grupul-iubim-brasovul
Grupul Iubim Brașovul
52 posts
Don't wanna be here? Send us removal request.
grupul-iubim-brasovul · 2 years ago
Text
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 3 years ago
Text
Tumblr media
👍Iti place cine suntem, ce facem ?
Urmareste-ne povestile pe toate retelele de socializare!
iubimbrasovul.ro
iubimbrasovul.tv
#iubim_brasovul #TeleviziuneaGrupIubimBrasovul #followus
#Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul
#vizitBrasov
#tripsBrasov
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 3 years ago
Text
Tumblr media
Hai_hui_prin_România
#iubim_brasovul #Transylvania #tripsBraşov #trip #nature #love
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 4 years ago
Text
Vizionează „Cele mai frumoase mânăstiri românesti” pe YouTube
youtube
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 4 years ago
Text
Tumblr media
LIVE Miercuri dimineața :
"Legea pentru toți...! "#Educație_Juridică
Poveștile de viață ale personalităților din lumea juridică unde vom aborda subiecte legate de justiție pentru a contribui la #EducatiaJuridica a cetāțeanului !
Invitata noastrā doamna Av.Andreea Rina Olaru-Presedinte al Comisiei de Disciplina din cadrul Baroului Brasov.
Printr-un proiect marca Televiziunea ONLINE TViBV Grupul Iubim Brașovul in parteneriat cu CPMJ Brașov de pe Lângā Curtea de Apel Brașov.
Realizator dl.Eugen Târnovan-Preşedinte CPMJ Brașov
Partener : NewsBv.ro, LexData.
*Incepand cu ianuarie 2001 am intrat in Baroul Brasov si practic din acel moment profesia de avocat.
Dupa ce am facut o incursiune in toate ramurile de drept, am ramas fidela dreptului civil, dreptului muncii si dreptului comercial.
De-a lungul anilor am fost sensibilizata in mod special de ramura dreptului familei, care are in aprecierea mea cea mai delicata componenta, si anume aceea a minorilor. Intotdeauna am incercat sa determin partile sa ajunga la o intelegere, astfel incat sa poata fi inlaturate tensiunile, care lasa cele mai dureroase consecinte pentru copii. De aceea, cred cu tarie ca noi ca natie, trebuie sa ne educam in sensul schimbarii abordarii, atunci cand intervine divortul sau despartirea, astfel incat sa fie prioritizati copiii in acest proces al separarii.
Asadar, profesia de avocat ofera o foarte mare paleta de problematici, si de aceea este o profesie extrem de dinamica si aducatoare de satisfactii.*
Av.Andreea Rina Olaru
Comisia de disciplina a Baroului Braşov are drept menire, potrivit dispozitiilor legale in materie, sa exercite o functie de control, si, daca este cazul, de aplicare a sanctiunilor in functie de abaterile savarsite de avocati.
#EducatieJuridica
#EmisiuneaLegeapentruToți
#VedemJustBraşov
#TeleviziuneaGrupIubimBrasovul
#Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul
#AvAndreeaRinaOlaru
#EugenTarnovan
#Juridic
#Justiție
#INFOCPMJBRASOV
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 4 years ago
Text
Tumblr media
O seara minunata, frumos oraș!
©️ Dani Toma
:) vedere din dronā :)
#Iubim_Braşovul
#Trips
#TravelBrasov
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 5 years ago
Text
Tumblr media
LIVE VINERI ora 17.00 invitat dl.Tatian Diaconu -CEO Ceetrus România,alături de Eugen Târnovan-Founder TViBv ONLINE Televiziunea Grupul Iubim Brașovul în emisiunea Business&Living .
Ceetrus este un dezvoltator imobiliar mixt, cu proiecte în 10 țări europene și 295 de centre comerciale în gestiune. Filiala din Romania a fost infințată în 2012, iar portofoliul include astăzi 23 de centre comerciale și proiectul cu funcțiuni mixte de la Brașov întins pe 100 de hectare, Cartier Coresi (birouri, apartamente, retail, hotel, community hub).
Tatian Diaconu, CEO Ceetrus Romania, gestionează împreună cu o echipă de 60 de oameni clădiri de birouri, proiecte rezidențiale și centre comerciale în 15 orașe din România.
