Tumgik
prezeci-blog · 6 years
Link
0 notes
prezeci-blog · 6 years
Text
Tıklama başına en çok para veren 12 PPC Reklam Sitesi – 2018
İnternet bugün kendi başına bir dünya haline geldi. Tamamen internet tabanlı olan Google ve Facebook gibi milyar dolarlık şirketler var. Ancak internetin muazzamlığı ve çeşitliliği tahmin edilemez. Dolayısıyla, günlük olarak internette yayınlanan birçok uygulama ve web platformu bulunmaktadır. Bütün bu oluşumlar ve paylaşımlar basit reklamcılık pratiği ile meydana gelmiştir. Bir web sitesi veya bir android ya da ios tabanlı uygulaması ile para kazanmanın birçok yolu vardır. PPC veya Tıklama Başına Ödeme, online reklamcılık uygulamalarının en iyi ve en eski modellerinden biridir. PPC reklam ağları sayesinde, sitenize reklam yerleştirebilirsiniz ve sunduğunuz hizmetlerin ziyaret edilmeye başlanmasından sonra reklamdaki her tıklama için web yöneticisi veya uygulama geliştiricisi olarak ödeme alabilirsiniz. Bu model anlamak ve uygulamak için çok basit bir para kazanma yöntemidir. Bu nedenle, rekabetçi reklamcılık reklam modellerinde artış olmasına rağmen, PPC reklam çeşidi her web yöneticisi veya uygulama geliştiricisi ve hatta reklamverenler için hala ilk tercihtir. Dolayısıyla, Bu makalede, web platformunuz veya uygulamanız için en iyi tık başına kazanç sağlayabileceğiniz reklam ağlarını seçmenize yardımcı olacağız. En iyi 12 en iyi PPC sitesi, onların kısa incelemesiyle birlikte, çok kolay online olarak reklam vermek ve para kazanmak için kullanabileceğiniz bir listeye sahip olacaksınız.
Tık Başına En İyi Ödeme Yapan Reklam Firmaları (PPC Siteleri).
Şimdi kısa değerlendirmeler yaparak sizlere 2018 yılındaki en iyi 12 tık PPC reklam firmasınıtanıtacağız. Bu PPC reklam sitelerinin sıralı bir şekilde düzenlenmediğini ve her bir ağın kendi artıları ve eksileri olduğunu unutmayın. Bu nedenle, kararınızı sitenizin size en çok kazan getirebilecek şekilde verin.
Propeller Ads
Propeller Ads, hızlı aktivasyonu ile tanınan bir PPC reklam ağıdır. Bu reklam ağı, en yüksek gelir oranlarından birine sahiptir ve arayüzü oldukça anlaşılırdır. Gerçek zamanlı proje raporları ve performans değerlendirmeleri vardır. Kazançlarınızı çevrimiçi olarak en üst düzeye çıkarmak için bu reklam ağını diğer reklam biçimleri ve siteleriyle birleştirebilirsiniz. Ancak, bu reklam ağı, yeni başlayanlar için trafiği düşük olabileceğinden ve en iyi performans için bazı optimizasyonlar gerekli olduğundan önerilmez.
Bidvertiser
Bidvertiser, çok tanınmayan bir PPC reklam ağıdır, ancak yine de kontrol edilmeye değer. Bitvertiser, PPC reklamcılığı sunan ve çoğunlukla Google Adsense tarafından onaylanmayan yayıncılar tarafından tercih edilir. Bu PPC reklam ağı onayları kolayca kabul eder ve reklam yayınlama politikası çok katı değildir. Websiteniz yasa dışı herhangi bir etkinliğe bağlı olmadığı sürece,  Bidvertiser eğer Google Adsense’ten reklam alamamışsanız tam size göre. Oranları oldukça iyi ve yayıncılar iyi bir gelir kaynağıdır, ancak tabii ki Google Adsense ile karşılaştırılamaz
Google Adsense
Google Adsense, PPC reklam ağları söz konusu olduğunda reklamın kralıdır. Şüphesiz, en iyi reklam yayınlayıcısıdır ve her içerik oluşturucu için ilk tercihtir. Google’ın geniş ağı ve sınıfındaki en iyi algoritmalar, yüksek gelir getiren, alakalı reklamlar ve en iyi fiyatlar sunar. Ancak bu kadar yüksek talep nedeniyle, Google Adsense çok sıkı bir içerik politikasına sahiptir ve platformları kolayca engelleme eğilimindedir. Bir yayıncı Adsense hesabı için onay almak çok zordur ve çoğu zaman yayıncılar Google Adsense üzerinden başka bir PPC reklam ağı seçerler.
