Don't wanna be here? Send us removal request.
Photo
دوربین مداربسته
امروزه در بازار دوربینهای مداربسته زیادی وجود دارند که تصویر خیلی خوبی را به شما تحویل میدهند و کیفیت مناسبی هم دارند. در صورتی که کمی دانش فنی هم داشته باشید خودتان میتوانید نسبت به نصب دوربین مداربسته اقدام کنید. تنها چیزی که شما نیاز دارید این است که تصمیم بگیرید دوربین را کجا نصب کنید و بدانید که دوربین باید چه نقاطی را پوشش دهد.
نقاطی با قابلیت نصب دوربین مداربسته
بودجه، نوع ملک و اولویتهای هر کسی برای امنیت منزل خودش متفاوت است. به همین دلیل هیچگونه قانون کلی برای نصب دوربینهای امنیتی وجود ندارد. در ادامه برخی از نقاط خیلی خوبی که میتوانید برای اجرای سیستم دوربین مداربسته انتخاب کنید را با یکدیگر بررسی میکنیم. شما میتوانید هرکدام از این نقاط را براساس نیاز خودتان و نقاط آسیبپذیر منزلتان انتخاب کنید.
فضاهای خارجی: درب اصلی
احتمالا شما هم فکر میکنید که سارقین از روی دیوار و درهای فرعی وارد منزل یا محل کار شما میشوند. اما باید گفت که اینطور نیست و طبق آمار ۳۴ درصد از سارقین از درب اصلی برای ورود به منزل شما استفاده میکنند. این آمار نشان میدهد که تصور خیلی از افراد اشتباه است.
با نصب دوربین مداربسته به گونهای که درب اصلی را پوشش دهد، میتوانید ورود و خروج همه افراد از جمله افراد خانواده، تعمیرکارها، افرادی که برای تحویل بسته مراجعه میکنند و… را زیر نظر داشته باشید.
فضاهای خارجی: دربهای فرعی و پشتی
دربهایی که در معرض دید نیستند به افراد مختلف این اجازه را میدهند که بدون دیده شدن وارد ساختمان شوند. برای داشتن نظارت کامل روی افرادی که به ساختمان وارد میشوند و یا از آن خارج میشوند بهتر است روی دربهای فرعی و بخصوص دربهایی که از آنها بیشتر استفاده میشود نیز دوربین نصب کنید. همچنین به دربهایی که احتمال میدهید سارقین از آن برای ورود به ساختمان استفاده کنند هم توجه ویژهای داشته باشید.
فضاهای خارجی: پارکینگ
نصب دوربین مداربسته به گونهای که رو به پارکینگ یا گاراژ شما باشد به شما این اطمینان را میدهد که ماشین، دوچرخه و یا هر وسیله دیگری که داخل پارکینگ نگهداری میشود، در امنیت کامل است و هیچکس آنها را تهدید نمیکند.
در صورتی که به گاراژ، منزل یا محل کار شما دسترسی ندارید، وجود دوربین مداربسته باعث میشود بتوانید امنیت آنجا را تحت نظر داشته باشید و در صورتی هم که امکان دسترسی به منزل از طریق گاراژ وجود دارد با داشتن دوربین، یک لایه امنیتی دیگر به منزل خودتان اضافه میکنید.
دوربین مداربسته در پارکینگدوربین مداربسته در پارکینگ
فضاهای خارجی: حیاط
با نصب دوربین مداربسته داخل حیاط میتوانید رفت و آمد افراد مختلف را بررسی کنید و بتوانید فعالیت فرزندان و یا حیوانات خانگی خود را نیز تحت نظر داشته باشید.
فضاهای داخلی: قسمتهای پر رفت و آمد
نصب دوربین مداربسته در قسمتهای پر رفت و آمد مثل اتاق نشیمن یا آشپزخانه، روش خیلی خوبی برای بررسی فعالیت کودکان و همچنین افراد مختلفی است که برای کارهایی مثل تعمیرات و… به منزل شما مراجعه میکنند. همچنین با نصب دوربین در اتاقهای طبقه همکف که پنجرههای بزرگی دارند میتوانید هر کسی که قصد داشته باشد از پنجرهها وارد خانه شود را شناسایی کنید.
