Don't wanna be here? Send us removal request.
Text
Puterea unui web design bun
Puterea unui web design bun
În lumea tehnologiei de astăzi, totul este online. Nu există nimic ce nu poți cumpăra, vinde, comercializa, cerceta, găsi imagini despre sau juca dacă ai un computer și o conexiune la internet. În zilele noastre, există un website pentru orice îți dorești sau poți denumi. Ideea de creare site web e cât se poate de naturală în acest context. Ce înseamnă acest lucru? Că cineva are cel mai probabil…
View On WordPress
0 notes
Text
7 moduri prin care poți să îți faci primele vânzări
Sentimentul de independență pe care ți-l oferă primul salar e de nedescris. Același sentiment își face prezența și când te bucuri de primele vânzări pe noul tău shop online. Poate ai văzut în restaurante, cafenele etc înrămat prima bancnotă câștigată. Dacă vrei și tu să simți acest lucru din nou sau pentru prima data cu siguranță ideea de creare shop online ți-a trecut prin minte.
Ei bine dacă tot ai ales acest drum, ți-am pregătit o listă în care îți descriem 7 moduri prin care poți să îți faci primele vânzări.
1. Vorbește cu prietenii și cu familia
Prima regulă a unei campanii de crowdfunding. Strânge primii 30% de la cunoscuți. La fel și cu orice afacere. Apelează la cel mai apropiat grup din care faci parte. Familia și prietenii. Vorbește-le despre noua ta idee de creare shop online și roagă-i să te susțină cu un like pe Facebook, un share, sau orice ar avea potențialul să facă afacerea ta vizibilă. Dacă Avon, Oriflame sau orice companie care folosește tehnica de multi-level marketing au reușit, și tu vei reuși.
2. Folosește Google Adwords
Ce este marketingul Pay-per-click (PPC)? Actul de cumpărare de trafic pe siteul tău. E o metodă destul de sigură de a obține vizitator, și în consecință, vânzări. Dacă alegi Shopify ca platformă de creare shop online vei primi de la aceștia un credit Google AdWords de 100 USD la înscriere. Folosește-te de creditul acesta pentru a direcționa trafic spre noul tău shop online. Identifică publicul țintă potrivit și ai făcut deja jumătate de treabă. Într-adevăr poate fi dificil să te diferențieze între alte milioane de site-uri, iar atunci când faci PPC, costurile se adună. Asigură-te că înveți câteva dintre cele mai bune practici Google AdWords înainte să te grăbești să cheltui prea mult.
3. Oferă ceva gratuit
Dacă ești la început, oferă-le posibililor clienți șansa să îți testeze produsul. Odată testat, nu mai ai nevoie de o altă garanție mai bună. Poate părea fără rezultate pe moment sau o risipă, dar vei economisi pe termen lung mai mult decât te-aș aștepta. Încearcă pe cât poți să oferi cât mai multe gratuități. Fie că sunt oferte de reduceri, produse gratuite, transport gratuit, garanții de rambursare a banilor. Fii creativ și gândește-te ce servicii ți-ar plăcea să ți se ofere de un shop online și pune-le în aplicare. Dacă vrei să primești, oferă. O regulă subestimată de afaceri. Ideea de creare magazin online îți va părea mult mai interactivă și umană. Și nu doar ție.
4. Fă infografice
Information + graphics. Sunt un soi de imagini care conțin statistici sau orice fel de informație puse sub o formă interactivă, vizuală. Aceste tipuri de conținut sunt din ce în ce mai populare. Cu cât mai vizual un conținut, cu atât mai mare șanse să devină viral. De exemplu, dacă vrei să înveți clientul cum să îți folosească produsul, poți face un infografic care să conțină pașii necesari. Sau dacă vrei ca aceștia să memoreze mai bine statistici, oferă-le ceva vizual cu ce să le asocieze. Dacă nu te pricepi chiar tu la acest fel de magie, alege un designer care face acest lucru în timp ce tu te concentrezi pe descoperirea de noi idei de îmbunătățire a noul tău shop online. Apoi postează-l peste tot unde poți, iReach sau Dribble sunt două variante foarte populare.
5. Oferă cărți de vizită
Poate părea de modă veche, dar această practică încă nu și-a pierdut din potențial. La fel ca un website sau o pagina de Facebook, o carte de vizită e nevoie să exprime esența brandului tău. Să fie clară, concisă, la subiect. În funcție de platforma pe care o alegi pentru creare shop online, poți beneficia de tot felul de oferte și reduceri. Interesează-te și descoperă cea mai bună variantă pentru tine. Sunt numeroase evenimente de networking în cadrul cărora te poți prezenta și vorbi despre afacerea ta. E un mod frumos de a-ți face amintită prezența.
6. Ai răbdare. Multă.
Un magazin online nu e cu mult diferit față de un magazin fizic. Oricare ar fi domeniul cu care se ocupă. Ai nevoie de răbdare și stoicism să aștepți rezultatele. În infinitatea aceasta a informațiilor și afacerilor e și normal să dureze. Hai să luăm o decizie cât de cât simplă. Ce să mănânci la pranz, cu ce să te îmbraci, dacă e okay pentru tine să asculți de altcineva sau să îți trăiești viața exact cu vrei tu, ce facultate să urmezi, ce produs e cel mai potrivit pentru tine, să-ți faci sau nu tatuajul ăla, tot felul de decizii în viață și nu le luăm cât ai clipi. Așa că oferă clientului tău dreptul la decizie și timpul să gândească și să aleagă ce e bine pentru el pentru că într-adevăr e bine pentru el.