Facebook Audience Network
Facebook’ta çok fazla trafik var ve çeşitli bloglar ve diğer platformlara içerik yayınlayan ve trafik çeken birçok sayfa bulunmaktadır. Son zamanlarda Facebook, facebook mobil uygulamasında, third party yani üçüncü parti web sayfalarını anında, ancak biçimlendirilmiş bir şekilde açan anlık makaleleri tanıttı. Facebook Audience Network’la, bir yayıncı olarak bu anlık makalelere reklam yerleştirebilirsiniz. Facebook Audience Network tarafından yerleştirilen reklamlar oldukça hedefleyicidir ve kullanıcılar tarafından tıklanmak için oldukça iyi bir şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle, eğlence veya sosyal içerik yayınlayan bir platformunuz varsa ve Facebook trafiği ana kaynaklarınızdan biri ise, Facebook Audience Network‘e bir şans vermenizi tavsiye ederiz.
PopAds
PopAds, online olarak hizmet sunan en eski reklam firmalarından biridir. 2010 yılında kurulmuş ve o zamandan beri premium reklam firmalarından biri olmuştur. PopAds, hızlı onaylama ve katı olmayan denetleme politikaları ile bilinmektedir. PopAds, reklamlar için büyük bir envantere ve PopAd’ların platformunuza alakalı reklamlar sunma şansına veya Uygulama diğer yeni reklam ağlarına kıyasla oldukça yüksektir. Testlerimizde, PopAd’ların çok iyi performans gösterdiğini gördük.
Infolinks
Infolinks, geleneksel yollarla çalışmayan bir diğer PPC reklam ağıdır. Bir banner yerleştirmek yerine, Infolinks, metinde reklam bağlantılarını alakalı kelimeler altında reklam olarak yerleştirir. Bu durum sıra dışı görünebilir olsa da, Infolinks İnternet’teki en büyük üçüncü PPC reklam ağıdır. Gelirleri en üst düzeye çıkarmak için geleneksel reklamcılıkla birlikte pek çok içerik yayıncısı için bir PPC reklam ağı görevi görüyor.
Revenuehits
RevenueHits, kendine bu listede yer almayı bir başka harika PPC reklam ağıdır. Çevrimiçi olarak en büyük reklamcılık ağlarından biri olarak bilinir. RevenueHits ve PPC reklamcılığı ile birçok reklam modeli vardır. RevenueHits, övgüye değer bir desteğe sahiptir ve bu reklam ağının uygulanması çok basitleştirilmiştir.
Adnow
AdNow, İnternet’teki yeni PPC reklam firmalarından biridir. İyi bir adım olan küçük ve yeni yayıncıları çekmek için minimum ödeme tutarı vardır. Testimiz sırasında takdir ettiğimiz bir diğer özellik ise, pek çok dilde platform ve uygulamaları kabul etmesi, dolayısıyla ingilizce olmayan içeriklerinizle AdNow ile kolayca para kazanabilirsiniz. Onaylar hızlıdır ve iyi bir sevk sistemi de vardır. Tek sorun, Adnow‘un alakasız Reklamları yayınladığı ve uygunsuz reklamları kaldırmak için filtresinin bulunmamasıdır.
Native Ads
Native Ads, PPC reklam ağları söz konusu olduğunda AdSense’e en iyi alternatiflerden biridir. İyi bilinen bir PPC reklam ağı olarak oldukça avantajlıdır. Onay süreci gerçekten basittir ve yasal içeriğe sahip olması durumunda çoğu platform ve uygulama bir gün içinde onaylanır. Kurulum kolaydır ve Native Ads, yayıncılarıyla elde ettiği gelirin % 70’ine kadar gelirini paylaşır.
Clicksor
Clicksor oldukça iyi bilinen bir PPC reklam ağıdır. Bu reklam ağı, platformları ve kullanıcıları kolayca onaylar ve çok sezgiseldir. Clicksor’un en iyi özelliği, diğer reklam ağlarıyla kolayca birleştirilebilmesidir. Tek yapmanız gereken tek bir sayfada Clicksor‘dan en az 3 reklam yerleştirmektir. Çok sayıda reklam boyutu vardır ve eklentilerin çoğu blog platformlarında da kolayca kurulur. Tek dezavantajı, minimum ödeme eşiğinin 100 $  kadar çok yüksek olmasıdır.
Chitika
Chitika, genel reklam ağlarına yalnızca bir alternatif olmayan bir PPC reklam ağıdır. Gelirinizi online olarak maksimize etmek için diğer reklam firmalarıyla beraber kullanabilirsiniz. Bu reklam ağına yaptığınız başvurunun onaylanması için bir hafta beklemeniz gerekir, ancak bu ağ ile ilgili en iyi şey, sitelerinizden yalnızca birinin onayını almanız ve Chitika ile reklam vermeye başlayabilmenizdir. Chitika için PPC ücretleri içeriğinize ve içeriğinizin çekeceği trafik türüne bağlıdır. Chitika tarafından sunulan reklamların makalelerimizle oldukça alakalı olduğunu gördük.
