمیل شود ، مثل هزینه تغییر مصرف از یک محصول رقیب به محصول خود که نباید آن را از قلم بیندازید . این مسئله می تواند واقعا نظر مشتری را در مورد جذابیت محصول شما تحت تاثیر قرار بدهد . اگر بتوانید روش هایی ارزان تر / ساده تر برای تغییر مصرف از محصول رقیب به محصول خود پیدا کنید ، ممکن است بتوانید برای محصول خود پول بیشتری بگیرید و در عین حال فروش بیشتری هم داشته باشید .
آن جنبه های مربوط به قیمت را که روی نظر مشتری تاثیر می گذارد ، فهرست کنید .
مکان یابی
محصول شما کجا و چه وقت به مشتریان عرضه می شود ؟ مکان خیلی موثر است ، زیرا بیشتر اوقات ، مشتریان در واقع برای خرید محصول شما نمی آیند . هرکس هر روز تمام مدت دنبال چیزی نمی گردد که شما
می خواهید . به او بفروشید . وقتی کسی چیزی را میخواهد ، بیشتر تحت تاثیر آن چیزی قرار می گیرد که در دسترس اوست . یافتن زمان و مکان مناسب در موفقیت بازلریابی بیشترین اهمیت را دارد و اغلب بسیار دشوار است . در حال حاضر کجا و کی محصول خود را به مشتریان عرضه می کنید ؟
هر یک از ویژگی های محل و موقعیت عرضه را ( هم از نظر زمان و ��م مکان ) ، که روی دسترس پذیری محصول اثر می گذارد ، فهرست کنید .
بهبود بخشی
این مولفه ی چهارم تک تک و تمامی روش هایی را در بر می گیرد که برای برقراری ارتباط با مشتریان آن ها را بهبود می بخشید و ارتقا می دهید . آیا آگهی می دهید ؟ نامه می فرستید ؟ بروشور پخش می کنید ؟ در معرض دید بودن علایم تابلو ها روی ساختمان ها و وسایل نقلیه چطور است ؟ آیا توزیع کننده ها و سایر کسانی که در بازاریابی شرکت دارند نیز با مشتری شما ارتباط برقرار می کنند ؟ در این صورت روش ها و ابزارهای بهبود بخشی آن ها را نیز لحاظ کنید ، زیرا این ها نیز به شکل گیری ادراک مشتری کمک می کنند . در مورد سایر اجزای معمول ارتباط با مشتریان ، مثل قبض های پرداختی چطور ؟ آن ها نیز بخشی از تاثیری هستند که ارتباطات بازاریابی شما اعمال می کنند .
تمام راه های موجود برای بهبود بخشی عرضه ی محصول خود را که به برقراری ارتباط با مشتریان بالقوه و بالفعل می انجامد، فهرست کنید .
افراد
تقریبا در تمام کسب و کارها انواه مختلفی از تماس های انسانی با مشتریان بالقوه و بالفعل وجود دارند که از آن جمله می توان به تماس های فروشندگان ، مسئولان ، پذیرش ، خدمات ، کارکنان حمایتی و نیز کارکنان جمع آوری محصول ، حمل با کشتی ، تسویه حساب ، تعمیر و… با مشتریان اشاره کرد . تمام این ارتباط های انسانی اجزای مهمی از برنامه های بازاریابی اند ، البته شاید در حال حاضر تمام آن ها چندان به متمرکز و موثر ماندن برنامه ی شما کمک نکنند .
تمام تماس های انسانی را که ممکن است برای موفقیت برنامه ی شما مهم باشند ، فهرست کنید .
یافتن شیوه هایی دیگر برای افزایش تاثیر بازاریابی
با برخی از بهترین مشتریانتان گفت و گو کنید . آیا ایده ای خوب برای شما دارند ؟ ( البته به ایده های بسیار پر خرج توجه نکنید . حتی مشتری خوب هم نگران ورشکستگی شما نیست )
از مشتریان برای معامله شان تشکر کنید . یک �� متشکرم ” دوستانه و با لبخند ، یک کارت یا نوشته یا نامه ی مودبانه ای داخل پاکت فاکتور – همه راه هایی برای تشکر از خرید آن هاست و مردم دوست دارند جایی بروند که از آن ها تشکر می شود .