Sperăm că te simți mai inspirat și motivat să lupți pentru prima vânzare și să dovedești tuturor celor care nu au crezut în ideea ta că se poate. Oricare ar fi decizia ta finală, asigură-te că ești informat în legătură cu toate opțiunile. Ideea de creare shop online va rămâne tot timpul deschisă. Succes!
from WordPress https://ift.tt/2L61cyf via online marketing agency
0 notes
Text
Cum să alegi culoarea potrivită pentru magazinul tău online
Cum să alegi culoarea potrivită pentru magazinul tău online
Alegerea unei culori în general nu are nicio semnificație pentru noi. Unele ne plac și altele nu, atât de simplu. Când alegi să faci ceva care să te reprezinte alegi culorile preferate, nu? De exemplu într-un CV vei folosi culoarea violet pentru că e culoarea ta favorită. Sau când îți zugrăvești în dormitor vei alege albastru pentru că îți place. Dar te-ai gândit vreodată dacă este un motiv…
View On WordPress
0 notes
Text
Creare shop online: Cum să alegi culoarea potrivită pentru magazinul tău online
Alegerea unei culori în general nu are nicio semnificație pentru noi. Unele ne plac și altele nu, atât de simplu. Când alegi să faci ceva care să te reprezinte alegi culorile preferate, nu? De exemplu într-un CV vei folosi culoarea violet pentru că e culoarea ta favorită. Sau când îți zugrăvești în dormitor vei alege albastru pentru că îți place. Dar te-ai gândit vreodată dacă este un motiv pentru care îți plac culorile acelea în exact acele contexte? Ei bine, unele alegeri de culori nu sunt chiar atât de întâmplătoare. Psihologii au studiat acest fenomen și așa s-a ajuns la construirea ideea de 'psihologia culorilor'. from Agentie de Marketing si Branding Online https://ift.tt/2zk4Cft via Agentie de marketing
0 notes
Text
Creare shop online: Cum să alegi culoarea potrivită pentru magazinul tău online
Alegerea unei culori în general nu are nicio semnificație pentru noi. Unele ne plac și altele nu, atât de simplu. Când alegi să faci ceva care să te reprezinte alegi culorile preferate, nu? De exemplu într-un CV vei folosi culoarea violet pentru că e culoarea ta favorită. Sau când îți zugrăvești în dormitor vei alege albastru pentru că îți place. Dar te-ai gândit vreodată dacă este un motiv pentru care îți plac culorile acelea în exact acele contexte? Ei bine, unele alegeri de culori nu sunt chiar atât de întâmplătoare.
Psihologii au studiat acest fenomen și așa s-a ajuns la construirea ideea de ‘psihologia culorilor’. Așa că data viitoare când ai ideea de creare shop online și designer-ul tău te întreabă ce culoare vrei să folosești să știi să îi spui. Okay, o să spui că e treaba unui designer să știe acest lucru. Nimic mai adevărat, dar niciodată nu strică să știi ce și cum. E o abilitate care te poate ajuta de-a lungul vieții. Așadar, ce înseamnă culorile? Ți-am pregătit o listă cu câteva cuvinte cheie, sperăm să-ți fie de folos.
1. Ce înseamnă fiecare culoare?
Roșu. Atenție, emoție, furie, dragoste, căldură, confort, viață, sânge, stop.
Galben. Aventură, fericire, competență, entuziasm, bogăție, sofisticat.
Verde. Echilibru, de bun gust, invidie, sănătate, bani, armonie.
Albastru. Onestitate, corporativ, de înaltă calitate, masculinitate, competență, răceală, loialitate, încredere, fiabilitate.
Roz. Dragoste, compasiune, sofisticat, sinceritate, dragoste, blândețe.
Violet și mov. Creativitate, autoritate, roialitate, respect, mister.
Maro. Prietenie, robust, tristețe, confort, organic, natural.
Negru. Tristețe, sofisticat, scump, inteligență, moarte, slăbiciune.
Alb. Simplitate, ordine, inocență, puritate, curățenie, neutralitate.
Gri și argint. Intemperii, practicalitate, neutralitate, rafinament, contemporan.
2. Unde și cum le folosesc?
Okay, acum că știi cât de cât de înseamnă culorile acestea, totuși când și cum să le folosești? Ei bine, aici ține de tine și de produsul tău. Un serviciu de creare magazin online îți oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru o mai bună experiență pentru tine și clienții tăi, dar nu poate alege culoarea pentru tine. De ceea ce vrea acesta să transmită și de publicul țintă. De exemplu Disney folosește multe culori deschise și jucăuse pentru a exprima ideaa ce copilărie, pe când Victoria’s Secrets folosește o combinație de nuanțe de roz pal cu alb și negru. Pe lângă că se adresează clar femeilor, designul denotă și sofisticare, exclusivitate, rafinament și calitate. Mercedes pe de altă parte folosește non-culori precum alb, negru și gri pentru că vor să transmită ideea calității pe care o oferă. Aceste culori ajung foarte bine la grupul lor țintă care se vrea a fi compus din persoane cu o anume stare financiară care vor să se distingă de ceilalți și să își arate prestanța. Noul tău shop online ce vrea să transmită?
