yesghostlypeachphilosopher-blog
Tomi Marttinen
7 posts
Don't wanna be here? Send us removal request.
Text
Asiakaspalvelua Chatbotilta
Monelle ihmiselle on viime vuosien saatossa tullut tutuksi erilaiset chat-palvelut asiakaspalvelukokemuksen täydentämiseksi ja helpottamiseksi. Maksulliset asiakaspalvelu-puhelinnumerot eivät enää kummittele, vaan ongelmiin löytyy ratkaisu maksuttomasta chat-palvelusta. Lähtökohtaisesti voisi olettaa, että ruudun toiselta puolelta kysymyksiin vastaa ihminen, mutta entä sitten kun ihminen korvataan tietokoneella asiakaspalvelutilanteessa?
Chatbottien ydinperiaate on lyhentää asiakkaan odotusaikaa ja antaa nopeampaa ja parempaa palvelua. Asiakas vastaa jonotustilanteessa muutamaan lyhyeen kysymykseen, joihin chattibotti joko vastaa suoraan tai esittää vastakysymyksen. Näin asiakas pystytään suoraan ohjaamaan ongelman ratkaisevalle sivustolle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, on chatbot kuitenkin onnistunut kartoittamaan asiakkaan ongelman melko tarkasti. Tämä vähentää chatissa vietettyä aikaa, ja asiakaspalvelija pääsee palvelemaan muita asiakkaita nopeammin. 
Chatbotteja käyttää jo moni suomalainen tai suomessa operoiva yritys. Esimerkiksi mobiilioperaattori Telia kysyy asiakkailtaan muutamia kysymyksiä chatbotin avulla kun he avaavat chatin. Asianomaiselta kysyttiin esimerkiksi mitä asia koskee, ja seuraavaksi ohjattiin suoraan chatin ohi apusivustoille. Kätevää.
Tumblr media
Myös muutamat vaateliikkeet käyttävät chatbottia. H&M on hyödyntänyt botin ominaisuuksia sekä asiakkaan selaustietoja, ja botti ehdottaakin asiakkaalle vaatekokonaisuuksia selaushistoriaan perustuen. Tämä tietenkin edellyttää evästeiden sallimista - kaksipiippuinen juttu. Kyseinen botti myös tuo videoita eri mallistoista. Tässä käytössä botti tuo varmasti lisämyyntiä.
Mitä eroa, mitä hyötyä ja mitä haittoja chatbotista on verrattuna ihmiseen? Varmaa on se, että botti ei tajua tunteista vielä tänä päivänä mitään. Mikäli tuohtunut asiakas purkaa tunteitaan chatissa, ei botti osaa tähän reagoida, mutta taitava, asiakaspalvelun hallitseva ihminen kykenee kääntämään tämänkin tilanteen esimerkiksi myyntitilanteeksi. Ihminen taas ei toisaalta kykene haravoimaan tietoa netistä läheskään yhtä nopeasti kuin tietokone, esimerkiksi asiakkaan antamien avainsanojen perusteella. Tietokoneelta puuttuu myös H&M:än botin tapauksessa tyylitaju, ja se vain ehdottaa samanlaisia, samanvärisiä tai ennalta määritettyjä vaatekappaleita.
Chatbotit ovat mielestäni hyviä täydentämään ja nopeuttamaan asiakaspalvelua ja asiakaslähtöisyyttä, mutta ne eivät tule koskaan (kopkop) korvaamaan ammattitaitoista asiakaspalvelijaa tai myyjää.
2 notes · View notes
Text
Hakupalvelut Googlen ulkopuolella
Hakupalvelut Googlen ulkopuolella; onko niitä? Nykyaikana ihmiset tuntuvat olevan orientoituneita käyttämään Googlen tarjoamaa hakuselainta, ja “googlaamisesta” on tullut jopa arkikielessä käytettävä yleinen verbi. Kun ihminen etsii jotain verkosta, hän “googlaa”, käytti hän sitten mitä hakukonetta tahansa. Mitä muita hakuohjelmia sitten on ja miten ne eroavat Googlesta?