Media.net
Media.net, Yahoo ve Bing‘in birleşik girişimidir. Çok güvenilir bir reklam ağıdır, ancak ağırlıklı olarak ingilizce içeriğe odaklanır ve ABD ve Kanada gibi ülkelerden gelen trafik için yüksek PPC oranları sunar. Bu PPC reklam ağı, performansı ve gerçek zamanlı reklam izleme araçlarıyla bilinir. Kullanıcılar Google ile karşılaştırabilir.
Sizlere araştırdığımız ve 2018 en iyi olduğunu düşündüğümüz 12 PPC reklam firmasını inceledik. Sizlerde deneyim ve düşünceleriniz bizlerle paylaşabilir ve sizden sonra bu firmaları kullanacak arkadaşlara tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Umarım işinize yarayan bir makale olmuştur.
Tıklama başına en çok para veren 12 PPC Reklam Sitesi – 2018
en çok kazandıran reklam firmaları, en çok para veren reklam firmaları, tıklama başına en çok para veren reklam siteleri
http://prezeci.com/tiklama-basina-en-cok-para-veren-12-ppc-reklam-sitesi-2018/
0 notes
prezeci-blog · 6 years
Text
En iyi ve en kaliteli video düzenleme programları – 2018
Video Düzenleme Programları Nedir?
Video düzenleme programları, videolarınızı düzenlemenize, efektler kullanmanıza, ses ekleyip silmenize ve daha bir çok özelliği kullanmanıza izin veren yardımcı uygulamalardır. Bu tür programları sadece amatör işlerinizde değil profesyonel film yapımında dahi kullanmanız mümkündür. Bu yazımızda sizlere en iyi ve en kaliteli video düzenleme programları hakkında bilgiler vereceğiz.
PC’nizde Video Düzenleyin
Dijital video araçları her yıl daha güçlü ve daha kolay kullanılır ve özellikle profesyonel olmayan meraklıları hedefleyen video düzenleme yazılımı üretilmektedir. Her yıl, yeni tekniklerle güçlendiriklmiş, profesyonel düzeydeki yazılımlar piyasaya sürülüyor. Bu iyi bir şeydir çünkü profesyonel olmayanlar tarafından üretilen yüksek kaliteli video içeriği oluşturmanıza olanak tanır. Bu düzenleme uygulamaları sayesinde bilgisayarınızdan kolaylıkla yüksek çözünürlüklü hatta 4K videolar bile oluşturabilirsiniz.
Youtube videolarınızı oluşturun
Son günlerde internetten para kazanma yollarının en iyisi haline gelen Youtube ile para kazanma için Youtube kullanıcıları kaliteli videolar oluşturmak zorundadır. Çünkü video kaliteniz ne kadar iyiyse Youtube videonuzu o kadar öne çıkarır. Örnek vermek gerekirse 140p kalitedeki bir video ile 4K kalitedeki bir videonun Youtube için yerleri farklıdır. 4K videolara öncelik verecektir. Bu uygulamalar sayesinde kullanıcıları kendinize hayran bıraktıracak video efektleri oluşturabilirsiniz. İzleyenlerin gözünde “Kaliteli bir kanal” izlenimi bırakacaksınız.
Şimdi en iyi video düzenleme programları listemizi tanıtmaya başlayalım!
1. Adobe Premiere Pro CC Review
Adobe Premiere Pro CC, sürekli olarak gelişen profesyonel video düzenleme programıdır. Profesyonel anlamda uzun filmler, müzik klipleri, vLog gibi video projelerinizi profesyonel olarak düzenlemenize yardımcı olacak bir uygulamadır. Bu sektördeki köklü şirketlerden biri olan Adobe’nin üretmiş olduğu bu uygulama bir çok profesyonel yapımcı, Youtuber tarafından kullanılmaktadır.
2. Corel VideoStudio Ultimate
Corel VideoStudio uygulaması listemizde ikinci sırada yer alıyor. Profesyonel  bir video düzenleme aracıdır. Kullanımı düğer uygulamalara göre daha basit olduğu için profesyonel bilgisi olmayan Youtube kullanıcıları için bulunmaz bir nimettir. Yüksek kalitelerde videolar oluşturmanıza, hazır efektler kullanmanıza, sesleri düzenlemenize olanak tanıyan bir video düzenleme programıdır.