3. Efectul von Restorff
Cunoscut și ca efectul de izolare face referire la o anumită tehnică de design. Alegi asupra ce vrei să atragi atenția pe pagina noul tău shop online și folosești o culoare stridentă pentru a sublina și pune în evidență textul respectiv. Dacă alegi culoarea verde, asigură-te că o folosești doar în același loc, de exemplu folosește-o doar pentru a semnala butonul de cumpărare sau coșul. Dacă folosești rosu, folosește-l doar pentru a semnala o greșeală înainte de închierea tranzacției. Dacă folosești galben folosește-l doar pentru a semnala noile oferte. Ai prins ideea. Un shop online nu se bucură de tot potențialul dacă nu are parte de armonie când vine vorba de culori.
4. Fundalul
Nu e o știință în spatele culorii de fundal pentru că nu sunt prea multe variante. Variații de alb sau negru. Desigur, tu poți folosi și verde fosforescent, dar ideea e să readucem oamenii la noi pe site nu să le oferim spasme cronice. Pe lângă acest lucru, albul și negru scot cel mai bine în evidență restul culorilor și oferă senzație de curat și claritate.
Bun, acum ești pregătit să alegi culoarea cu încredere. Cu toate acesta, indiferent de decizia ta finală, asigură-te că ești informat în legătură cu toate opțiunile. Ideea de creare shop online va rămâne tot timpul deschisă. Succes!
from WordPress https://ift.tt/2KOlu2m via online marketing agency
0 notes
Text
Creare shop online: Cum să alegi culoarea potrivită pentru magazinul tău online
Creare shop online: Cum să alegi culoarea potrivită pentru magazinul tău online
Alegerea unei culori în general nu are nicio semnificație pentru noi. Unele ne plac și altele nu, atât de simplu. Când alegi să faci ceva care să te reprezinte alegi culorile preferate, nu? De exemplu într-un CV vei folosi culoarea violet pentru că e culoarea ta favorită. Sau când îți zugrăvești în dormitor vei alege albastru pentru că îți place. Dar te-ai gândit vreodată dacă este un motiv…
View On WordPress
0 notes
Text
Creare shop online: 7 moduri prin care poți să îți faci primele vânzări
from Agentie de Marketing si Branding Online https://ift.tt/2KP0etq via Agentie de marketing
0 notes
Text
Creare shop online: 3 modalități de a începe o afacere fără să fii nevoit sa iti schimbi stilul de viață
Unul din cele mai satisfăcătoare vise al oricărui om de pe pământul acesta e să poată facă bani fără să lucreze. Să fie cât mai mică investiția și profitul cât mai mare. Să folosească cât mai puține resurse și să iasă cât mai multe rezultate. Creierul nostru nu prea vrea să înțeleagă ideea de echilibru și direct proporționalitate. Cu toate acestea, chiar există o metodă care să împace dorința această stiringetă a noastră – se numește venit pasiv. Un venit de care beneficiezi când dormi, când stai pe plajă, când ieși la bere cu colegii, cât nu ai chef să lucrezi nimic toată ziua sau când te gândești la weekend.
Soluția? Creare shop online. Poți comercializa orice îți dorești. De la produse la servicii, orice e posibil. Acum, dacă vrei să faci din acest lucru un mod de viață este decizia ta asumată. Atât de multe lucruri bune pot ieși de acolo dacă reușești să-ți gestionezi resursele. În cazul în care alegi să faci acest lucru part time, este o decizie la fel de asumată. În orice caz, este o alegere insipirată de îmbunătățire a situației financiare.
În consecință, ți-am pregătit o listă cu 3 modalități prin care ai putea începe un shop online fără să fii nevoit sa iti schimbi stilul de viață.
1. Propria ta linie de îmbrăcăminte
Sunt atât de multe magazine de haine câte ciuperci sunt după ploaie, dar asta nu înseamnă că nu reușesc să iasă la suprafață. Secretul e să găsești ce te face diferit. Un shop online în care vinzi tricouri personalizate este oricând o idee bună. Ai o cauză pe care vrei să o sprijini? Îți plac câinii sau pisicile și vrei să dedici aceste produse iubitorilor de patrupede? Sau poate pur și simplu oferi calitate specială și consumatorii te vor alege pentru acest lucru. Transformă-ți creativitatea în ceva palpabil. Fericirea e reala doar daca e impartasita. Așa că oferă-le vizitatorilor un shop online unic și interactiv. Printful oferă servicii de personalizare tricouri. Orice îți trece prin minte, poate deveni realitate.
2. Predă propriul tau curs online
Poți avea propriul tău shop online de cunoștințe. Ce ne place nouă să facem cel mai mult? Să îi învățăm pe alții ce știm noi. Orice. Tu oricum ai cunoștiințele acumulate, acum ai șansa să le împărtășești și să și faci ce bani din asta. Așa că ce știi să faci foarte bine și crezi că le-ar prinde bine și celorlalți? Udemy și Teachable sunt doar două dintre platformele care facilitează acest proces. Cât timp ești autentic și oferi informație de calitate și verosimilă, ești pe drumul cel bun. Pe lângă beneficiile financiare, gândește-te că faci ceva bun pentru cei din jurul tău. Poate chiar e cineva care are nevoie de un curs despre cum să împacheteze cadouri de Crăciun.