Bing
Bing on Microsoftin kehittämä kaupallinen hakukone, johon monet ovat varmasti tutustuneet käyttäessään Internet Exploreria. Searchenginejournal.comin mukaan Bingin haetuin sana on “Google”, mikä varmasti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Bing tekee myös valtavaa tappiota Microsoftille, ja Googlen ja Bingin välillä onkin kova kilpailu. Merkittävin ero kahden välillä on videohaku. Jos etsit videota ja haluat esikatsella sen, ei Bing siirrä sinua hakukoneesta pois, toisinkuin Google. Bingiä on myös syytetty Googlen hakutulosten kopioimisesta, minkä Google todisti niinsanotussa “Hiybbprqag” - skandaalissa (https://www.cbsnews.com/news/hiybbprqag-how-google-tripped-up-microsoft/)
DuckDuckGo
DuckDuckGo saattaa olla monelle hyvin vieras hakukone. DDG:ssa ja Googlessa on yksi valtava ero: DDG ei tallenna dataasi eikä seuraa tekemisiäsi. Google sen sijaan tallentaa valtavat määrät tietoa yksilön hauista, ja onkin huhuttu Googlen tietävän enemmän sinusta kuin omat perheenjäsenesi. Mikäli yksityisyys ja anonymiteetti kiinnostavat, on DuckDuckGo oiva vaihtoehto. Tämä tarkoittaa sitä, että hakutulokset eivät ole sinun dataa käyttäen personoituja. Itseäni ei järin paljon kiinnosta, tietääkö Google minun suunnittelevan ulkomaanmatkoja, saati minkävärisiä boksereita ostan. Ehkä olen liian sinisilmäinen.
Blippex
Minulla oli aluksi vaikeuksia päästä sisään Blippexin sivuille. Blippex.com toi esiin vain surkeasti tehdyn huijausyrityksen Iltalehden nimissä (Gigantista ei oikeasti saa uutta Iphonea kolmella eurolla). Blippex.org sen sijaan on hakukone, joka tulosten järjestyksen sivuilla vietetyn ajan perusteella. Järkevä systeemi, mutta erittäin helposti manipuloitavissa.
Pipl
Suomalaiseen korvaan hauskalta kuulostava Pipl on henkilöiden hakemiseen erikoistunut hakukone. Se antaa hyvin tarkkoja tietoja esimerkiksi puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen perusteella. Puhelinnumerollani ei Googlesta löytynyt mitään, mutta Pipl osasi hyvin yhdistää kaiken ja löysin itseni.
Hakukoneita on todella monta, ja ne palvelevat selvästi eri kohderyhmiä. Yksityisyyttään arvostavalle Google on ehdoton no-no, mutta onneksi vaihtoehtoja löytyy. Mikäli taas Googlen algoritmi ei kiinnosta, on hakukoneita jotka lajittelevat sivut eri tavalla. Hakukoneita on myös olemassa spesifeihin hakuihin, jotka antavat paljon parempia vastauksia kuin Google.
4 notes · View notes
Text
ReimaGotchi
Ryhmämme innovaatio Reimalle, ReimaGotchi (työnimi), on ikään kuin uuden ajan Tamagotchi: Voit muokata omaa hahmoasi mieleiseksi, käytössäsi on useita eri maailmoja sekä tasoja pelattavaksi ja voit itse vaikuttaa omaan progressioosi. ReimaGotchi tuo täysin uudenlaisen lähestymistavan kaupalliseen pelimaailmaan. Pelissä hahmosi liikkuu oman aktiivisuustasosi mukaan, jota mitataan Reiman aktiivisuusrannekkeella. Hahmosi voi väsyä, jolloin sen pitää levätä, mutta tämän vaiheen voit ohittaa Timanteilla, joita saat joko pelin edetessä tai mikrotransaktioilla. Jotta peliä ei pelattaisi iltamyöhään, hahmo menee nukkumaan esim. yhdeksältä illalla. Pelin edetessä avaat uusia, mielenkiintoisia ja vaihtuvia tasoja, ja saat auki Reiman uusia vaatteita, jotka voit suoraan ostaa itsellesi Reiman verkkokaupasta. Seuraavaksi avaamme ryhmämme Lean Canvasia.
Kohderyhmäksemme valitsimme työorientoituneet ylemmän keskiluokan henkilöt, joiden vapaa-aika on vähäistä. Usein tämä ryhmä on kuitenkin täynnä edelläkävijöitä ja valmis kokeilemaan uusia asioita, tässä tapauksessa ReimaGotchi. Näillä henkilöillä ei aikaa liikaa jälkikasvulle riitä, jolloin he hakevat materiasta tyydytystä huonolle omatunnolle.