3. CyberLink PowerDirector
CyberLink PowerDirector video düzenleme programı listemizde üçüncü sırada yer alıyor. Kolay kullanımı ve hazır efektleri ile kusursuz videolar oluşturmanıza olanak tanıyan bir uygulama. 4K, 3D gibi videolar oluşturabilirsiniz. Diğer programlardan farklı olarak ekran kaydı yapmanıza olanak tanıyan bir uygulamadır, bu işleme ihtiyacınız varsa kullanmanızı tavsiye edebiliriz.
4. Pinnacle Studio Ultimate
Pinnacle Studio Ultimate video düzenleme programı listemizde dördüncü sırada. Diğer uygulamalar gibi bu uygulamada da yüksek çözünürlükte uzun filmler, müzik videoları oluşturabilirsiniz. Youtube kullanıcıları için kolay kullanımı tercih sebebi olabilir. Diğer uygulamalara nazaran biraz daha hızlı işlem yapıyor diyebiliriz.
5. Adobe Premiere Elements
Adobe Premiere Elements ile profesyonel video düzenlemeler yapabilirsiniz. Kolay kullanımı olan, yazı efektleri, hazır video efektleri ile güçlendirilmiş bir video düzenleme aracıdır. Profesyonel filmler, müzik klipleri yapmanız mümkündür.
6. Magix Movie Edit Pro Premium
Magix Movie Edit Pro Premium uygulaması ile videolarınızı kolayca düzenleyebilirsiniz. Yüzlerce hazır efekt arasından dilediğinizi videonuza uygulayabilirsiniz ve videonuzu hızlıca bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü videolar oluşturabildiği için Youtube kullanıcıları bu uygulamayı tercih edebilirler.
7. Wondershare Filmora
Wondershare Filmora uygulaması en iyi video düzenleme programları arasında yer alıyor. Kolay kullanım, hazır efektler, yazı efektleri, filtreler ile profesyonel videolar, filmler oluşturmanıza olanak tanıyor.
8. Nero Video 2017
Nero Videos 2017 ile hızlı bir şekilde video düzenleme ve efekt işlemlerini yapabilirsiniz. Çok profesyonel olduğu söylenemez fakat yarı profesyonel hatta profesyonele yakın videolar oluşturabilirsiniz. DVD yazdırma işlemlerini bu program ile kolayca yapabilirsiniz.
9. Apple Final Cut Pro X (Mac OS X)
Apple Final Cut Pro X ile profesyonel filmler oluşturabilirsiniz. Birbirinden güzel efektler, ses düzenlemeleri yapabilir videolarınızı kesip birleştirebilirsiniz. En iyi video düzenleme programları arasında yerini alıyor.
10. Apple iMovie (Mac OS X)
Apple iMovies  ile Mac işletim sistemlerinizde profesyonel video düzenlemeleri yapmanız mümkündür. Eğer Apple kullanmıyorsanız işte size Apple kalitesi ile tanışmaya başlamanız için bir sebep. Son derece profesyonel, kaliteli videolar oluşturabilirsiniz.
En iyi ve en kaliteli video düzenleme programları – 2018
en iyi video düzenleme programları, video düzenleme programları, en iyi video düzenleme programları 2018
http://prezeci.com/en-iyi-ve-en-kaliteli-video-duzenleme-programlari-2018/
0 notes
prezeci-blog · 6 years
Text
Propeller Ads Nasıl Bir Firmadır – 2018 İncelemesi
Bugün, birçok insan evinde rahat bir şekilde online olarak iyi gelirler elde ediyor. Blog yazarları bile bloglarından oldukça iyi para kazanıyor ve tüm bunlar reklam alarak mümkün. Propeller Ads web sitenize reklam vermenin ve kolayca para kazanmanın iyi ve kolay bir yoludur. Propeller Ads’yi kullanarak para kazanmaya hemen başlamak için takip etmeniz gereken adımları uygulamanız çok kolay.
Üyelik
Üye Olmak İçin Tıkla
Propeller Ads yayıncısı olmak için sizi kayıt formuna götürecek Kayıt düğmesine tıklayın. Basit olan formu doldurun ve yayıncı hesabı için kaydolun. Hesabınız oluşturulduktan sonra, reklam yayınlamak ve para kazanmak için kullanmak istediğiniz alanları ekleyin. Propeller Ads ile ilgili en iyi şey, hemen hemen tüm hesapların anında kabul edilip doğrulanmasıdır. Bu, online para kazanmak için erken bir başlangıç anlamına gelen hızlı aktivasyon anlamına gelir. Uygulamalar sırasında sorunlardan kaçınmak için tüm yayıncıların gereksinimlerini kontrol ettiğinizden emin olun. Başvurunuz kabul edildikten ve alan adınız doğrulandıktan sonra devam edip Propeller Ads’de bulunan reklam biçimlerini seçebilir ve web sitenize, uygulamanıza ya da içerik platformunuza yerleştirerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Neden Web Sitenizde Propeller Ads Kullanmalısınız?