3. Vinde propriile cărți
Serviciile de creare shop online chiar îți deschid numeroase porți de care tu poți beneficia. La fel ca modalitatea de mai sus, aceasta îți permite să împărtășești boabe de înțelepciune de care se poate bucura oricine. Nu te gândi că e nevoie să scrii romane. E-bookurile sunt foarte populare de ceva timp. Cât timp ai esență în ceea ce vrei să transmiți 30 de pagini sau 100 nu fac o diferență. Gândește-te că nu ești presat de nimic. Poți scrie ce vrei și când vrei. Blurb sau Amazon sunt cele mai bune variante dacă alegi să îți comercializezi propriile creații.
Acestea sunt doar puține dintre variantele pe care lumea internetului ți le oferă. Gândește-te la freelancing dacă vrei să îți faci experiență în acest domeniu și vrei să te obișnuiești cu stilul acesta de lucru. Oricare ar fi decizia ta finală, asigură-te că ești informat în legătură cu toate opțiunile. Ideea de creare shop online va rămâne tot timpul deschisă.
from WordPress https://ift.tt/2lV9EoS via online marketing agency
0 notes
Text
Creare shop online: 3 modalități de a începe o afacere fără să fii nevoit sa iti schimbi stilul de viață
Unul din cele mai satisfăcătoare vise al oricărui om de pe pământul acesta e să poată facă bani fără să lucreze. Să fie cât mai mică investiția și profitul cât mai mare. Să folosească cât mai puține resurse și să iasă cât mai multe rezultate. Creierul nostru nu prea vrea să înțeleagă ideea de echilibru și direct proporționalitate. Cu toate acestea, chiar există o metodă care să împace dorința această stiringetă a noastră - se numește venit pasiv. Un venit de care beneficiezi când dormi, când stai pe plajă, când ieși la bere cu colegii, cât nu ai chef să lucrezi nimic toată ziua sau când te gândești la weekend. Soluția? Creare shop online. Poți comercializa orice îți dorești. De la produse la servicii, orice e posibil. Acum, dacă vrei să faci din acest lucru un mod de viață este decizia ta asumată. Atât de multe lucruri bune pot ieși de acolo dacă reușești să-ți gestionezi resursele. În cazul în care alegi să faci acest lucru part time, este o decizie la fel de asumată. În orice caz, este o alegere insipirată de îmbunătățire a situației financiare. În consecință, ți-am pregătit o listă cu 3 modalități prin care ai putea începe un shop online fără să fii nevoit sa iti schimbi stilul de viață. 1. Propria ta linie de îmbrăcăminte Sunt atât de multe magazine de haine câte ciuperci sunt după ploaie, dar asta nu înseamnă că nu reușesc să iasă la suprafață. Secretul e să găsești ce te face diferit. Un shop online în care vinzi tricouri personalizate este oricând o idee bună. Ai o cauză pe care vrei să o sprijini? Îți plac câinii sau pisicile și vrei să dedici aceste produse iubitorilor de patrupede? Sau poate pur și simplu oferi calitate specială și consumatorii te vor alege pentru acest lucru. Transformă-ți creativitatea în ceva palpabil. Fericirea e reala doar daca e impartasita. Așa că oferă-le vizitatorilor un shop online unic și interactiv. Printful oferă servicii de personalizare tricouri. Orice îți trece prin minte, poate deveni realitate. 2. Predă propriul tau curs online Poți avea propriul tău shop online de cunoștințe. Ce ne place nouă să facem cel mai mult? Să îi învățăm pe alții ce știm noi. Orice. Tu oricum ai cunoștiințele acumulate, acum ai șansa să le împărtășești și să și faci ce bani din asta. Așa că ce știi să faci foarte bine și crezi că le-ar prinde bine și celorlalți? Udemy și Teachable sunt doar două dintre platformele care facilitează acest proces. Cât timp ești autentic și oferi informație de calitate și verosimilă, ești pe drumul cel bun. Pe lângă beneficiile financiare, gândește-te că faci ceva bun pentru cei din jurul tău. Poate chiar e cineva care are nevoie de un curs despre cum să împacheteze cadouri de Crăciun. 3. Vinde propriile cărți Serviciile de creare shop online chiar îți deschid numeroase porți de care tu poți beneficia. La fel ca modalitatea de mai sus, aceasta îți permite să împărtășești boabe de înțelepciune de care se poate bucura oricine. Nu te gândi că e nevoie să scrii romane. E-bookurile sunt foarte populare de ceva timp. Cât timp ai esență în ceea ce vrei să transmiți 30 de pagini sau 100 nu fac o diferență. Gândește-te că nu ești presat de nimic. Poți scrie ce vrei și când vrei. Blurb sau Amazon sunt cele mai bune variante dacă alegi să îți comercializezi propriile creații. Acestea sunt doar puține dintre variantele pe care lumea internetului ți le oferă. Gândește-te la freelancing dacă vrei să îți faci experiență în acest domeniu și vrei să te obișnuiești cu stilul acesta de lucru. Oricare ar fi decizia ta finală, asigură-te că ești informat în legătură cu toate opțiunile. Ideea de creare shop online va rămâne tot timpul deschisă. from Agentie de Marketing si Branding Online https://ift.tt/2MVEbia via Agentie de marketing
0 notes
Text
Creare shop online: 3 modalități de a începe o afacere fără să fii nevoit sa iti schimbi stilul de viață
Creare shop online: 3 modalități de a începe o afacere fără să fii nevoit sa iti schimbi stilul de viață
Unul din cele mai satisfăcătoare vise al oricărui om de pe pământul acesta e să poată facă bani fără să lucreze. Să fie cât mai mică investiția și profitul cât mai mare. Să folosească cât mai puține resurse și să iasă cât mai multe rezultate. Creierul nostru nu prea vrea să înțeleagă ideea de echilibru și direct proporționalitate. Cu toate acestea, chiar există o metodă care să împace dorința…
View On WordPress
0 notes
Text
Creare magazin online: 9 elemente ale unui business plan de succes
Când ideea de creare magazin online s-a sedimentat bine acolo în minte, e momentul să începi. Chiar dacă poate nu ai nevoie un plan de afaceri, sau lucrurile merg foarte bine până acum, nu strică niciodată să ai un plan de rezervă în orice situație și sunt numeroase motive pentru care ar fi bine să concepi unul chiar acum.