Lasten liikkumattomuus on kasvava ja globaali ongelma. Lapset ovat jo nuoresta pitäen kiinnostuneita pelimaailmasta, ja markkinoilla olevat videopelit vähentävät liikkumista. ReimaGotchi kuitenkin saa lapsen liikkumaan ja nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Sovellus ehkäisee myös lasten syrjäytymistä sosiaalisella aspektillaan. Tällä hetkellä markkinoilla olevat liikunnalliset sovellukset eivät ole tarpeeksi mielenkiintoisia. ReimaGotchi on kuitenkin mielenkiintoinen ja kiinnostava jatkuvan progression, vaihtuvan pelimaailman ja jatkuvuuden takia.
ReimaGotchin kaupallisuus tuo ratkaisun Reiman ongelmaan, mikä on sovelluksen tuottamattomuus. Pelissä avattavat vaatteet ovat osittain Reiman mallistoa, ja halutessaan tuotteen voi ostaa suoraan verkkokaupasta. Pientä lisätuloa tuovat myös mikrotransaktiot, jos pelissä haluaa edetä nopeammin. Sovelluksen kasvaessa myös mainostulot ovat yksi tulonlähde. Tuloksi voidaan laskea tietenkin Reiman rannekekin.
Jakelukanaviamme ovat sosiaalisen media, AppStore, verkkokauppa sekä yhteistyökumppanit. Sponsoroimme lasten ihailemia Youtube-vlogaajia, jotka mainostavat ja esittelevät tuotetta videoissaan. Koemme myös, että sijoittelulla on suora vaikutus myyntiin. ReimaGotchi tuo myös tietenkin kuluja. Sovelluksen kehittäminen vaatii oman aikansa ja vaivansa, ja sovellus vaatii runsasta markkinointia; tällä hetkellä ReimaGo ei ole suuren yleisön tiedossa. Applikaatio vaatii myös huolenpitoa, ja sovellusta päivittämällä ehkäisemme bugeja ja pidämme lapset liikkeellä. Mittaamme sovelluksen ja innovaatiomme suosiota lataus- ja vierailumäärillä sekä verkkokaupan vierailuilla. Asiakasmäärän ja tuoton kasvu sekä myyntiluvut ovat hyviä mittareita.
Olemme edelläkävijöitä liikkumaan innostavan pelin, kaupallisen sisällön ja aktiivisuusrannekkeen symbioosissa. Markkinoilla ei ole tällä hetkellä sovellusta, joka yhdistää pelissä kerätyt varusteet konkreettisesti vaatevalmistajan katalogin kanssa. Haluamme tuoda toimivaksi todetun Tamagotchi- idean uudestaan markkinoille. Tamagotchin kehittäjän mukaan hahmon hoivaamista vaativat pelit ovat koukuttavia, ja jatkuva progressio luo syyn jatkaa pelaamista.
3 notes · View notes
Text
Digitaalinen markkinointi
Puhuttaessa digitaalisesta markkinoinnista, tarkoitetaan sillä yleensä sosiaalista markkinointa eli niin kutsuttua “inbound”-markkinointia. Sosiaalisen markkinoinnin tavoite on yksinkertaisesti saada asiakas löytämään itse tiensä yrityksen tai markkinoijan kanssa tekemisiin. Digitaalista markkinointia voi tehdä erittäin monella tapaa, ja kerron seuraavaksi teille Fonectan Markkinointi.Nyt -oppaan avulla teille miten se on muuttunut ja mitkä ovat tärkeitä asioita aiheessa.
Fonectan mielestä markkinointi on muuttunut vuosien saatossa erittäin paljon. Jopa 83% ihmisistä aloittaa tuotteen etsimisen verkosta. Mikäli tuotetta tai palvelua tarjoava tuote ei ole verkossa, on heillä riskinä menettää jopa yli kahdeksan kymmenestä potentiaalisesta asiakkaasta. Ostokanavien ja tiedonhakukanavien lisäksi muutoksen ovat kokeneet myös ostopäätökset. Asiakkaan saaminen yritykselle vaatii laajaa preesenssiä monella rintamalla, eivätkä pelkät verkkosivut enää riitä ihmisten käyttäessä sosiaalista mediaa ja vastaavia. Mikäli verkkomarkkinoinnin maailmassa haluaa pärjätä, on seuraavat neuvot hyvä ottaa vaariin.