Bir yayıncıysanız ve reklam için düşünebileceğiniz ve çevrimiçi para kazanabileceğiniz seçenekleri arıyorsanız, o zaman bu reklam firması tam size göre. Bu firma, Adsense veya Bidvertiser gibi ana reklam ağındaki bir TBM (Tıklama Başına Maliyet) modelinden ziyade bir CPM yöntemini kullanır. CPM veya Cost Per Miles, bir yayıncı olarak her 1000 gösterim için ödenecek oran anlamına gelir. Yukarıda belirttiğimiz firmalar sadece tık başına para kazandırırken Bu firma görüntülenme başına da para kazandırır. Propeller Ads’yi kullanarak platformunuzdan daha fazla kazanmak için seçim yapabileceğiniz birçok biçim biçimi vardır. Propeller Ads reklamlarının sunduğu reklam biçimleri türleri aşağıdadır.
Pop-Under Reklamları: Bunlar, ana sekmelerin altında açılan ve kullanıcılar ana sekmeyi kapattığında görünen tam sayfa reklamlardır. Pop-Under reklamı, Propeller Ads ağındaki en yüksek ücretli reklam biçimidir ve online olarak yüksek gelir elde etmek istiyorsanız kesinlikle kullanmalısınız.
Mobil Reklamlar: Propeller ads, mobil uygulamalar ve site için de reklam seçmenize olanak tanır. Propeller Ads tarafından sunulan iki tür mobil reklam vardır. İletişim kutusu reklamları, çoğu kullanıcının dikkatini çekerken, tam ekran geçiş reklamlarını da kullanabilirsiniz.
Klasik Banner:  Banner reklamlar, çevrimiçi olarak en yaygın kullanılan reklam biçimleridir. Propeller ads, içerik platformunuzla eşleşmelerini sağlamak için mükemmel bir banner boyutu ve ayar seçeneği sunar.
Layer Reklamlar: Pervane reklamları, çevrimiçi para kazanmak için kullanabileceğiniz layer reklamları seçmenize de olanak tanır.
Slider Reklamlar: Slider reklamlar, mobil banner reklamları gibidir, ancak bunlar kullanıcı tarafından kapatıldıktan sonra açılır.
Direk Reklamlar: Size doğrudan reklamları kullanma konusunda seçim ve özgürlük sağlar. Doğrudan reklamlar, yerleşimi serbestçe seçebileceğiniz bağlantılardır. Örneğin, 404 sayfayı tam ekran bir reklama yönlendirebilirsiniz.
Video Reklamlar: Platformunuzda video içeriğiniz varsa, Propeller Ads’den para kazanabilirsiniz.
Artı Yönler
Her olayda muhakkak iki taraf vardır ve bu Propeller Ads için de geçerlidir. Bir yayıncı, gitmek istediği reklam ağının kendisine ne kadar para kazandıracağını bilmek ister. İşte Propeller Ads ağının artıları.
Anında Aktivasyon: Her geçen gün, ünlü reklam firmaları yayıncıları onaylamak ve yeni yayıncı hesaplarını etkinleştirmek için çok katı hale gelmiştir. Propeller Ads, anında etkinleştirilme ve yeni hesapların hızlı onaylanmasıyla bilinir. Onay gereksinimleri de oldukça basit ve kolayca yerine getirilebilir.
Yüksek Gelir Payı Yüzdesi: Propeller Ads, reklam gelirlerinin% 80’ini yayıncılarıyla paylaştığını açıkça belirtir. Böyle bir reklam envanteri ve yüksek yüzdeyle, Propeller Ads ile iyi para kazanabilirsiniz.
Gerçek Zamanlı Raporlar: Propeller Ads, reklamlarınızı planlamanıza ve stratejinizi oluşturmanıza ve daha fazla kazanmanıza yardımcı olacak çok bilgilendirici ve sezgisel reklam performansı raporları sunar. Bu raporlar gerçek zamanlıdır.
Eğlence web siteleri için yüksek CPM: Trafiğin yoğun olduğu bir eğlence siteniz varsa, Propeller Ads size en iyi CPM oranlarını verebilir. Propeller Ads ile reklam veren eğlence web siteleri için çok yüksek CPM oranları gösterir.
Diğer Reklam biçimleri ve Ağların kombinasyonu: Bir yayıncı olarak kazancınızı çevrimiçi olarak en üst düzeye çıkarmanız gerekir. Bunu, mevcut trafik ile yapmanın bir yolu, çeşitli reklam biçimlerini birleştirmektir. Propeller Ads ile reklam biçimlerini birlikte derleyebilir ve daha fazla kazanç elde etmek için Infolinks gibi diğer ağlardaki reklamları birleştirebilirsiniz.