De exemplu, să spunem că ești la început de drum. Un plan de afaceri îți poate oferi o imagine de ansamblu a ceea ce urmează și te poate ajuta să organizezi o strategie pentru creșterea afacerii.
Să zicem că ești în acest domeniu de 3 ani și simți că te plafonezi sau mergi mai mult în jos decât în sus, cumva nu reușești să treci de un anumit nivel. Un plan de afaceri îți poate oferi o gură de aer proaspăt și o nouă viziune. Această nouă viziune vine cu noi soluții în ceea ce privește dinamica echipei, persectivele afacerii, modalități de promovare sau grup țintă.
În fine, ideea e că în orice situație un plan de afaceri îți poate aduce doar de câștigat și nici nu e atât de greu de făcut. Tocmai pentru a îți ușura treaba, ne-am gândit să îți oferim câteva idei despre ce ar fi bine să conțină planul tău de afaceri. Am pregătit 9 puncte esențiale pentru tine.
Rezumat – Cu toate că e ultimul lucru pe care îl vei scrie, e prima parte a unui plan de afaceri. Această parte rezumă principalele aspecte ale celorlalte secțiuni.
Descriere – E o prezentare generală a produselor sau serviciilor, a tipurilor de consumatori, a avantajelor competitive. Pe scurt tot ce înseamnă afacerea ta, în acest caz magazinul tău online. Această secțiune răspunde la întrebarea ‘Dacă aș fi într-un lift, ce aș spune despre afacerea mea ca să trezesc interesul interlocutorului?’. Fii clar, concis și convis de produsul/serviciul tău când optezi pentru ideea de creare magazin online.
Analiza pieței – Aici intră partea de cercetare și analiză a concurenței. O analiză SWOT e foarte potrivită în această secțiune. Dacă nu ai definit încă publicul țintă, acest lucru te va putea ajuta să faci acest lucru.
Planul operațional – Acesta acoperă operațiunile de zi cu zi ale afacerii tale de la locație și program până la inventar și contabilitate. Pe măsură ce treci prin această secțiune, te poți asigura că fiecare dintre procesele vitale ale afacerii tale funcționează cât mai ușor și mai eficient posibil. Acest proces de creare magazin online pare a fi ușor, dar dacă decizi să îl urci la un alt nivel ai nevoie de toate resursele de care poți dispune.
Organizare și management – Această secțiune vorbește despre principalii membri ai afacerii tale – cine este managerul, cine gestionează procesele. Mai exact sunt trecuți cei finali responsabili de fiecare sarcină. Te va ajuta să definești toate părțile implicate astfel încât toată lumea să aibă claritate când vine vorba de cine ce face.
Produse și servicii – Când ai în minte ideea de creare magazin online, ai în minte anumite produse sau servicii pe care vrei să le comercializezi. Ei bine, în secțiunea aceasta, e nevoie să descrii produsele și serviciile oferite de afacerea ta. Ar fi bine să te gândești la ele din perspectiva clientului tău. Acest lucru te va ajuta să vinzi mult mai bine produsele și serviciile. O dată ce ai claritate asupra ceea ce vrei să oferi, totul va fi mult mai simplu.
Marketing & Vânzări – Aici îți planificici modul în care ajungi la publicul țintă. În timp ce concepi această secțiune, vor apărea strategii creative de marketing și vânzări.
Previziuni financiare – Acesta este momentul serios și definitoriu. Secțiunea aceasta răspunde la întrebarea ‘Ce profit voi avea în următorii 5 ani?’ Aic vei avea în vedere statistici, istoric și previziunile bazate pe acestea. O dată ce ai venit cu aceste numere, motivația de a depune tot efortul capătă o nouă dimensiune. Astfel îți vei menține scopul și claritatea asupra misiunii.
Finanțare – Aici e partea în care definești nevoile de finanțare externă și exact cum intenționezi să utilizezi aceste fonduri, precum și despre modalitățile prin care le vei plăti înapoi. În cazul în care nu ai nevoie de finanțare externă și alegi să investești banii proprii în afacere, acest lucru te poate ajuta să te concentrezi pe organizarea cheltuielilor, astfel încât acestea să fie alocate și documentate corespunzător.