Viisi tärkeää asiaa verkkomarkkinoinnissa
Yrityksen löytyminen verkosta
Kun kuluttaja tarvitsee esimerkiksi keittiöremontin, hän laittaa nettiin hakusanan keittiöremontti. Tämän jälkeen hakukoneeseen laitetaan spesifi lokaatio, esimerkiksi Espoo. Mikäli yrityksesi on espoosta ja tekee keittiöremontteja, yrityksesi pitäisi silloin tulla esille, eikö totta? Tämä ei valitettavasti aina käy toteen. Yritysten on tänä päivänä oltava aktiivisia, pidettävä verkkosivuista huolta sekä oltava helposti lähestyttävissä. Muuten kilpailijat vievät asiakkaasi.
Hakukoneoptimointi
Google on asiakasvirraltaan yksi maailman suosituimmista verkkosivuista, ja yksinkertaisilla toimenpiteillä voit taata yrityksesi näkyvyyden ylimpänä ja taata lisänäkyvyyttä. Chitikan mainosverkon mukaan jopa kolmasosa ihmisistä avaa kolme ensimmäistä hakuvaihtoehtoa. Esimerkiksi otsikon kanssa pelaaminen hakuja ennakoivaksi lisää mahdollisuuksia olla esillä. 
Tunnistautuminen
Kun puhutaan tunnistautumisesta, ei tarkoiteta virallista tunnistautumista, vaan esimerkiksi sähköpostiosoitteen ja markkinointiluvan hankkimista. Näin saat helposti suoran kosketuksen ja yhteyden asiakkaaseen. Asiakas ei myöskään pääse unohtamaan palveluitasi tällä tavalla.
Mitä tehdä itse, mitä ei
Monelle ihmiselle hakukoneoptimointi ja muut digitaalisen markkinoinnin asiat tuntuvat vieraalta, oudolta ja jopa pahalta. Markkinoinnin muuttuessa ei aina pysy kärryillä, joten mielestäni on ihan okei myös ulkoistaa asioita. Mikäli joku toinen tekee asiat paremmin, ei ole mitään syytä olla käyttämättä hänen palveluitaan. Parhaimmassa tapauksessa 83% ihmisistä etsii juuri sinun tuotteen verkosta.
Sisällöllä on väliä
Kuten jo aiemmassa kirjoituksessani totesin, sisällöllä on oikeasti merkitystä. Ihminen ei nykyään halua tuhlata aikaansa tympeiden nettisivujen kanssa taisteluun, jossa linkit eivät toimi, kuvat eivät lataudu, ja sitten kun edellä mainitut toimivat, niiden sisältö on surkeaa. Panosta laatuun, älä määrään.
4 notes · View notes
Text
Somemarkkinoinnin trendit
Kuten “oikeassakin” maailmassa ja markkinoinnissa, myös sosiaalisen median eli somen markkinoinnissa seurataan trendejä. Ihmisen luonteeseen kuuluu trendien seuraaminen, ja Oxfordin yliopiston historioitsijan Rebecca Arnoldsin mukaan sille on selvät syyt. Ihmiset haluavat kuulua joukkoon ja kokeilla uusia asioita. Tätä tasapainottaa se fakta, ettei ihminen halua jäädä joukon ulkopuolelle. Mitkä ovat sitten somemarkkinoinnin tämänhetkiset kuumimmat trendit ja miten ne ilmenevät? Valitsin itselleni kolme mielenkiintoisinta trendiä Kurion somemarkkinointitrendit- raportista.
1.  Niche-kohderyhmille suunniteltu markkinointi
Kun puhutaan “niche” kohderyhmästä, tarkoitetaan sillä asiakasryhmää, jonka tarpeita ei ole aikaisemmin tyydytetty tai asiakasryhmää ei ole löydetty aikaisemmin. Voi myös olla, että menneisyydessä markkinoinnin kohdentaminen näille kohderyhmille on ollut yksinkertaisesti taloudellisesti kannattamatonta. Liian suuret kulut, liian pienet tulot. Harto Pönkä Innowiselta tuo esille mielenkiintoisen tosiasian: kohderyhmä on somessa, mutta se pitää vain löytää, eli saatavilla olevan datan avulla kohdentaa mainonta tälle ryhmälle. 