În perioada 2018 – 2019, Tatian a coordonat dezvoltarea internațională a companiei și Portofoliul Europei de Est, iar înainte de Ceetrus a condus operațiunile de dezvoltare ale Bricostore în România, Croația și Ungaria.
#Iubim_Braşovul
#Ceetrus_Romania
#Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul
#Tatian_Diaconu
#Cartier_Coresi
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 5 years ago
Text
Tumblr media
Zâmbete Culturale - cu Alexandra Grancea
Astăzi, de la ora 16.00, LIVE, la o nouă emisiune specială, "Zâmbete Culturale"!
Invitat - violonistul Florin Ionescu - Galați, solist al Filarmonicii Brașov!
Repere profesionale...
Violonist virtuoz, Florin Ionescu-Galaţi s-a impus în viaţa muzicală românească drept unul dintre vârfurile generaţiei sale. Născut la Bucureşti, în anul 1970, a început studiul viorii la vârsta de patru ani, sub îndrumarea tatălui său, cunoscutul violonist şi dirijor I. Ionescu-Galaţi. Apariţia în public alături de Orchestra Naţională Radio, la vârsta de zece ani, cu concertul de vioară de Kabalevski, prevestea un talent neobişnuit ce avea să devină curând cunoscut.
A studiat la Şcoala de Muzică din Braşov cu profesorul Radu Hamzea şi a absolvit cursurile Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, la clasa maestrului Ştefan Gheorghiu.
Este laureat al concursurilor internaţionale „Usti nad Orlici” (Cehoslovacia), „Dinu Lipatti” şi „George Enescu” (România), „Tibor Varga” (Elveţia), „Paganini” (Italia), „Wieniawski” (Polonia).
Cariera sa internaţională, începută în 1982, s-a derulat spectaculos în recitaluri şi concerte alături de ansambluri cunoscute ca: orchestrele simfonice de la Graz, Saarbrucken, Marsilia, München, Genova, Atena, Istanbul, Ankara, Izmir, Chişinău, orchestrele radio din Basel, Bucureşti, etc., în s��li de renume din Europa, SUA şi Japonia, precum „Gasteig” şi „Herkule” din München, „Carnegie Hall” din New York, „Beethoven Halle” – Bonn, „Santory Hall” – Tokyo. În diverse formule camerale a colaborat cu Ayla Erduran, Viktor Pikaisen, Viktor Tretiakov, Lory Wallfisch, Valentin Gheorghiu.
A realizat înregistrări de referinţă pentru posturi de radio sau TV din Germania, Turcia, Franţa, Japonia, SUA. În ţara noastră artistului i s-a acordat Premiul Televiziunii Române (1996, 1997) şi Premiul Pro TV pentru participarea ca solist în concertul televizat co-producţie România-America, Marele Premiu al Uniunii Criticilor şi Interpreţilor români (1996), Premiul pentru promovarea muzicii româneşti în ţară şi în străinătate acordat de Uniunea Criticilor Muzicali (2002) și Cel mai bun solist al Anului 2002 în Turcia.
Pianista Corina Ibănescu s-a născut la Brașov într-o familie de intelectuali (tatăl doctor, mama profesoară), mari iubitori ai artelor, și a studiat pianul la Şcoala generală de muzică din orașul natal cu prof. Cornelia Orban și pianiștii Horia Cristian, și Gabriela Popescu. Și-a continuat studiile la Liceul de muzică „George Enescu” din Bucureşti sub îndrumarea renumitei profesoare Ludmila Popişteanu.
Este licenţiat-cu 10- a Conservatorului de Muzică ,,Ciprian Porumbescu din Bucureşti (specializarea pian, clasa prof. univ. Sandu Sandrin). A urmat cursuri de perfecţionare pianistică la Academia ,,Mozarteum” din Salzburg, Austria, sub îndrumarea celebrului pianist și dirijor, Carlo Zecchi.
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 5 years ago
Text
Tumblr media
Televiziunea ONLINE TViBV Grupul Iubim Brașovul are onoarea de a prezenta pe noua noastrā colegā Irina Vincze care va realiza Emisiunea "Despre cārți,scris şi
dragoste de vorbe...!"