Așadar, dacă te-ai hotărât să pui în practică ideea de creare shop online, conceperea unui plan de afaceri e primul pas pe care e nevoie să îl faci. Desigur, doar dacă vrei să îți ușurezi procesul.
În orice caz, sperăm că ți-am adus claritate și următorul lucru pe care îl vei nota pe lista de activități este crearea unui plan de afaceri.
Sursa : vandytech.ro
from WordPress https://ift.tt/2z4AJiV via online marketing agency
0 notes
Text
Creare magazin online: 9 elemente ale unui business plan de succes
Creare magazin online: 9 elemente ale unui business plan de succes
Când ideea de creare magazin onlines-a sedimentat bine acolo în minte, e momentul să începi. Chiar dacă poate nu ai nevoie un plan de afaceri, sau lucrurile merg foarte bine până acum, nu strică niciodată să ai un plan de rezervă în orice situație și sunt numeroase motive pentru care ar fi bine să concepi unul chiar acum. De exemplu, să spunem că ești la început de drum. Un plan de afaceri îți…
View On WordPress
0 notes
Text
Diferența dintre un website mobile-friendly, optimizat pentru mobil și cu design senzorial
Photo by Pixabay on Pexels.com
Opțiunea de a dezvolta un website pentru mobil este din ce în ce mai căutată în rândul organizațiilor și business-urilor. Ce au în comun acestea? Vor ceva nou, ceva care să le îmbunătățească experiența online a clienților și să crească vânzările. Cu toate acestea, acest domeniu este în continuă dezvoltare și schimbare. Termenii care fac trimitere la acest concept sunt numeroși – mobile friendly, optimizat pentru mobil, iar cel mai proaspăt: design senzorial. Poate te-ai aflat și tu într-un context în care nu ai știut care e diferența dintre acestea. Dacă citești acest articol, cel mai probabil te întrebi care e importanța lor?
Odată cu varietatea dispozitivelor de care dispunem în ziua de azi, crește și accesul consumatorilor la informație – aceștia pot verifica ce doresc despre afacerea ta de oriunde: de la telefon și tabletă, până la laptop-uri, etc. Tocmai de aceea e important să știi ce înseamnă acești termeni, care opțiune este cea mai potrivită business-ului tău și care dintre aceastea va scoate în evidență calitățile cele mai valoroase ale afacerii tale.
1. Mobile-friendly
E cât se poate de vital să te asiguri că website-ul tău e mobile friendly. Procentul utilizatorilor de smartphone este în continuă creștere. Ca oameni, orice facilitează căutarea de informații și procesul decizional e un plus pentru noi. E normal să tindem spre modalități cât mai adaptate pe nevoile noastre.
Bun, acum să discutăm puțin care sunt caracteristicile esențiale, ale unui website mobile friendly?
– numere de telefon ce pot fi apelate direct, fără a necesita formarea lor ulterioară;
– adrese fizice cu trimitere către Google Maps;
– adrese de mail cu trimitere directă la aplicație;
– succesiune de imagini și fotografii funcționabile fără Adobe Flash (dispozitivele Apple și alte câteva nu suportă acest program);
– imagini de dimensiuni mici care se încarcă repede și ușor indiferent de calitatea internetului;
2. Optimizare pentru mobil
Un site optimizat pentru mobil este un site mult mai avansat. Ce înseamnă optimizat pentru mobil? Site-ul se va adapta în funcție de dispozitivul folosit, fie el smartphone, tabletă sau laptop. De ce să îți adaptezi site-ul în funcție de dispozitiv? Ei bine, acest lucru cu siguranță va ușura procesul decizional al consumatorului. Din ce în ce mai multă lume verifică un produs pe telefon direct din magazin. Poziționează-ți butoane de navigare, de call to action în așa fel încât să fie cât mai vizibile.
Bun, acum să discutăm puțin care sunt caracteristicile esențiale, ale unui website optimizat pentru mobil?
– navigare simplificată cu touchpoints vizibile, senzitive, create special pentru informații importante
– mai puțin conținut grafic, mai mult conținut scris
– pune-i să scrie doar dacă e absolut necesar
– oferă-le posibilitatea să folosească și varianta de desktop
3. Design senzitiv
Cu toate că un astfel de design este cu mult mai costisitor decât celelalte două variante despre care am vorbit până acum, este de departe cea mai inteligentă opțiune. Desigur, este o opțiune inteligentă în cazul în care publicul tău țintă folosește mobilul sau tableta mai mult decât un laptop sau un PC. Poți afla foarte ușor acest lucru prin intermediul Google Analytics. Cumpărăturile impulsive sunt mult mai comune în acest caz, dar e o opțiune foarte bună pentru bloguri sau cataloage online.
Care e detaliul care face diferența? În loc să detecteze un anumit browser sau dispozitiv, website-ul se orientează automat în funcție de mărimea ecranului pe care este vizualizat. O combinație reușită între adaptare și optimizare a site-ului care oferă o complexitate ieșită din comun.
Acum că ai aflat în mare care sunt diferențele dintre cei 3 termeni, e momentul să te gândești ce se potrivește business-ului tău. Ești un start-up sau o organizație non-profit? E destul să ai un website mobile friendly? Organizația ta are nevoie de o optimizare pentru mobil? Ar fi profitabilă investiția într-un design senzitiv? Tu știi ce e mai bine pentru afacerea ta și cu informațiile potrivite vei putea lua decizia perfectă.