2. Quality before quantity
Somemarkkinoinnissa laatu korvaa määrän. Enää tavoitteena ei saa olla mahdollisimman suuri levikki tai mahdollisimman iso asiakastavoitettavuus - päin vastoin, yritysten pitää tuottaa laadullisesti hyviä mainoskampanjoita, sillä sosiaalisessa mediassa huono mainos hukkuu erittäin helposti muiden, sitä parempien mainosten joukkoon. Normaalisti en suoria lainauksia kopioi ja liitä, mutta Martti Lindholm (S-pankin somevastaava) kiteytti asian mahtavasti: 
”Paskan loputon ’tuuttaaminen’ eri digiränneihin ei tee yhdestäkään brändistä mielenkiintoisempaa tai välttämättä houkuttelevampaa.”
3. Vastuullisuus ja kannanotto
Nykymaailmassa täytyy erottautua massasta, ja tämä pätee myös sosiaaliseen mediaan. Yritysten harmaasta mitäänsanomattomasta erottautuu erittäin tehokkaasti sateenkaaren väreillä. Kannanottojen ei tarvitse missään nimessä edustaa somevastaavan, yrityksen toimitusjohtajan tai edes koko yrityksen arvoja: erilaisuus sekä vähemmistöt myyvät, ja yritykset ratsastavat näillä markkinoinnissaan tehokkaasti. 
Moni aktiivinen somenkäyttäjä voi varmasti tunnustaa löytäneensä edellä mainittuihin tuntomerkkeihin sopivaa markkinointia viime aikoina. Oletko sinä törmännyt näihin trendeihin, kohdennetaanko sinulle mainoksia, jotka tuntuvat olevan juuri sinulle, vai tuntuuko että sinulle vain tuutataan sontaa? Entä oletko huomannut kannanottoja Facebookissa tai muussa sosiaalisessa mediassa?
6 notes · View notes
Text
Digitalisaation vaikutus palveluliiketoimintaan
Digitalisaatio on nykymaailmassa kaikkialla, eikä sitä pääse pakoon. Oli kyse sitten ruokaostoksista, koiranulkoilutuksesta tai vaikkapa opiskelusta, on digitalisaatio ohittanut jo muut toimintatavat onnistuneesti. Käsittelen tässä kirjoituksessani, miten digitalisaation vaikutus näkyy palveluliiketoiminnassa.
On totta, että digitalisaatio, eli digitaalisen tekniikan yleistyminen arjessa, on lisääntynyt palveluliiketoiminnassa. Tietoa on enemmän saatavilla ja yritykset pystyvät hyödyntämään sitä tehokkaammin, mikä on eduksi asiakkaalle sekä yritykselle. Asiakkaille valikoituu esimerkiksi heitä kiinnostavat asiat verkkokaupoissa.
Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat myös kokeneet mullistuksen digitalisaation avulla. Enää ei asiakkaan tarvitse yksinkertaisen asian takia käydä kivijalkamyymälässä tai soittaa kalliiseen asiakaspalvelupuhelimeen, vaan asiat pystyy hoitamaan eri yrityksen chat-palveluissa. Asiakkaat saavat samaan tapaan vuoronumeron kuin oikeassa myymälässä, mutta he voivat jonottamisen sijaan tehdä mitä tahansa muuta. Tietokone ilmoittaa kyllä, kun vuorosi on tullut. Esimerkiksi operaattorialalla chat-palvelu on todettu erittäin toimivaksi, ja se on asiakaspalvelun lisäksi jo tärkeä kanava lisämyynnille. Tämän tästä asioin itsekin chat-palveluissa, mikäli minulla on kysyttävää yritykseltä. Koen sen erittäin vaivattomaksi.