Povestea mea de dragoste cu cartile este una complicata. Nu a avut un inceput bun si pana cand ele au devenit parte din viata mea, a durat ceva. Tatal meu era pasionat de carti si de citit, avand o biblioteca personala impresionanta, indexata corespunzator si ingrijita temeinic. Ingrijind cartile tatalui meu si rasfoind paginile cartilor pe care le stergeam de praf, am descoperit ca unele spun o poveste mai interesanta ca altele. Si ma prindeau in mrejele lor tinandu-ma prizioniera pana cand le terminam. Din pasiunea mea pentru citit, s-a desprins a doua, scrisul. Uneori timid si stangaci, alteori pur si simplu bun de reciclat.. dar nu m-am lasat, am tot scris pentru ca era e nevoie, nu pentru ca trebuia. Nevoia de a crea din cuvinte povesti, sau de a spune povestea cuiva asa cum am inteles-o eu si in felul in care mi-a atins inima.
The Witty Scribe este materializarea acestor dorinte. Din pasiune s-a nascut si afacerea, care mi-a permis sa scriu povesti, sa vand idei si sa astern pe hartie ganduri, care la randul lor sa devina afaceri.
Imi doresc sa arat lumii, si mai ales celor mai tineri, cat de important este sa ai o relatie de iubire cu cartile. Cate lumi iti prezinta, cate oportunitati si cat de frumoasa poate sa fie viata, atunci cand o intelegi mai bine.
#Iubim_Braşovul
#TeleviziuneaGrupIubimBrasovul
#Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul
#IrinaVincze
#Emisiunea_TVIBV_Online_Despre_cārți_scris_şi_dragoste_de_vorbe
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 5 years ago
Text
Tumblr media
LIVE-MARȚI dupāmasā, ne vedem ONLINE la emisiunea #Business_Living la Televiziunea Grup Iubim Brasovul TViBv,alāturi de doamna Simona Panaite-Director Sucursalā Generali-membru în Colegiul de Onoare al Braşovului, alāturi de realizatorul emisiunii Eugen Târnovan.
"Simona Panaite e numele meu si lucrez intr-un domeniu care in cele mai multe situatii este insotit de o seriozitate exagerata, in conditiile in care este obligatorie o empatie aparte fata de clienti, si anume: asigurari.
Socoteam ca am o vechime de 28 de ani in asigurari, incepand din vremea studentiei in domeniul asigurarilor de viata si continuand cu firme care practicau si asigurari de viata si asigurari generale, adica asa numitele companii compozite, trei la numar.
Din 1998 sunt director de agentii/ sucursale ale unor firme de asigurari compozite.
Incepand cu 01.03.2005 sunt director de agentie in cadrul companiei Generali Romania Asigurare Reasigurare, companie compozita, infiintand de la zero agentia Brasov 2 si punctul de lucru de la Fagaras.
Am trecut prin inceputuri grele, cei care au inceput ceva de la zero stiu ce spun, dar treptat agentia a crescut si a devenit una din agentiile puternice din companie.
Avand experienta de 20 de ani in conducerea de agentii de agentii composite, am scris o carte impreuna cu colegul meu Emilian Onesciuc: ,,Un ghid practic pentru managerii din distributia de asigurari compozite’’ care este gandita sa fie un ajutor in special pentru managerii aflati la inceput, dar si o readucere aminte a celor cu experienta.
Acum, perioada de criza ne pune in fata unei noi provocari, careia sunt convinsa ca ii vom putea face fata, adaptandu-ne."
#Iubim_Braşovul
#Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul
#TeleviziuneaGrupIubimBrasovul
#SimonaPanaite
#GeneraliAgentieBrașov
#Asigurari
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 5 years ago
Text
Centrul Braşovului văzut de strāini :)
Brașov, Romania 🇷🇴
#Iubim_Braşovul
#Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul
@http://www.instagram.com/p/B_gZtjNDVqF
Tumblr media
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 5 years ago
Text
Tumblr media
LIVE -INTERVIU de Colecție-Sâmbātā, ne întālnim cu indrāgitul Actor Claudiu Bleonț-Teatrul Național București,in emisiunea Gândul Zilei alāturi de Eugen Târnovan!