قلمرو بازاریابی خود را تغییر دهید . آیا قلمرو شما آن قدر گسترده شده که تمایز و تاثیر خود را از دست داده است ؟
اگر چنین است بر منطقه ی اصلی فروش یا مشتریان واقعی خود متمرکز شوید . اما اگر آمادگی لازم برای گسترش را دارید ، ذره ذره حوزه ی دسترسی خود را افزایش دهید تا قلمرو شما رشد کند.
معرف های بیشتری به دست آورید. برای گفت و گو و ارتباط با افرادی که می توانند مشتری ها را به سمت شما بفرستند وقت بگذارید . و حتما از کسانی که دیگران را به سمت شما هدایت می کنند ، تشکر کنید . برخورد مثبت باعث رشد رفتارهای اجتماعی می شود .
بازاریابی خود را جذاب تر کنید . ( حرفه ای ، خلاق ، درخشان ، شفاف ، خوش طرح ، خوش ساخت). در اغلب برنامه های بازاریابی صرفا با ارتقا بخشیدن ظاهر و حس و حال می توان تمام ارتباطات بازاریابی وسایر اجزای آن را بهتر کرد . ( آیا می دانستید خوش لباس ترین مشاوران در یک حوزه ، ۲ تا ۵ برابر معمول دستمزد می گیرند ؟) برای جلب و حفظ مشتری لبخند بزنید.مطمئن شوید که همکارانتان نگرشی مثبت و رفتاریمهربانانه به مشتریان دارند . اگر چنین نباشد ، بی شک نگرش منفی آن ها به کاهش مشتریان می انجامد . اجازه ندهید افراد علیه برنامه بازاریابی تان عمل کنند . برای آنکه کاملا درک کنند که باید کنترل موفق اوضاع را در دست داشته باشند ، وقت کافی بگذارید و با آموزش و مدیریت درست کمکشان کنید تا نگرشی مثبت ، مفید و زایا در تمام تعاملات خود با مشتریان داشته باشند . تجربه ای به یاد ماندنی برای مشتری یا مراجع خود ایجاد کنید . طوری رفتار کنید که مشتری احساس کند معامله با شما تجربه ای خوشایند و به یاد ماندنی است . به برخوردی خاطره انگیز بیندیشید . (البته به شکلی خوشایند ، لطفا !) ببینید در چه چیز می خواهید بهترین باشید و در ان مورد سرمایه گذاری کنید . اگر متوسط و معمولی باشید ، چه نیازی به شما خواهد بود ؟ موفقیت وقتی نصیبتان می شود که به شکلی آشکار و وسوسه انگیز بهتر از هر شرکت یا محصول دیگر باشید . حتی اگر مسئله ای کوچک موجب بهتر بودن شما باشد ،آن را بشناسید و حتما در جلا دادن این درخشش بکوشید . همین است که محصول شما را شایسته فروش می کند . بکوشید محصولات اضافی ( یا خدمات مرتبط ) را نیز به طور جنبی به مشتریانتان ارائه کنید . افزایش حجم متوسط خرید یا سفارش راهی مهم برای افزایش اثر بخشی برنامه بازاریابی است . اما این فروش محصولات اضافی را متعادل و طبیعی نگه دارید . چیزهای بی مصرفی را که در برنامه خارج از کانون تمرکز شماست یا برای مشتریان فایده ای ندارد ، به آن ها نفروشید . از مشتریانی که رضایتشان جلب نشده یا شما را ترک می کنند گزارش بخواهید . چرا ناخوشنودند ؟ آیا می شد با کاری ساده آنها را حفظ کرد ؟