Yritysten on myös tätä nykyä helpompi saada itseään näkyväksi sosiaalisen median avulla. Sosiaalista mediaa käyttää tällä hetkellä 2.6 miljardia ihmistä ympäri maapallon. Se on melkein puolet maapallon asukkaista. Vielä kymmenen vuotta sitten ajatus siitä, että yrityksellä on käytännössä mahdollisuus tavoittaa jopa puolet maapallon asukkaista tuntui erittäin absurdilta ja kaukaa haetulta, mutta tänä päivänä se on täysin mahdollista. Esimerkiksi Angry Birds tavoitti 50 miljoonaa käyttäjää vain hieman yli kuukaudessa. Facebook, Youtube, Instagram sekä muut sosiaalisen median alustat tekevät tästä mahdollista. 
Digitalisaatio on saanut aikaan sen, että ihmisten on helpompi löytää ongelmilleen ratkaisuja. Digitalisaatio on tuonut ihmisille vaihtoehtoja, ja helpotusta arkeen. Mielestäni digitalisaatio voi mullistaa liiketoiminnan vielä monta kertaa.
6 notes · View notes
Text
Mitä on digitaalinen liiketoiminta?
Kun puhutaan liiketoiminnasta, monelle tulee mieleen muutama tietty asia; kaupankäynti, ostokset, myynti sekä asiakaspalvelu. Mitä sitten on digitaalinen liiketoiminta, ja onko edes olemassa liiketoimintaa ilman digitalisaatiota? ¨ Monelle varmasti tulee mieleen digitaalisesta liiketoiminnasta verkkokaupat. On täysin totta, että ilman toimivaa verkkokauppaa ei moni yritys enää nykypäivän liikemaailmassa menesty, sillä verkkokauppa on hyvin olennainen osa liiketoimintaa. Ihmiset ovat jo tottuneet siihen, että fyysisen siirtymisen ostoskeskuksiin sekä kauppoihin voi välttää, ja ostokset pystytään tekemään suoraan kotisohvalta tietokoneen kautta. 
On erittäin tärkeää, että verkkokauppa toimii mutkattomasti, turvallisesti sekä käyttäjäystävällisesti, muuten yritys saattaa menettää asiakkaansa, sillä usein sama tuote on saatavilla myös muualta. Tällöin digitaalisen liiketoiminnan ajassa myös asiakaspalvelu sekä asiakasystävällisyys ovat edelleen tärkeitä. Moni yritys on myös ottanut käyttöönsä mobiilisovelluksia, mitkä ovat erittäin tärkeässä roolissa viestinnän sekä liiketoiminnan kannalta.
Kuluttajan ostokäyttäytyminen on myös muuttunut vuosien saatossa. Ensin saatettiin mennä kauppoihin shoppailemaan ja etsimään, josko jotain sopivaa löytyisi, mutta nykypäivänä asiakas on erittäin tietoinen valinnoistaan, yleensä jo ennenkuin hän astuu kauppaan. Internet on täynnä tietoa, ja kuluttaja pystyy vertailemaan haluamansa tuotteen ilman myyjän apua varsin tehokkaasti. Tässä vaiheessa yritys pystyy mainonnallaan vaikuttamaan asiakkaan ostopäätökseen; evästeet ovat erittäin tehokas tapa kohdentaa mainontaa, ja löytää asiakas, kenellä on ostohousut jo jalassa. Evästeillä ja muulla datalla on mahdollista seurata potentiaalisten asiakkaiden verkkokäyttäytymistä (paikka, aika, kiinnostavat tuotteet ym.), ja karsia pois asiakkaat jotka eivät täytä yrityksen kriteerejä. Tämä poistaa mielestäni jo hyvin paljon turhaa aikaa ja resursseja yritykseltä, mitkä voi kohdistaa muuhun.
Yritys voi myös markkinoida itseään suoraan kuluttajille olemalla läsnä verkossa. Yritysten Facebook, Instagram sekä Snapchat käyttäjät ovat yleensä mielenkiintoisia sivuja, joissa kuluttaja pääsee suoraan yhteyteen yrityksen edustajan kanssa vaivattomasti ja kykenee kommunikoimaan yrityksen kanssa suoraan. Kommunikointi on myös mahdollista esimerkiksi asiakaspalvelu-chattien avulla, jolloin yhdellä asiakaspalvelijalla voi olla useita asiakkaita palveltavanaan samanaikaisesti. Tämä lisää tehokkuutta hyvin paljon.  Digitaalinen liiketoiminta on tätä päivää, ja se on hyödyksi yritykselle sekä asiakkaalle.
5 notes · View notes