Roluri la TNB:
Douglas - “Papagalul mut - Istorii aproape adevărate despre un spion aproape uitat”, text şi regie Nae Caranfil, 2018
Harry - "Orchestra Titanic" de Hristo Boicev, regia Felix Alexa, 2018
Puck - "Visul unei nopți de vară" de William Shakespeare, regia Petrică Ionescu, 2015
Militar, Bărbatul, Al treilea bărbat -"Terorism" de Frații Presniakov, regia Felix Alexa, 2015
Josef Erbarmen - "Hoți" de Dea Loher, regia Radu Afrim, 2014
Piotr Bobcinski, moșier - "Revizorul" de Nikolai Vasilievich Gogol, regia Felix Alexa, 2013
Iuri Petrovski - „Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintal", regia Florin Fătulescu, 2007
Maestrul de Arte Marţiale - „Burghezul gentilom" după J.B.P. Molière, regia Petrică Ionescu, 2006
Dr. Smil - „Apus de soare" de Barbu Ştefănescu Delavrancea, regia Dan Piţa, 2004
Andronic - „Ultima oră" de Mihail Sebastian, regia Anca Ovanez Doroşenco, 2003
Caţavencu - „O scrisoare pierdută" de I.L. Caragiale, regia Grigore Gonţa, 2003
Pafnutie - „Crimă pentru pământ" după romanul omonim al lui Dinu Săraru, regia Grigore Gonţa, 2003
Maestatea Sa - „Legenda ultimului împărat" de Valentin Nicolau, regia Alice Barb, 2002
Macbett - „Macbett" de Eugene Ionesco, regia Beatrice (Bleonţ) Rancea, 2000
Adso von Melk - „Numele trandafirului" după Umberto Eco, regia Grigore Gonţa, 1999
Ion Nebunu` - „Năpasta" de I.L. Caragiale, regia Dana Dima, 1998
Philoctet - „Philoctet" de Sofocle, regia Andreea Vulpe, 1998
Mercuţio - „Romeo şi Julieta" de William Shakespeare, regia Beatrice (Bleonţ) Rancea, 1994 - 1995
Pistetairos - „Păsările" de Aristofan, regia Nicky Wolcz, 1991
Feste, Nebunul - „Noaptea regilor" de William Shakespeare, regia Andrei Şerban, 1991
Trofimov - „Livada de vişini" de A. P. Cehov, regia Andrei Şerban, 1991
Reverend Hale - „Vrăjitoarele din Salem" de Arthur Miller, regia Felix Alexa, 1991
Oreste - „Trilogia Antică" după Seneca, Sofocle şi Euripide, regia Andrei Şerban, 1990
Ralph Clark - „Cine are nevoie de teatru? " de Timberlake Wartenbaker, regia Andrei Şerban, 1990
Scipio - „Caligula" de Albert Camus, regia Horea Popescu
Pamfilus / Byrria - „Fata din Andros" de Terenţiu, regia Grigore Gonţa
Tasso - „Torquato Tasso" de Johann Wolfgang von Goethe, regia Anca Ovanez Doroşenco, 1988
Billy Bibbit - „Zbor deasupra unui cuib de cuci" după Dale Wasserman, regia Horea Popescu, 1983
Sir Andrew - „A douăsprezecea noapte" de William Shakespeare, regia Anca Ovanez Doroşenco, 1983-1984 - Debut
Activităţi în afara TNB:
Roluri în teatru:
Teatrul Naţional Marin Sorescu, Craiova, 2012-2013
Tipătescu - "O scrisoare pierdută" de I.L. Caragiale, regia Mircea CornişteanuUmbra din Iad - "Apocalipsa după Shakespeare. Macbeth" după William Shakespeare şi Adam Mickiewicz, regia Janusz L. WisniewskiMircea Stephan - "Chinezii" de Michael Freyn, regia Mircea Cornişteanu
Teatrul Teodor Costescu, Drobeta Turnu Severin
Salieri - „Amadeus" de Peter Shaffer, regia Toma Enache, 2010Richard - "Richard al III-lea", regia Toma Enache
Centrul Cultural "Eugen Ionesco" Slatina, 2011-2012
Novecento - "Alessandro Barrico", regia Andra NegulescuDuhul - "Măgura" de George Smarandache, regia Andra NegulescuAmedee - «Amedeu sau sapi de el cu greu» după Eugen Ionesco, regia Andra Negulescu
Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film "Dracula"
Fidipide - "Secta femeilor" după Aristofan, regia Toma Enache, 2010
Proiecte independente