Sursa : vandytech.ro
from WordPress https://ift.tt/2y3G89x via online marketing agency
1 note
·
View note
Text
Diferența dintre un website mobile-friendly, optimizat pentru mobil și cu design senzorial
Diferența dintre un website mobile-friendly, optimizat pentru mobil și cu design senzorial
Photo by Pixabay on Pexels.com
Opțiunea de a dezvolta un websitepentru mobil este din ce în ce mai căutată în rândul organizațiilor și business-urilor. Ce au în comun acestea? Vor ceva nou, ceva care să le îmbunătățească experiența online a clienților și să crească vânzările. Cu toate acestea, acest domeniu este în continuă dezvoltare și schimbare. Termenii care fac trimitere la acest concept…
View On WordPress
0 notes
Text
4 strategii subestimate pentru creșterea magazinului tău online
Inteligența este definită ca fiind capacitatea de a te adapta. Fii un antreprenor inteligent și adaptează-te la modificările care au loc în lumea tehnologiei și nu numai.
Ai un magazin fizic care a crescut până acum, dar fără să știi de ce la un moment dat s-a oprit din creștere și acum nu știi ce să faci să îl dezvolți.
Ei bine, noi credem că e momentul să abordezi situația dintr-o perspectivă nouă. Și dacă tot citești articolul acesta fără niciun dubiu înseamnă că cochetezi cu ideea de creare magazin online. Probabilitatea este la fel de mare să fii auzit până acum de Amazon (nu de fluviu, ci de platformă), Ebay, Shopify etc. Acestea sunt tot magazine online.
Ce vrei tu e libertate maximă când vine vorba de expresia produsului sau serviciului tău. Chiar dacă această libertate te-ar putea induce în eroare și mai puțin în control decât ai crede, aceasta este cea mai interesantă parte. Poți să experimentezi cu ce vrei tu, când vrei tu și poți afla care este modalitatea cea mai potrivită de dezvoltare a unui magazin online personalizat.
Vrem să te ajutăm la început de drum în dezvoltarea unui magazin online și îți oferim 4 strategii pe care mulți antreprenori le trec cu vederea, dar care au un potențial imens. Aceste strategii acoperă modul în care cumpărătorii experimentează fiecare element al unui magazin online pentru a explica modul în care fiecare aspect ar trebui să fie personalizat pentru a atrage cumpărători și a crește vânzările. Urmând aceste strategii, vânzătorii pot viza interesele clienților prin intermediul acestui magazin online, astfel încât afacerea lor să se evidențieze printre comercianții mai puțin pricepuți.
1. Web Design Interactiv
Nu contează dacă ai cel mai bun produs posibil, cea mai bună nișă sau cel mai bun serviciu de customer care – dacă magazinul tău online are un web design dizarmonios, prezența ta online nu este prea bine văzută. Conform unui studiu Kissmetrics, 93% dintre cumpărători consideră că aspectul vizual este cel mai important factor atunci când fac o achiziție.
Ideea de creare magazin online personalizat și profitabil este destul de ușor de pus în practică. Poți investi într-un web-designer sau învață să codezi. Utilizează elementele menite să captiveze vizitatorii, cum ar fi imagini de dimensiuni mari și evită să le distragi atenția cu texte mici.
2. Pagina Despre noi
Dacă un vizitator ajunge la pagina „Despre noi”, înseamnă că este interesat de ce oferi prin prezentul magazin online și îți oferă o șansă să-i dovedești că produsul tău este cel mai bun. Ce ai de făcut este să precizezi clar cine ești, ce faci și ce oferi. Toate mărturiile, realizările și orice fel de dovadă socială sunt binevenite. Asigurați-vă că nu pierdeți această ocazie, deoarece ar putea duce la câștigarea unui client. Informațiile tale de contact e nevoie să fie clare și ușor de găsit atât pe pagina ”Despre noi” și cât pe întregul website. Asigură-te că menționezi:
-Emailul
-Adresa
-Canalele social media
3. Imagini de calitate
Noi oamenii suntem niște creaturi vizuale. Procesăm imaginile în 1/10 dintr-o secundă și înțelegem informațiile vizuale de 60.000 de ori mai repede decât cuvintele, spun cei de la AdEspresso. Imaginea unui produs face o impresie puternică și imediată asupra cumpărătorului, mulțumită tendinței naturale spre vizual. Este esențial să folosiți fotografii clare și de înaltă rezoluție care evidențiază fiecare detaliu al produsului pentru a nu pierde atenția cumpărătorului.
Fotografiați produsul din cât mai multe unghiuri, astfel încât cumpărătorul să își poată imagina produsul integral și să fie conștienți de toate detaliile acestuia. Având în vedere că nu pot vedea produsul în persoană, cumpărătorul se va simți mai siguri cu achiziția lor dacă au o înțelegere vizuală a produsului. Astfel le va crește încrederea în ideea unui magazin online. Și nu oricare, magazinul tău.
4. Politici generoase de returnarea banilor
E riscant să cumperi un produs online care are o politică de returnare limitată. Cumpărătorul nu poate vedea produsul fizic, așa că e nevoie ca produsul să fie așa cum este descris. Cu posibilitatea ca produsul să nu respecte standardele, majoritatea cumpărătorilor nu vor cumpăra un produs online dacă returnările nu sunt acceptate, sau cel puțin dacă nu primesc banii înapoi.