دوربین مداربسته در مکانهای پر رفت و آمددوربین مداربسته در مکانهای پر رفت و آمد
فضاهای داخلی: راه پله یا راهرو اصلی
داخل راهروها و راهپلههای اصلی ساختمان هم دوربین نصب کنید تا عبور و مرور افراد را دشوار کنید. در صورتی که کسی از قسمتهای بدون نظارت وارد ساختمان شود، در صورتی که از این قسمتها عبور کند میتوانید به راحتی متوجه حضور وی شوید.
در مقالات بعدی قصد داریم نقاطی را که دوربین مداربسته نباید قرار بگیرد را برای شما بیان کنیم.
1 note
·
View note
Photo
چرا باید از دزدگیر فایروال استفاده کنیم؟
فایروال یک نوع نرمافزار یا میانافزار است که با تعیین یک سری قوانین، دادههایی که قرار است به یک شبکه کامپیوتری وارد شوند یا از آن خارج شوند را کنترل میکند.
وظیفه اصلی یک دزدگیر فایروال ،فیلتر کردن ترافیک ورودی به شبکه خصوصی و جلوگیری از ورود فایلهای آلودهای است که در سطح اینترنت به صورت عمومی وجود دارند.
در اکثر دستگاههای متصل به شبکه، یک فایروال وجود دارد اما برای امنیت بهتر خانه هوشمند خود بهتر است از یک دزدگیر فایروال استفاده کنید.
کلمه فایروال (دیوار آتش) این سیستم را به دیواری تشبیه میکند که از سیستمهای ما در برابر خطرات خارجی (حملات سایبری) محافظت میکند.
در صورتی که از دزدگیر فایروال در شبکههای کامپیوتری استفاده کنید علاوه بر امکان محافظت از شبکه، امکان ذخیره اتفاقات مهم و بررسی عملکرد شبکه هم برای شما فراهم خواهد شد.
نحوه کار دزدگیر فایروال
دزدگیر فایروال با تعیین یک مرز مشخص بین اینترنت و شبکهای که در حال محافظت از آن است کار میکند.
این وسیله داخل خود شبکه وصل میشود و تمامی دادههایی که به شبکه وارد میشود را بررسی میکند.
سپس با بررسی دادههای ورودی با یک سری قوانین از پیش تعریف شده، مشخص میکند که آیا این دادهها امن هستند و یا احتمال آسیب رسیدن به شبکه وجود دارد.
دزدگیر اماکن انواع مختلفی دارد و دزدگیر فایروال یکی از اینهاست که کاربرد زیادی دارد.
0 notes
Photo
درب ریلی یکی از انواع درب پارکینگ است و به دربهایی گفته میشود که با استفاده از یک ریل روی زمین و چندین هرزگرد در بالا باز و بسته میشود. باز و بسته شدن این نوع درب میتواند توسط نیروی انسانی و یا به صورت اتوماتیک و کاملا الکتریکی انجام شود. این دربها به روشهای مختلفی نصب میشود اما کارکرد تمام آنها یکسان است. درب ریلی که برای پارکینگ منازل استفاده میشود معمولا سایز کوچکی دارد. همین موضوع باعث شده که بتوان فقط از طریق کنترل یک موتور الکتریکی کوچک از آنها استفاده کرد. در چنین شرایطی قیمت این دربها نیز به اندازه قابل توجهی کاهش مییابد.
فعالیت دربهای ریلی مانند جکهای پارکینگی به دو شکل هیدرولیک و مکانیکی است. از انواع مکانیکی برای دربهای سبکتر و به خصوص محلهایی که رفت و آمد خیلی زیادی ندارند استفاده میشود. در مقابل دربهایی که در اماکن پرتردد نصب میشوند و وزن بیشتری هم دارند، به شکل هیدرولیکی هستند.
همانطور که گفته شد این درب روی یک ریل نصب میشود و با کمک آن به صورت خودکار و یا با کمک نیروی انسانی به سمت راست یا چپ باز میشود. ریل مورد نیاز را هم میتوانید روی زمین و یا بالای درب نصب کنید.