برنامه های بازاریابی باید دائما متحول و اصلاح شود . اغلب بسیار کمتر از ظرفیت کامل خود نتیجه می دهند و به همین علت است که از هر صد کسب و کار، فقط معدودی واقعا موفق می شوند و توسعه می یابند . دیگران برای بالابردن درصد موفقیت خود برنامه بازاریابی مناسبی ندارند . وقتی موضوع بازاریابی مطرح است ، همه جانبه بیندیشید . همیشه کار دیگری می توان کرد که میزان اثر بخشی را بالاتر میبرد و بهترین نتایج را حاصل میکند
چند اصل و نکته درباره برنامه ریزی
جایگاه کنونی شما از لحاظ محصول ، مشتریان ، رقابت و جریان های عظیم تر بازاری که در آن هستید . کسب و کارهای تثبیت شده در دوران قبل چه نتایجی برای شما داشته اند . این نتایج را از لحاظ فروش ، سهم بازار احتمالا سود آوری ، رضایت مشتریان یا سایر مقیاس های نگرشی و برداشت مشتریان ارزیابی کنید ،اما شاید بخواهید به مقیاس هایی در مورد وفاداری مشتریان ، حجم و فراوانی خرید و سایر نشانه های رفتار مشتریان نیز توجه کنید ، البته اگر فکر میکنید که آنها برای طرح شما اهمیت دارند . استراتژی شما . تصویری کلی است از آنچه به شما در کسب نتایج بهتر کمک می کند . جزئیات برنامه. تمام فعالیت های مشخص و جزئی شرکت را به شکل گروه بندی شده و براساس نوع و حوزه ی آن ها ، با توضیح چگونگی جای گیری این فعالیت ها در استراتژی شرکت ، و وضعیت کنونی ��ن منعکس می کند
ارقام. را اعم از برآوردهای فروش و هزینه بررسی کنید و ببینید آیا دانستن این ارقام اضافی به بهبود کار شما منجر می شود : برآوردهای مربوط به سهم بازار ، میزان فروش به بزرگترین مشتریان یا توزیع کنندگان ، هزینه ها و عایدات عرضه ی ویژه ی محصولات ، برآوردهای فروش ، حق دلالی بر حسب مناطق مختلف و هر آنچه که در تعیین فعالیت های جزئی بازاریابی شما مفیدند. طرح های شما برای یادگیری چیست . اگر کار یا محصول تازه ای دارید ، یا در حال آزمایش فعالیتی جدید و نا مطمئن برای بازاریابی هستید ، باید نقشه ای برای آزمون خطر ها یا آزمایش ابتدایی کار در مقیاس کوچک طراحی کنید . پیش از رفتن به محیطی بالاتر باید تعیین کنید که به دنبال چه نتایج مثبتی هستید . خردمندی یعنی آموختن آنچه نمیدانید و برنامه ریزی برای فهم آن .
یافتن راه هایی برای تحقیقات کم هزینه
شما مجبور نیستید یک میلیون دلار خرج ایده های تحقیقاتی برای یک آگهی تبلیغاتی جدید ( یا هر چیز دیگر ) کنید . در عوض بر طرق کسب بینش یا وارسی حدس های خود با استفاده از روش های ارزان و رایگان تحقیقی متمرکز شوید .
اگر تصمیم گرفته اید که واقعا ده ها هزار دلار برای تحقیق صرف کنید ، خب چنین کنید : شرکت های زیادی آماده ان تا پول شما را بگیرند و در مقابل گزارش های مفصلی تحویل دهند ( شرکت های تبلیغاتی بزرگ نیویورک و لندن نیز تحقیقات خوب اما گرانی برای مراجعانشان انجام می دهند)
اما چگونه می توان بدون هدر دادن پول ، وقت و نیروی انسانی ، تحقیق مفیدی انجام داد ؟ در این بخش ۱۴ ایده معرفی می کنیم تا شما را در مسیر درست قرار دهیم .