Lelio Bisognosi - „Mincinosul" de Carlo Goldoni, regia Toma Enache, 2009-2010Gherman - „Aventurile unui bărbat extrem de serios" de Theodor Mazilu, regia Vlad Stănescu, 2009-2010
Teatrul de Comedie, Bucureşti: 2007 - 2009
„Vinerea Verde" de Dumitru Radu Popescu, regia Ion Eremia„Dumnezeul zilei de mâine" de Mimi Brănescu, regia Marcel Ţop
Asociaţia La Steaua, proiect independent: 2007 - 2008
Rică Venturiano - „O noapte furtunoasă" de I.L. Caragiale, regia Toma Enache
Teatrul Fani Tardini din Galaţi: 2007 - 2008
„Himnus" de Gyorgy Schwajda, în regia lui Radu Dinulescu„Caii de la fereastră" de Matei Vişniec, regia Radu Dinulescu
Teatrul Arca: 2004 - 2005
„Top Dogs. Şomeri de lux" de Urs Widmer, regia Theo Herghelegiu
ARCUB
„Uşa" de Matei Vişniec, regia Alice Barb, 2006
Teatrul Constantin Nottara
„Nu se ştie cum" de Luigi Pirandello, regia Bocsardi Laszlo, 2005
Teatrul de vară Zsambeck, Budapesta
Începând din 1995, a fost guest star în 5 spectacole montate în Ungaria de Beatrice Bleonţ în proiectele unice realizate pentru Festivalul de Teatru Ungar:
Woland - „Maestrul şi Margareta" după Mihail BulgakovOreste - „Electra" de SofocleAncus Marcius - „Răpirea sabinelor" de Leonid AndreevOberon - „Visul unei nopţi de vară" de William ShakespeareGrecul - „Nunta" de A.P. CehovQuasimodo - „Cocoşatul de la Notre Dame" de Victor HugoDoctorul - „Soldatul Pulcinella" după Georg Buchner, scenariul şi regia Simon Balasz, coproducţie italiano-ungaro-română, cu spectacole în Ungaria şi Italia, 2003 - 2004
Teatrul Naţional Târgu Mureş: 1997 - 1998
Macbeth - „Macbeth" de William Shakespeare, regia Ştefan Iordănescu
Teatrul Tineretului, Piatra Neamţ
Langlume - „Crima din strada Lourcine" de Eugene Labiche, regia Vlad Mugur
Teatrul Odeon: 1996 - 1998
Dr. Hinkfuss - „Asta seară se improvizează" de Luigi Pirandello, regia Alexa VisarionMackie Knife - „Opera de trei parale" de Bertolt Brecht, regia Beatrice Bleonţ
Teatrul Naţional Timişoara : 1996
Poetul - „Cerşetorul" de Reinhard Johannes Sorge, regia Beatrice (Bleonţ) Rancea
Teatrul Lucia Sturdza Bulandra: 1991
Moritz Stiefel - „Deşteptarea primăverii" de Frank Wedekind, regia Liviu Ciulei
Teatrul de Comedie: 1981-1982:
Kolea - „Turnul de fildeş" de Victor Rozov, regia Cătălina BuzoianuFugakawa - „Fantome la Kitahama" de Kobo Abe, regia Ion Cojar
Teatrul din Petroşani: 1983 - 1990 (Debut)
El - „Un bărbat şi mai multe femei" de Leonid Zorin, regia Claudiu BleonţEl - „Anonimul veneţian" de Giuseppe Berto, regia Cătălin NaumEl - „Într-un parc, pe o bancă" de Alexandr Ghelman, regia Cătălin Naum
Roluri în film:
"Brâncuşi", regia Adrian Popovici, 2013Marcelino - „Ursul", regia Dan Chişu, 2011Doctorul - "Eva", regia Adrian Popovici, 2009Mihai - "Liceenii...în 53 de ore şi ceva" , regia Adrian Popovici, 2011Col. Niculescu-Coca - "Călătoriile lui Grüber", regia Radu Gabrea, 2008Fabian - "Femeia visurilor", regia Dan Piţa, 2005Sergiu Naum - "Păcatele Evei", producţie Media Pro Pictures, serial tv,2005„Cortul", regia Bogdan Cristian Drăgan, 1997"Şarpele", regia Viorel Sergovici, film tv, 1996Cpt. Petre Dumitriu - „O vară de neuitat", regia Lucian Pintilie, 1994„Polul Sud", regia Radu Nicoară, 1991„Autor Anonim", regia Dan Piţa, 1989„Rochia albă de dantelă", regia Dan Piţa, 1989„Flăcări pe comori", regia Nicolae Mărgineanu, 1988„Dreptate în lanţuri", regia Dan Piţa, 1986„Pas în doi", regia Dan Piţa, 1986„Să mori rănit din dragoste de viaţă", regia Mircea Veroiu, 1984Băiatul - „Concurs", regia Dan Piţa, 1984