انواع درب ریلی
دربهای ریلی به دو دسته تک لنگه و یا دو لنگه تقسیم میشوند. دربهای تک لنگه به صورت یک پارچه هستند و امکان باز شدن به سمت راست یا چپ را دارند و شما فقط باید در یک طرف این دربها فضای خالی ایجاد کنید. اما دربهای دو لنگه به فضای کافی در هر دو طرف نیاز دارند و از این رو بیشتر برای استفاده در ساختمانهای حیاطدار مناسب هستند.
انواع درب اتوماتیک برای نصب در اماکن مختلفی مثل پارکینگها، منازل و… وجود دارند که درب ریلی گزینه بسیار مناسبی برای نصب در پارکینگها و ورودی باغها میباشد.
0 notes
Text
درب فروشگاه و مزایای آن
اختراع دربهای اتوماتیک کمک خیلی زیادی به رفاه بشر کرد.این دربها به اندازهای به بشر کمک کرد که امروزه به عنوان درب فروشگاه ، درب پارکینگ، درب منزل و حتی به جای کرکرههای سنتی از آن استفاده میشود. امروزه از این دربها در مکانهای مختلفی استفاده میشود و کاربردهای بسیار زیادی هم دارند.
استفاده از درب فروشگاه، باعث رفت و آمد آسان و حفظ نظم خواهد شد.دربهای فروشگاهی هوشمند برخلاف انواع دیگر دربهای هوشمند نیازی به ریموت کنترل برای باز و بسته کردن ندارند و در صورت نزدیک شدن کاربر به آن به صورت خودکار باز میشوند و پس از رد شدن فرد موردنظر از درب دوباره بسته میشوند.
دربهای اتوماتیک فروشگاه به دو دستهی الکتروهیدرولیک و الکترومکانیک تقسیم میشوند. معمولا از نمونههای الکتروهیدرولیک در مکانهای پرتردد و شلوغ استفاده میشود زیرا مقاومت و دوام بیشتری دارند اما در صورتی که قصد دارید از دربهای اتوماتیک در مکانهایی با تردد کم استفاده کنید، دربهای الکترومکانیکی توصیه میشوند.به دلیل اینکه برای باز و بسته کردن این در به نیروی انسانی نیازی نیست رفت و آمد خیلی روانتر خواهد شد.
در ساخت و طراحی این دربها از طرحهای منحصر به فرد و مواد اولیه با کیفیتی استفاده میشود تا طول عمر این دربها افزایش یابد و با توجه به مصارفی که دارند بتوان بدون هیچ گونه نگرانی از آنها در مکانهای شلوغ و پر رفت و آمد استفاده کرد.
دربهای گردان
نوع دیگری از درب فروشگاهی دربهای گردان هستند. این دربها برای نصب در مکانهایی مناسب هستند که اختلاف دمای داخل و بیرون خیلی زیاد است و بیم هدر رفتن انرژی وجود دارد.درهای گردان متشکل از سه یا چهار در هستند که روی یک محور مرکزی و در محفظهای استوانهای قرار دارند.
این دربها علاوه بر جلوگیری از هدر رفت انرژی باعث خواهند شد که افراد زیادی بتوانند بدون تداخل از ساختمان خارج و یا به آن وارد شوند.
برای آشنایی با دیگر دربهای فروشگاهی میتوانید به محتوای درب فروشگاهی و انواع آن مراجعه کنید.
0 notes
Text
دوربین تحت شبکه IP
هر یک از انواع دوربینها امکانات منحصربهفردی دارند که با توجه به نیاز خود میتوانید دوربین مورد نظر خود را انتخاب کنید. از طرفی سیستمهای دوربین آنالوگ به نسبت، از امکانات کمتری برخوردارند. علاوه بر آن، دوربین تحت شبکه میتواند با ارائه قابلیتهای فوقالعاده خود، شما را از بسیاری از امکانات بهرهمند سازد. به همین علت در این مقاله قصد توصیف دوربین IP و معرفی امکانات آن را داریم. پس با ما همراه باشید.