O garanție de returnare a banilor este foarte importantă. Oferă clientului tău un mod de a răspunde în cazul în care nu le place produsul. Nu înseamnă că vor cere întotdeauna o rambursare. Desigur, unii dintre ei vor face acest lucru, dar pentru majoritatea oamenilor e destul să știe că există această opțiune. Oamenii, prin natura lor, nu sunt foarte deschiși către riscuri, astfel că această politică flexibilă de plată va fi atractivă pentru ei. Prin urmare, veți obține mai mulți clienți decât ați face dacă nu ați avea o garanție de rambursare a banilor.
Pentru mai multe sugestii și idei, urmărește-ne în continuare. Nu uita să te informezi tot timpul astfel încât să iei cea mai potrivită decizie pentru crearea magazinului tău online.
from WordPress https://ift.tt/2JK6SjR via online marketing agency
0 notes
Text
4 strategii subestimate pentru creșterea magazinului tău online
4 strategii subestimate pentru creșterea magazinului tău online
Inteligența este definită ca fiind capacitatea de a te adapta. Fii un antreprenor inteligent și adaptează-te la modificările care au loc în lumea tehnologiei și nu numai.
Ai un magazin fizic care a crescut până acum, dar fără să știi de ce la un moment dat s-a oprit din creștere și acum nu știi ce să faci să îl dezvolți.
Ei bine, noi credem că e momentul să abordezi situația dintr-o perspectivă…
View On WordPress
0 notes
Text
Detaliul care face diferența dintre UI și UX
Tu cum ai aprecia calitatea site-ului tău în momentul de față? Funcțional și atrăgător pentru clienții tăi, nu-i așa? Ei bine, sunt șanse ca acestuia fie să îi lipsească funcționalitatea sau aspectul, fie ambele! În ziua de astăzi, pentru ca un website să aibă succes, e nevoie săofere o experiență de calitate utilizatorului, fiind ușor de navigat și satisfa��cător în același timp. Aceste două aspecte fac parte din UI / UX, User Interface și User Experience, iar acestea sunt folosite pentru Web Design. Ce înseamnă UI / UX sau care este diferența dintre acestea poate părea dificil de înțeles, dar de aceea te aflii aici – ca să înveți mai multe.
Mai întâi, hai să explicăm pe scurt ce este User Interface(UI) și User Experience (UX):
DESIGN UI (User Interface) Când te gândești la User Interface, te gândești la primul lucru pe care îl vede vizitatorul website-ului tău: designul grafic. Responsabilitatea principală a UI este utilizarea unor elemente puternice de design care vor putea ghida utilizatorul pe website-ul tău. Cum este prezentat vizual website-ul tău este important pentru interacțiunea inițială cu clienții tăi, făcându-i să dorească să continue cu restul website-ului și să investească în serviciul / produsul tău.
DESIGN UX (User Experience) Odată ajuns pe site-ul tău, utilizatorul are parte de o experiență. Tu ești responsabil ca acesta să aibă parte de una plăcută care să îl readucă de cât mai multe ori înapoi. Prin intermediul UX User Experience te asiguri că procesul navigării și interacționării cu produsul sau serviciul tău este cât se poate de satisfăcător. Aceasta se face prin facilitatarea interacțiunii clientului cu produsul sau seriviciul tău. Este vorba de optimizarea website-ului prin intermediul diferitelor instrumente: date de contact ușor de găsit, navigarea de la A la B și apoi la C simplă și clară etc.
Bun, acum că am stabilit ce înseamnă fiecare în parte și care sunt diferențe dintre acestea e momentul să aflii cum se întrepătrund UI / UX?
UI și UX sunt interdependente. Nu pot trăi unul fără celălalt. În timp ce website-ul tău poate avea un design grozav, poate fi dificil de navigat. Ce indică acest lucru? UI (User Interface) puternic și UX (User Experience) scăzut. Pe de altă parte, site-ul tău poate avea un design îngrozitor, dar este foarte ușor de utilizat. Ce indică acest lucru? Un UX puternic și un UI slab. Este de importanță vitală ca site-ul tău să fie puternic atât în ceea ce privește interfața acestuia, cât și în experiența utilizatorului dacă îți dorești să obții rezultatele pe care compania ta poate să le ofere.
Care sunt beneficiile unei colaborări de succes ale unui design UI / UX : 1. Mai mult trafic pe site-ul tău prin intermediul unui SEO mult mai eficient 2. Utilizatorii interacționează și petrec mult mai mult timp pe site-ul tău 3. Comunică mesajul mult mai clar și sigur 4. Ajută la identificarea audienței s��i a obiectivelor dvs. 5. Crește rata de conversie
O combinație echilibrată între UI/UX design duce la fidelizarea clienților: dacă clientul are parte de o experiență bună pe website-ul tău, probabilitatea ca acesta să revină crește. Peste 80% dintre utilizatori sunt mai puțin probabil să se întoarcă pe un site după o experiențămai puțin favorabilă. Desprea acea creare website profesional despre care vorbim cu totii este vorba prin luarea in considerare a UI/UX.
Succes și nu uita să te informezi în permanență pentru a te asigura că iei decizia cea potrivită afacerii tale.
from WordPress https://ift.tt/2kS1r4t via online marketing agency
0 notes