Roluri secundare în filme internaţionale:
Sorin - „Born to Raise Hell", cu Steven Segal, regia Lauro Chartrand, 2010Armon - "Anaconda 4: Trail of Blood", regia Don E. FauntLeRoy, film de televiziune, 2009Grigory Orloff - „Catherine the Great", regia Paul Burgess şi John-Paul Davidson, 2005Bogdan - „Dracula III", regia Patrick Lussier, 2005Aldo Serra - "Returns of the Living Dead: Rave to the Grave", regia Ellory Elkayem, 2005The Provider - „Dracula Ressurection", regia Patrick LoussierVlad II - „Vlad", regia Michael D. Sellers, 2003Ossac - „Boudica", regia Bill Anderson, BBC, 2003Andrei - „Ion", regia Thomas BohnHannibal - „Final Countdown", coproducţie Parafilm International şi ZDF Film (Germania), 2003Sultan Mahomed, Baiazid - „The Impaler" (Prinţul nopţii), regia Joe Sapel, 2000"Karoly", regia Arpad Sopsici, 1998
Televiziune:
Jacques - „Cum vă place" de William Shakespeare, regia Olimpia ArghirNae Girimea - „D`ale carnavalului", de I.L. Caragiale, regia Dominic DembinskiAndronic - „Şarpele" de Mircea Eliade, regia Viorel Sergovici
Festivaluri
„Himnus" de Gyorgy Schwajda, regia Radu Dinulescu - Avignon, 2007
„Caii la fereastră" de Matei Vişniec, regia Radu Dinulescu - Avignon, 2005 - 2006
Formaţie:
Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, Bucureşti, clasa profesor Grigore Gonţa, promoţia 1983. Roluri de absolvire: Ghiţă Coşcodan - „Agachi Flutur" de Vasile Alecsandri, regia Grigore Gonţa; Melchior Gabor - „Deşteptarea primăverii" de Frank Wedekind, regia Gina Guzina
Nominalizări şi premii:
Premiul presei „Coup de Coeur de la presse" la Festivalul de la Avignon 2007, secţiunea Off, pentru spectacolul "Himnus" de Gyorgy Schwajda, în regia lui Radu Dinulescu, Teatrul Fani Tardini din GalaţiPremiul pentru cel mai bun actor, Festivalul de Comedie, Galaţi, pentru „Caii la fereastră" de Matei Vişniec, regia Radu Dinulescu, 2006Nominalizare UNITER pentru cel mai bun actor pentru rolul Mercutio din „Romeo şi Julieta" de William Shakespeare, regia Beatrice Bleonţ, 1994 - 1995Nominalizare UNITER pentru cel mai bun actor pentru rolul Ion Nebunul din „Năpasta" de I.L. Caragiale, regia Radu Dinulescu, 1992 - 1993Premiu pentru cel mai bun actor pentru rolul Tasso în „Torquato Tasso" de Johann Wolfgang van Goethe, regia Anca Ovanez Doroşenco, TNBPremiul pentru cel mai bun actor în filmul „Pas în doi", regia Dan Piţa, Costineşti 1985Premiul pentru cel mai bun actor în filmul „Concurs", regia Dan Piţa, Costineşti, 1983Premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul El din piesa „Un bărbat şi mai multe femei", Teatrul Petroşani, regia proprie
Distincții :
Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D - "Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”
Diplomă de onoare acordată de Asociația Cineaștilor din România (ACIN) pentru rolurile sale din filmele Să mori rănit din dragoste de viață și Dreptate în lanțuri (1984).
#TeleviziuneaGrupIubimBrasovul
#GândulZilei
#ClaudiuBleonț
#TNB
#IUBIM_BRAŞOVUL
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 5 years ago
Text
Tumblr media
LIVE LUNI dimineața ne vedem ONLINE la emisiunea #Business_Living pe Televiziunea Grup Iubim Brasovul ,alāturi de douā doamne anteprenor, Alina Paraschiv -Chimono Com și Chef Mādālina Sànta Szikra Restaurant din Mun. Sf.Gheorghe alāturi de corealizatorul emisiunii Bogdan Panait !