ساختار دوربین تحت شبکه IP
سیستم دوربین تحت شبکه IP بر مبنای شبکههای کامپیوتری کار میکند. این دوربینها قادرند به طور همزمان سیگنال تصاویر را دریافت و ارسال کنند. این امکان با نام ارتباط دوطرفه یا دوسویه شناخته میشود.
انتقال سیگنالهای دیجیتالی که قبلا توسط سرور دوربین تحت شبکه پردازش شده است توسط دوربین IP به NVR (ضبط کننده شبکهای تصاویر)، VMS (نرمافزار مدیریت ویدیو)، NAS (فضای ذخیرهسازی ضمیمهای)، SAN (شبکه ذخیرهسازی منطقهای) و یا مستقیما به فضای ابری انجام میشود.
��وربین مداربسته تحت شبکه IP
گذشته از تمام ویژگیهای ثابت و یکسانی که در دوربین تحت شبکه و آنالوگ وجود دارند، برخی نکات و ویژگیهای خاص و پراهمیت وجود دارند که امروزه باعث ترغیب کاربران به نصب و بهرهمندی از دوربین مداربسته IP شده است.
1) رزولوشن (وضوح تصاویر):
رزولوشن اولین لازمهای است که باید در هنگام انتخاب سیستم نظارت دوربین مداربسته، در نظر گرفت. رزولوشن معمولا همان چیزی است که یک دوربین امنیتی خوب را توصیف میکند. نمایش زنده تصاویر هیچگاه نباید مبنای تعیین و تشخیص رزولوشن و وضوح تصویر قرار گیرد. زیرا وضوح تصاویر ضبط شده هنگام پخش (پلیبک)، بسیار متفاوت است.
2) مقیاس پذیری:
با سیستم نظارت تصویر خود میتوانید بسیار آرام و کوچک شروع کرده و رشد بزرگتری داشته باشید. بهخصوص اگر بودجه کافی دارید نیازی نیست که عجلهای برای نصب سیستمهایی با مقیاس و اندازههای بزرگ داشته باشید. در نظر داشته باشید که اضافه کردن دوربین به دستگاه DVR به دلیل محدود بودن درگاههای BNC غیرممکن است، اما در سیستمهای دوربین تحت شبکه اضافه کردن دوربین به دستگاه NVR بسیار آسان است.
3) مقرون به صرفه:
سیستمهای دوربین تحت شبکه ممکن است از قیمت بالاتری نسبت به دوربینهای آنالوگ برخوردار باشند، اما با توجه به ویژگیها و قابلیتهای اضافهتر و منحصربهفردی که دارند، قطعا ارزش اعمال هزینه بیشتر را دارند.
4) دسترسی از راه دور:
هنگامی که قصد رفتن به مسافرت را دارید و یا دیر به محل کارتان میرسید و قصد نظارت بر کارمندان خود را دارید، دسترسی از راه دور میتواند برای شما بسیار پراهمیت و کاربردی باشد. اما عملکرد دسترسی از راه دور، در سیستمهای آنالوگ و دوربین تحت شبکه بسیار متفاوت است.
5) سیستم ادغام یکپارچه:
تغییر، تنها چیزی است که پایدار و دائمی است. هر زمان که نیاز به تغییر و گسترش دوربینها وجود داشته باشد، سیستم دوربین تحت شبکه به راحتی در دسترس است. اما یک سیستم دوربین آنالوگ، به دلیل محدودیتهای موجود نمیتواند به راحتی ادغام شود.
نتیجهگیری نهایی
هنگام نصب یا انتخاب سیستم دوربین تحت شبکه گزینههای فراوانی برای بررسی وجود دارند. یکی از بزرگترین عواملی که باعث جلب توجه کاربران به سمت دوربین تحت شبکه میشود، وضوح و رزولوشن بالای تصاویر است. داشتن یک سیستم نظارتی با رزولوشن بالا، علاوه بر حفاظت از جان و مال شما، در تهیه مدارک و شواهد ویدیویی مناسبی از وقوع حوادث مجرمانه نیز به شما کمک شایانی میکند.