Eksik Yönler
Yukardaki artılar elbette güzel özelliklerdeir. Ancak her şeyde var olan kusurlar Propeller Ads için de geçerlidir. Bu yüzden Propeller Ads’yi kullanmaya karar vermeden önce bilmeniz gereken bazı eksikliklerde vardır. Bunları sizin için aşağıda paylaştık.
Reklamlar Can sıkıcı olabilir: Bu reklam firması tarafından gösterilen reklamlar birçok kişi için can sıkıcı görünebilir ve yayıncılar, reklamlarını kullanıcılarını rahatsız etmeyecek şekilde yerleştirmelidir. Yoksa ziyaretçilerini kaçırabilirler.
Reklam Performansı: Yukarıda bahsedildiği gibi, Pop-Under reklamları Propeller Ads ile en yüksek CPM oranlarını verir, ancak aynı diğer reklam biçimleriyle de aynı değildir ve iyi performans göstermeyebilirler. Bu da ziyaretçileri rahatsız edebilir.
Yeni Başlayanlar için malasef uygun değil: Gelişmiş ülkelerden yüksek kaliteli trafik veya her yerden çok fazla miktarda trafik gerektiren bir ağdır. Bunlara sahip değilseniz veya platformunuz henüz düzgün bir şekilde oluşturulmadıysa, Propeller Ads sizin için iyi bir seçenek olmayabilirken diğer reklam ağlarını kullanmanızı öneririz. Yani eğer yüksek trafik yoksa yüksek kazançta sağlamayabilir.
Ödeme Bilgileri
Yayıncıları ile Paylaştığı Kazanç Oranı: 80%.
Uygun Olan Ödeme Yöntemleri: PayPal, Wire, Payoneer.
Minimum Ödeme Miktarları: $50 PayPal, $100 Payoneer, $500 Wire.
Ödeme Yöntemi: Net-30.
Üye Olmak İçin Tıkla
Ödeme Kanıtı
Sonuç
Sonuç olarak şu an Google’dan reklam alamayan web site sahiplerinin büyük çoğunluğu bu reklam firmasını kullanmaktadır. Birkaç eksi özelliği olmasına rağmen sunduğu fırsatlar ve yüksek kazanç ile yüksek kazançlar sağlayabilirsiniz.
Propeller Ads Nasıl Bir Firmadır – 2018 İncelemesi
propeller ads nasıldır, propellerads reklam firması nasıldır
http://prezeci.com/propeller-ads-nasil-bir-firmadir-2018/
0 notes
prezeci-blog · 6 years
Text
En iyi,hızlı ücretsiz 10 VPN Programı ( Android )
VPN (Virtual Private Networks) nedir?
Herkesin anlayacağı bir dille anlatmaya çalışacağım. VPN (Sanal özel ağlar) ; sunucuları kullanarak telefon, bilgisayar, tablet gibi cihazlarınızın farklı bir ip üzerinden internete girmesidir. Yani önce sizin internet bağlantınız ile VPN sunucusuna bağlanılıyor, daha sonra VPN sunucusu ile girmek istediğiniz siteye giriş yapılıyor. Sunucu üzerinden siteye giriş yapıldığı için, kullandığınız VPN sunucusunun IP adresini kullanmış olacaksınız.
VPN ne işe yarar?
Şuan Türkiye’de Wikipedia dahil bir çok site yasaklı durumda. Hatta Youtube, Twitter gibi en çok kullanılan sitelere bile bir zamanlar girişler yasaklanmıştı. Türkiye üzerinden yasaklanan sitelere giriş yapamazsınız. İşte VPN bu konularda çok işinize yarar. VPN servislerine bağlanacaksınız farklı ülkelerden siteleri görüntülüyormuşsunuz gibi olacak.
VPN programları güvenli mi?
Doğrusunu söylemek gerekirse internet ortamında hiçbir şey tam anlamıyla güvenli değildir. VPN kullanırken sunucular üzerinden bağlantılarınızın yapıldığını unutmayın. Bu sunucularda bilgilerinizin saklanması muhtemeldir. Bu yüzden önemli işlerinizi (Online bankacılık, Ödeme işlemleri vs.) VPN ile yapmamanızı tavsiye ediyorum.
Biraz VPN’den bahsettikten sonra şimdi asıl konumuza gelelim. En fazla kullandığımız cihazların başında gelen akıllı telefonlarımız için ücretsiz VPN programlarını sizler için bir araya getirdik.
1. Betternet VPN |
Google Play ile İndir
Betternet VPN en iyi VPN programlarından biridir. Tamamen ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Resim ve Videolu reklamlar görünebilir. Kullanımı basittir tek tıklama ile VPN sunucusuna bağlanabilirsiniz.