مقایسه رویکرد خود با رویکرد رقبا
وقتی رویکرد بازاریابیتان را با رویکرد رقبایتان مقایسه کنید ، به سادگی پی میبرید مشتریان چه چیز را بیش از همه می پسندند . فهرستی از آنچه رقبایتان به شکل متفاوت از شما انجام می دهند تهیه کنید . آیا آنها قیمت های بالاتری دارند ؟ آیا ممکن است نمونه های رایگان پخش کنند ؟ آیا برخی از آنها ضمانت های مبتنی بر بازگرداندن پول ارائه می کنند ؟
فهرستی شامل دست کم پنج تفاوت بین کار خود و رقبای اصلی تان بر مبنای تحلیل فعالیت های بازاریابی تهیه کنید . حال از ده نفر از بهترین مشتریانتان بخواهید که این فهرست را مرور کنند و موارد ترجیح خود را بگویند ، یعنی بین نحوه کار شما و سایر شیوه ها انتخاب کنند . نتایج را ثبت کنید و از آنها دلایل انتخاب هایشان را بپرسید ، ممکن است مشاهده کنید که شیوه هایی برای مشتریانتان مطلوب و جذاب است که با طریقه فعلی شما کاملا فرق می کند .
0 notes
Text
مدیریت ارتباط با مشتریان - مایکروسافت crm
با پیاده سازی ماژول ها و امکانات نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتریان مایکروسافت (Dynamics CRM) به شما کمک میکند تا از مزایای راهکار Microsoft Dynamics CRM برای ایجاد رابطه طولانی مدت با مشتری و افزایش فروش استفاده کنید: a «بازاریابی»
ابزارهاي ايجاد و مديريت فرآيندهاي تبليغاتي
تعریف و مدیریت کمپینها و رصد نمودن بازخورد کمپینها
امكانات مربوط به هجوم هاي تبليغاتي (Quick Campaign)
ايجاد قالبهاي تبليغات و بررسي ميزان اثر گذاري هريك از فرآيندهاي تبليغاتي
ايجاد ليستهاي بازاريابي و مديريت آنها
ثبت تمایلات هر مشتری در مورد نحوه و زمان ارتباط برقرار کردن
«فروش»
ايجاد و مديريت سرنخهاي تجاري
نگهداري اطلاعات رقبا
ايجاد و دنبال نمودن فرصتهاي تجاري
مديريت روشها و مستندات فروش
اطلاعات محصولات و نمایش سلسله مراتبی
دسته بندي محصولات همراه با ليست هاي تخفيف
مديريت پيشفاكتورها و فاکتورها
تهيه انواع گزارشات مربوط به فروش
«خدمات»
مدیریت موارد خدمات و پشتیبانی (Case Management)
تیکتینگ و Help Desk
تقویم خدمات
مدیریت و به اشتراک گذاری دانش بین تیم
امكانات لازم براي مديريت صفها (برای فعالیت یک تیم)
تعریف خدمات و سرویسهای قابل ارائه و کارشناس مربوط به هر سرویس
مدیریت قراردادهای پشتیبانی و تعیین تعداد و نوع سرویس تحت قرارداد
تعیین سطح سرویس (SLA)
«سایر امکانات»
مديريت گردش كار بسيار پيشرفته
ارتباط Dynamics CRM با پورتال و وب سایت سازمان
تعیین اهداف و شاخصهای ارزیابی هدف (Goal Managment)
كاملاً سازگار با محصولات Microsoft Office
ارتباط با سیستم فکس
ارتباط با سیستم تلفن
ارتباط با ایمیل سرور سازمان
امکان ارسال اساماس انبوه از محیط سیستم
مديريت ايميلهاي ارسالي و دريافتي
0 notes
Photo
Microsoft’s brand of mixed reality is coming to cheap PCs before the end of the year. Affordable mixed reality headgear costing roughly $300 will be arriving this year —consumer models are expected in the fall with development editions coming sooner — from Windows and partners like Asus, Lenovo and Acer
0 notes
Link
0 notes