Don't wanna be here? Send us removal request.
Text
İpotekli İhtiyaç Kredisi Özellikleri
Günümüzde nakit gereksinimi doğan kişiler bankaların sunmuş olduğu kredi olanaklarından yararlanmayı tercih etmektedirler. Pek çok gereksinime hitap eden ve farklı özelliklere sahip birçok kredi çeşidi bulunmaktadır. İpotekli ihtiyaç kredisi de bu kredilerden biridir. İpotekli ihtiyaç kredisiyle ilgili merak ettiğiniz sorulara cevap bulmak için makalemizin devamını okumanız yeterli olacaktır.
İpotekli İhtiyaç Kredisi Nedir?
İpotekli ihtiyaç kredisi, kredi çekmek isteyen kişinin kendisinin ya da bir yakının sahip olduğu bir gayrimenkulü teminat göstererek çekebildiği kredi türüdür. Bu kredinin en önemli özellikleri arasında kredi borcunun tamamının bitine kadar ipotek edilen gayrimenkulün satılamaması ve borcun ödenmemesi halinde bankanın gayrimenkulü satışa çıkararak zararını karşılama yoluna gitme hakkına sahip olmasıdır.
İpotekli ihtiyaç kredisi teminatlı bir kredi ürünüdür. Bu nedenle standart ihtiyaç kredilerine oranla daha yüksek limitlerle tahsis edilebilmekte ve daha uzun vade sürelerine sahip olabilmektedir. Ayrıca yine teminatlı bir kredi ürünü olmasından dolayı faiz oranı da daha düşük seviyelerde seyredebilmektedir.
Teminat gösterebileceğiniz bir gayrimenkul bulunuyorsa sizde ipotekli ihtiyaç kredisi kullanarak nakit sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.
0 notes
Text
Yapı Kredi Harcama Taksitlendirme
Yapı Kredi Worldcard’ınızı kullanarak yaptığınız peşin alışverişlerinizi sonradan taksitlendirebileceğinizi ya da taksitli yaptığınız alışverişlere daha fazla taksit ilave ettirebileceğinizi biliyor muydunuz? Yapı Kredi harcama taksitlendirme işlemi sayesinde tüm bu işlemleri rahatlıkla yaptırabilir ve bütçenizi zorlamadan ödeme yapmanın keyfine varabilirsiniz.
Yapı Kredi Harcama Taksitlendirme Nasıl Yapılır?
Yapı Kredi harcama taksitlendirme işlemini yapmanın birkaç yöntemi bulunmaktadır. Bunlardan biri yaptığınız peşin harcamanın ardından cep telefonunuza banka tarafından gönderilen SMS’teki talimatlara uymaktır. Bunun yanı sıra Yapı Kredi İnternet Şubesi’ni kullanabilir ya da kart işlemlerim menüsünden faydalanabilirsiniz. Eğer Yapı Kredi harcama taksitlendirme işlemini SMS yolu ile yapmayı tercih ediyorsanız size gönderilen SMS’e aynı gün içinde yanıt vermeniz şarttır. Aksi takdirde talebiniz kabul edilmeyecektir.
Peşin yaptığınız harcamayı Harcama Taksitlendir, Yapı Kredi İnternet Şubesi ya da Kart İşlemlerim menüsünden 2 veya 3 takside böldürebilirsiniz.
Harcama taksitlendirme için uygulanacak faiz oranı KKDF ve BSMV dahil olacak şekilde %2,19 olarak belirlenmiştir.
Kuyum sektöründe maksimum 4, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında maksimum 6 ve taksite açık diğer sektörlerde ise maksimum 12 taksit yapılmaktadır.
0 notes
Text
Garanti Bankası Konut Kredisi Nasıl Hesaplanır?
Satın almayı düşündüğünüz konut için sizde pek çok insan gibi Garanti Bankası’ndan kredi çekmeyi düşünüyorsanız ve çekeceğiniz kredi için maliyet oranlarını merak ediyorsanız bu yazımız tam size göre.
Garanti Bankası müşterilerine birbirinden cazip konut kredisi ürünleri sunmaktadır. Bu kredi ürünleri düşük faiz oranları ve uzun vade süreleriyle dikkat çekmektedir. Ülkemizdeki bankaların çoğu en fazla 120 yani 10 yıl vadeli konut kredisi ürünlerine sahipken Garanti Bankası müşterilerine 240 aya varan vade süreleri sunmaktadır.
Garanti Bankası’ndan çekeceğiniz kredinin maliyet oranlarını hesaplamanız son derece kolaydır. Bunun için bankanın sitesini ziyaret edebilir ve konut kredisi hesaplama aracını kullanabilirsiniz. İlgili alanlara çekeceğiniz kredinin tutarını ve vade süresini yazmanız faiz oranları, yıllık maliyet, aylık taksitler ve toplam geri ödeme gibi pek çok bilgiye ulaşmanız için yeterli olacaktır.
Garanti Bankası konut kredisi başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra banka tarafından 1 ila 3 gün içerisinde tarafınıza olumlu ya da olumsuz olarak bilgi verilecektir. Sizde hayalinizde eve kavuşmak için etkili bir adım atmalı ve bir an önce başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz.
0 notes
Text
Akbank Konut Kredisi Başvuru Kanalları
Eğer sizde istediğiniz evi satın almak için Akbank’tan konut kredisi çekmeyi düşünüyor ve nasıl başvuru yapabileceğinizi merak ediyorsanız bu yazımız tam size göre. Yazımızı okuyarak hem Akbank konut kredisi için gerekli olan kriterleri öğrenebilir hem de başvuru yapmak için hangi bankacılık kanallarını kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
Kimler Akbank Konut Kredisi’nden Faydalanabilir?
Akbank konut kredisi ürünlerinden faydalanabilmek için başvuru sahiplerinin 23 ila 65 yaş arasında olması gerekmektedir. Ayrıca kişinin yaşı ile vade toplamının 70’i aşmaması şarttır. 65 yaşındaki bir birey en fazla 5 yıl vade ile Akbank konut kredisi ürünlerinden faydalanabilir. Akbank en fazla 120 ay vade ile konut kredisi tahsis etmektedir. Bunların yanı sıra hane halkının aylık gelir toplamı minimum 1.000 TL olmalıdır.
Akbank Konut Kredisi Başvuru Yöntemleri
Akbank konut kredisine başvuru yapmak için birçok bankacılık kanalı bulunmaktadır. Ancak bunlar arasında en popüler olanları Akbank internet bankacılığı ve telefon bankacılığı uygulamalarıdır. Dilerseniz size en yakın Akbank şubesine giderek de Akbank konut kredisi başvurusu gerçekleştirmeniz mümkündür.
0 notes