2. F-Secure Freedome VPN |
Google Play ile İndir
F-Secure Freedome VPN en eski VPN programlarından biridir. Sürekli yapılan güncellemelerle her zaman daha iyisini yapmaya çalışıyorlar. Farklı lokasyonlardaki sunucuları ile kullanıcılarına sınırsız bir hizmet sunuyor. Dilerseniz ek özellikler için premium üyelik alabilirsiniz.
3. Hideman VPN |
Google Play ile İndir
Hideman VPN son zamanların popüler VPN programlarından biri. Fakat ücretsiz versiyonda limitleri biraz düşük kalıyor. 2 GB veri limiti ve 512 kbit/s hız limiti mevcuttur. Ama yine de kullanmak isterseniz gayet kaliteli bir program olduğunu söyleyebiliriz.
4. OpenVPN Connect |
Google Play ile İndir
OpenVPN Connet tam anlamıyla bir VPN programı değildir. Bu programı kullanabilmeniz için VPN sunucularına ihtiyacınız olacak, internette ücretiz VPN sunucuları bulabilirsiniz. Diğer VPN programlarına nazaran daha güvenilirdir. Bir VPN sunucu bulduktan sonra her hangi bir sınırlama olmadan VPN servisini kullanabilirsiniz.
5. ProtonVPN |
Google Play ile İndir
ProtonVPN bir VPN uygulamasında olması gereken bütün özellikleri bünyesinde barındırıyor. Ücretsiz kullanımlara bile herhangi bir sınırlama getirmemişler. Farklı lokasyonlarda bulunan VPN sunucularına bağlanabilirsiniz. Kullanıcı gizliliğini ön planda tutan bir uygulamadır.
6. SpeedVPN |
Google Play ile İndir
SpeedVPN nadir bulunan kaliteli VPN uygulamalarından biridir. Basit kullanımıy ve hızıyla tercih edilme sebebidir. 3 farklı lokasyonda bulunan VPN sunucularına bağlanmanız mümkündür. Kayıt işlemi ve ROOT işlemi gerektirmiyor.
7. SurfEasy VPN |
Google Play ile İndir
SurfEasy VPN gösterişli ve kaliteli bir VPN programıdır. Aynı zamanda OPERA şirketinin VPN hizmetlerini gerçekleştiren firmadır. Yaklaşık 28 ülkede 500’e yakın VPN sunucusu bulunan bir uygulamadır. Daha fazla özellikten faydalanmak için Premium üyeliğe geçebilirsiniz.
8. Thunder VPN |
Google Play ile İndir
Thunder VPN yeni olmasına rağmen bir çok kullanıcı tarafından beğenilen bir uygulamadır. Herhangi bir limit söz konusu değildir. Neredeyse dünyanın her yerinde bulunan sunucularıyla kesintisiz bir VPN hizmeti sağlıyor. Kolay kullanımı sayesinde herkes bu uygulamayı kullanabilecek.
9. TunnelBear VPN |
Google Play ile İndir
TunnelBear VPN diğer VPN uygulamarından daha farklı bir arayüze sahiptir. Ücretsiz kullanıcılara aylık 500 MB trafik limiti veriyor. Dünyanın farklı ülkelerinde bulunan sunucuları ile hızlı bir şekilde interneti kullanabilirsiniz. Ayda 9,99 dolar veya yıllık 59,88 dolar ücret karşılığında sınırsız kullanabilirsiniz.
10. VPN Robot |
Google Play ile İndir
VPN Robot yeni VPN uygulamalarından biridir. Şuan için tamamen ücretsizdir fakat içerisinde reklamlar barındırıyor. Dünyanın bir çok ülkesinde bulunan VPN sunucuları ile sizlere kesintisiz hizmet sunmaya çalışıyorlar. Hemen uygulamanın hızını test edin.
Yukarıda sizler için 10 adet VPN programını bir araya getirdik. Umarım beğeneceğiniz bir paylaşım olmuştur.
En iyi,hızlı ücretsiz 10 VPN Programı ( Android )
http://prezeci.com/en-iyihizli-ucretsiz-10-vpn-programi-android/
en iyi vpn programları , en hızlı vpn programları, en iyi ücretsiz vpn programları
0 notes
prezeci-blog · 6 years
Text
2018 Yılındaki En Kaliteli 21 Torrent Sitesi
2018 Yılındaki En Kaliteli 21 Torrent Sitesihttp://prezeci.com/2018-yilindaki-en-kaliteli-21-torrent-sitesi/Merhaba arkadaşlar bu konumuzda sizler için araştırdığımız ve sonuç olarak piyasa bulunan en kaliteli 21 Torrent sitesine sizler için bir araya getirdik. İlk 10 tanesini detaylandırdık ve geri kalanları ise listen şeklinde verdik. Çünkü bu konuyu araştırırken yaptığımız araştırmalar bize gösterdi ki ilk 10 site işinizi yeterince görecektir.
