Don't wanna be here? Send us removal request.
Text
وکیل زمین
وکیل در امورملکی
وکیل انواع دعاوی املاک ( وکیل متخصص امور ملکی ) و وکیل زمین از مهمترین عناوینی است که برای دسته ای از دعاوی حقوقی که به نوعی به موضوع املاک و مستغلات مربوط می شود، وجود دارد.
یک وکیل خوب، مشکل موکل خود را مشکل خود می داند و همان طور برای کار او دغدغه دارد که برای کار خود دارد. وکیل زمین شهری به جهت تسلطی که بر روی موضوعات املاک و اراضی دارد از بهترین افرادی است که می توان برای آشنایی با قوانین به او مراجعه نمود.
از نکات مهم حقوقی در خرید زمین، دقت به قوانین خرید زمین از سازمان ها، نهادها و اشخاص حقوقی است. برای این نوع از خرید زمین از شخص حقوقی حتما باید مجوزهای وکالت از سوی فروشنده مربوطه به دقت مورد بررسی قرار گیرد و از صحت و سقم آن اطمینان حاصل شود. نکته مهم این است که خرید زمین هایی که توسط دادگاه های انقلاب مصادره و به سازمان هایی مثل بنیاد شهید یا کمیته امداد و... منتقل شدند، معمولا با مسائل و مشکلاتی همراه است به این علت که مالکان قبلی امکان دارد ادعایی را در مورد ملک سابق خود مطرح کنند که از سوی مراجع قضایی مورد بررسی قرار میگیرد.
قانون زمین شهری
بعد از پیروزی و استقرار نظام جمهوری اسلامی در ایران، نکته ای که مورد توجه قرار گرفت، مشخص نمودن وضعیت اراضی وسیعی بود که در اختیار اشخاص قرار گرفته بود و عمدتا ممکن بود کاربری زمین ها را تغییر داده و به جای استفاده از اراضی در جهت تولید و رونق اقتصادی، به عنوان یک کالا با آن برخورد شود. همچنین، طبق موازین اسلامی اراضی وجود دارد به نام اراضی موات و بایر که باید در تصرف ولی فقیه و حکومت باشد نه اشخاص.
لذا باتوجه به این مسائل قانون لغو مالکیت اراضی شهری در سال 1358 و الحاقیه آن در سال 1359 و نیز لایحه قانونی لغو مالکیت اراضی موات شهری واقع در محدوده استحفاظی شهر تهران در سال 1359 به تصویب شورای انقلاب رسید
بعد از تشکیل و شروع به کار اولین مجلس شورای اسلامی، قانون اراضی شهری در سال 1360 به تصویب رسید و از آنجا که این قانون مقطعی بود در سال ۱۳۶۵ منقضی شد و قانون زمین شهری که در حال حاضر حاکم است در سال ۱۳۶۶ به تصویب رسید و اصلاحاتی نیز در آن انجام شده است.
برای مطالعه ی بخش اول این مقاله اینجا را کلیک کنید.
در صورت تمایل برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دادکار مراجعه کنید.
0 notes
Text
موارد دوازدگانه ای زن میتواند از دادگاه درخواست طلاق کند شامل موارد: عدم پرداخت نفقه زن و انجام سایر حقوق واجب زن به مدت شش ماه از جانب مرد، بدرفتاری غیر قابل تحمل مرد با زن و فرزندان، بیماری لاعلاج مرد در حدی که سلامت زن را به خطر اندازد، دیوانه بودن مرد زمانیکه امکان فسخ نکاح نباشد، اش��غال مرد به کاری که به آبروی زن و مصالح خانوادگی او لطمه بزند، محکومیت به حبس در حال اجرا از ۵ سال به بالا در شرایطی که مرد در زندان باشد، اعتیادی که به اساس زندگی خانوادگی ضرر بزند، ترک بدون علت خانواده یا غیبت متوالی ۶ ماهه بدون دلیل موجه، محکومیت قطعی زوج در اثر ارتکاب به جرمی که اجرای مجازاتش آبرو و موقعیت زن را به خطر بیانداز، عقیم بودن مرد پس از ۵ سال زندگی مشترک.
ناپدید شدن مرد به مدت طولانی طوری که مدت ۶ ماه از زمان مراجعه زوجه به دادگاه گذشته باشد، تجدید فراش مرد بدون اجازه همسرش. با دقت در این موارد مشخص میشود که بعضی از این شروط اساسا برای درخواست طلاق از طرف زن در دوران عقد (مثلا مورد عقیم بودن مرد بعد از 5 سال) مصداق ندارد و فقط در سایر شرایط امکان تحقق در دوران عقد متصور است.
باتوجه به سخت بودن طلاق در دوران عقد اگر زنی اصرار به طلاق داشته باشد مرسوم است از طریق مطالبه مهریه، مطالبه نفقه و با استناد به حق حبس به زوج فشار وارد میکند تا رضایت به طلاق دهد و معمولا هم زوج به طلاق توافقی راضی میشود به این صورت که یا زوجه تمام مهریه را در مقابل طلاق بذل میکند یا بر مقداری از مهریه توافق میکنند و باقی مانده را زوجه در راستای طلاق بذل میکند.
موارد گفته شده شامل زنی که وکالتنامه طلاق از شوهرش دارد نمیشود چراکه با داشتن وکالت طلاق میتواند از این طریق برای جدایی اقدام نمایند.
مهریه در دوران عقد از سوی زوجه قابل مطالبه است و از حیث مراحل مطالبه مهریه فرقی بین دوران قبل و بعد از عقد نیست.
اینکه در دوران عقد امکان گرفتن مهریه و طلاق همزمان وجود دارد یا نه، کاملا بستگی به دلایل طلاق زن دارد و اینکه طلاق به استناد عسر و حرج باشد یا شروط ضمن عقد نکاح
در مورد گواهی بکارت رویه دادگاه های خانواده معمولا به این صورت است که اگر زوجه مدعی بکارت شود از سوی مرجع قضایی به پزشکی قانونی جهت معاینه معرفی میشود و در صورت تایید بکارت در رای دادگاه منعکس خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دادکار مراجعه نمایید.
برای مطالعه ی پارت اول و پارت دوم این مقاله کلیک نمایید.
1 note
·
View note