0 notes
Text
انواع دوربین مداربسته و کاربردهای منحصربهفرد آنها
امروزه وجود دوربین مداربسته برای تمام ادارات، سازمانها، تولیدیها، مدارس و حتی مجتمعهای مسکونی به یک ضرورت تبدیل شده و عدم وجود آن باعث کاهش امنیت و بروز نگرانی برای صاحبان و کارکنان این اماکن میشود. انواع دوربین مداربسته در بازار وجود دارند که هر کدام از آنها با توجه به مکان و نوع استفاده، دارای ویژگیهای منحصربهفردی هستند. با توجه به این موضوع، انتخاب دوربین مداربسته مناسب برای اهداف مورد نظرمان امری دشوار به نظر میرسد. اما کدام یک از دوربینهای مداربسته برای برنامه امنیتی و نظارتی مورد نظر شما مناسب است؟
آشنایی با انواع دوربین مداربسته
در ادامه قصد داریم با ذکر جزئیات، انواع دوربین مداربسته را به شما معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید.
دوربین مداربسته گنبدی - دام
یکی از انواع دوربین مداربسته ، دوربینهای گنبدی (دام) هستند که معمولا ��رای امنیت داخلی و برنامههای نظارتی استفاده میشوند. دوربینهای گنبدی نام خود را از خانههای گنبدی شکل که در آنها قرار گرفتهاند میگیرند. طراحی این دوربینها به گونهای است که ساده و محجوب به نظر برسند، نه به صورت پنهان. به طوری که قطعه دوربین اصلی داخل محفظه گنبدی شکلی قرار گرفته که قابل مشاهده نیست.
دوربین مداربسته بولت - گلولهای
این دسته از دوربینها ظاهری استوانهای شکل و مخروطی شبیه گلوله تفنگ دارند که اغلب در مکانهایی استفاده میشوند که به کنترل از راه دور نیاز دارند. این دوربینها برای کنترل میزان چرخش، زوم و بالا و پایین شدن طراحی نشدهاند. اما در عوض برای گرفتن تصاویر از یک مکان ثابت و تمرکز بر یک منطقه خاص، بسیار مناسب هستند.
دوربینهای دید در شب مادون قرمز
این سری از انواع دوربین مداربسته دید در شب در شرایطی که میزان روشنایی صفر و کاملا تاریک باشد قابلیت خیرهکنندهای در ضبط تصاویر باکیفیت با استفاده از LEDهای مادون قرمز دارند. اما در هنگام روز و در روشنایی، نمیتوانند عملکرد ایدهآلی از خود نشان دهند.
دوربین مداربسته آنالوگ
دوربینهای آنالوگ باید حتما به یک دستگاه DVR متصل شوند تا از طریق سیم، تصاویری که به صورت آنالوگ ضبط شدهاند را به دستگاه منتقل کنند. دستگاه DVR ساختار این تصاویر را تبدیل به دیجیتال میکند تا بتوان آنها را مشاهده کرد.
انواع دوربین مداربسته تحت شبکه - IP
این دوربینها قابلیت این را دارند که هم از طریق سیم و هم به صورت بیسیم (وایرلس)، به واسطه اینترنت، تصاویر را منتقل کنند. نحوه کار اغلب دوربینهای شبکه این گونه است که با فشرده کردن پهنای باند از بر هم خوردن محیط وب جلوگیری میکند. ضمن اینکه نصب دوربینهای IP نسبت به دوربینهای آنالوگ آسانتر است زیرا نیازی به کابل کشی جداگانه یا افزایش توان برای ارسال تصاویر در مسافتهای طولانی ندارند.
نتیجهگیری
کاری که شما باید انجام دهید این است که ابتدا هدف خود در استفاده از دوربین مداربسته مشخص کنید، سپس با توجه به محیط مورد نظر خود، دوربینهای مورد نظر خود را انتخاب کنید.ضمن اینکه کارشناسان گروه تامین امنیت پاسارگاد نیز به صورت 24 ساعته آماده ارائه مشاوره و پیشنهادات کاربردی جهت انتخاب دوربین مداربسته مناسب برای شما هستند.
1 note
·
View note