1) KickAssTorrents (KAT)
Piyasadaki en kaliteli torrent sitesidir. Her ne kadar daha önce kapatılmış ise de kendini tekrardan toparlamış ve açılmıştır. 2018 yılındaki en kaliteli torrent sitesidir demek pek yanlış olmaz.
Site Link: https://katcr.co/
2) ThePirateBay
2003’ten beri piyasada bulunan ThePirateBay en kaliteli torrent sitelerinden bir tanesidir. Özellikle 2003 yılından beri piyasada bulunduğundan dolayı çok geniş arama imkanı sağlayan bu sitede son 10 yıla ait her şeyi bulma imkanınız vardır.
Site Link: https://thepiratebay.org/
3) ExtraTorrent:
Piyasadaki en önemli torrent sitelerinden bir tanesidir. Bu sitede 2006 yılından beri açık olduğundan arşivi çok geniştir. Fakat ülkemizde açılmadığı için proxy ya da vpn değiştirerek erişebilirsiniz.
Site Link: https://extra.to/
4) TorrentZ2:
Bir torrent sitesinden ziyade piyasadaki neredeyse bütün torrent sitelerini aradığınız dosyaya göre alt alta dize ve sizi de her siteye girip tek tek deneme zahmetinden kurtarır. Bu yönüyle 2018 yılında piyasadaki en kaliteli sitelerden bir tanesidir diyebilirim. Tabii ki her site olmadığı için yine de biraz yorulacaksınız
Site URL: https://torrentz2.eu/
5) YIFYTorrent:
Film mi indirmek istiyorsunuz? O zaman yifytorrent tam aradığınız site. Film konusunda piyasadaki en iyi site demek pek yanlış olmaz sanırım.
Link: https://www.yify-torrent.org/
6) RARBG:
Tıpkı 5 numaradaki Yify gibi RARBG siteside film indirmek istiyorsanız işinizi çok fazla görecektir. Özellik Adult videolara meraklıysanız Rarbg düzenli olarak premium videoları sizler için yüklüyor. Tek sorun bu sitenin de ülkemizde açılmıyor olması. Fakat yine proxy ya da vpn ile bağlanabilirsiniz.
Site URL: https://rarbg.to
7) EZTV Torrent:
Farklı bir film ve dizi ile ilgili sitedir. Piyasadaki en kaliteli sitelerden bir tanesidir. Özellikle Dizi konusunda kendini oldukça geliştirmiştir. İzlediğiniz yabancı dizilerin son bölümlerini dizi bittikten hemen sonra burada bulabilirsiniz. Ve ülkemizde bu siteye girişte bir sıkıntı bulunmamaktadır.
Site URL: https://eztv.ag/
8) IsoHunt:
Herhalde piyasadaki en eski sitelerden birisi olduğu için duymayan yoktur. Fakat geçmişte kapandığı için eski popülerliğini yitirmiştir. Fakat halen önemli sayılabilecek bir konumdadır.
Site URL: https://isohunt.to/
9) LimeTorrents.in:
İlk 10 içerisine girmeyi hak eden bir diğer sitemizdir. Hemen hemen her şeyi bulabileceğiniz bir sitedir.
Site URL: LimeTorrents.in
10) Zamunda.NET:
Özellikle Türkçe arşiv konusunda çok fazla içerik barındırdığında 10. sıraya koymak istedim. Bulgaristan menşeili bir site olmasına ve dünya genelinde çok fazla bilinmemesine rağmen ülkemizdeki popülerliği oldukça fazladır.
Site URL: Zamunda.net
Piyasaki Diğer Siteler
11) BitSnoop.com
12) 1337x.to
13) http://www.torrenthounds.com
14) SeedPeer.eu
15) https://www.torrentfunk.com
16) https://www.torlock.com
17) SummoTorrent.in
18) MiniNova.org
19) TorrentReactor.com
20) Demonoid.ph
21) YourBitTorrent.com
Sonuç:
Sizin için araştırdığımız bu sitelerin en kalitelisi hiç kuşku yok ki KickAss sitesidir. Fakat özellikle yabancı film ve dizi meraklısıysanız Rarbg, Yify, EzTv siteleri çok işinize yarayacaktır. Zamundaise özellikle Türkçe kaynakların bulunduğu değerli bir web sitesidir.
2018 Yılındaki En Kaliteli 21 Torrent Sitesi
http://prezeci.com/2018-yilindaki-en-kaliteli-21-torrent-sitesi/
en iyi torrent siteleri, en kaliteli torrent siteleri, en hızlı torrent siteleri
0 notes