Dna Alina Paraschiv reprezentanta SC CHIMONO COM SRL infiintatadin anul 1994 cu capital privat 100%romanesc.
- din 2006 – import, distributie si service anvelope (pt. autoturisme, camioane, utilaje agricole, industriale si speciale)
- puncte de lucru: Brasov, Ghimbav, Pitesti
- din 2014 implicata activ in colectarea anvelopelor uzate si predarea lor catre agenti care le valorifica termoenergetic, reciclare sau reutilizare, ajungand la peste 1000(o mie) tone /an de deseuri colectate si predate in ultimii trei ani.
Chef Mădălina Sánta are 30 de ani, este chef și de curând antreprenor.
A absolvit o facultate de comunicare și a lucrat 7 ani în publicitate, apoi a decis să se dedice gastronomiei, specializându-se la Lyon, la Institutul Paul Bocuse. Locul în care își exprimă pasiunea este restaurantul ”Szikra”, pe care l-a deschis la sfârșitul lui 2019 în Sfântu Gheorghe.
Restaurantul folosește aproape exclusiv ingrediente locale, încearcă să crească și să sprijine micii producători locali și totodată să ajute micro-economia locală să funcționeze mai bine, lucrând preferențial și prioritar cu producători și prestatori de servicii din zonă.
Ceea ce aduce nou Szikra, cu atât mai mult în mijlocul comunității mici din Sfantu Gheorghe dar și pentru mulți brașoveni care îi calcă pragul, este conceptul de “zero food waste", unde Mădălina încearcă să valorifice aproape tot ce există în bucătărie. De la cojile legumelor și a fructelor, până la căzăturile de la bucățile de carne, cozile de pătrunjel, leuștean sau mărar, sâmburi de mure sau zațul de la cafea. Redescoperirea naturii și întoarcerea la sezonalitate, folosirea creativă a tehnicilor noi de gătire în combinație cu cele moderne pentru a accentua arome și texturi și autenticitatea preparatelor într-o combinație îndrâzneață între nou și tradițional fac parte din filosofia restaurantului.
#Iubim_Braşovul
#TeleviziuneaGrupIubimBrasovul
#Business_Living_Grupul_Iubim_Brasovul
#BogdanPanait
#AlinaParaschiv
#ChimonoCOM
#Szikra
#ChefMădălinaSánta
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 5 years ago
Text
Tumblr media
Pentru că prima dragoste a fost și rămâne jurnalismul, și pentru că iubește Brașovul, Bogdan a acceptat să sprijine Televiziunea ONLINE TViBV Grupul Iubim Brasovul aşa cā începând de astāzi este noul nostru coleg !
O sā incercām sā aducem prin intermediul online informații şi emisiuni de Business pentru comunitatea noastrā !
Bogdan Panait este fost jurnalist de investigatii, consultant de business si specialist in multiple arii profesionale.
Bogdan și-a inceput cariera in presă în urmă cu 23 de ani, întâi ca redactor și realizator de emisiuni TV la Canal 24 Brasov, Prima TV, și totodată redactor pentru Revista Economică.
Este fondator al Jurnalului de Mâine, primul ziar școală din România și lector al școlii de vară de jurnalism în cadrul catedrei de étică.
Este deasemenea specializat în consultanță de business și securitatea afacerilor, având expertiză în domeniul informațiilor în cadrul unor instituții și organisme internaționale.
Expert în diverse arii juridice și de mananagent, Bogdan a dezvoltat în ultimii ani o rețea de servicii integrate de consultanță fiind fondatorul LEXDATA în România și cofondator la nivel european.
Bun venit in echipā !
#Iubim_Braşovul
#business_living_talk_grupul_iubim_braşovul
#TeleviziuneaGrupIubimBrasovul
#educatieanteprenorialā
#Bogdan_Panait_TVIBv_Business_Living
#BogdanPanaitownerLexdata
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 5 years ago
Text
youtube
LIVE invitat la TViBV Grupul Iubim Brasovul la emisiunea *Business & Living* dl.prof. Ion Negrilă -Inspector General ADJ.Inspectoratul Scolar Judetean Brașov - *Educația înseamnă și adaptabilitate - este esențial să continuăm școala !* O să abordăm următoarele subiecte : -Anul școlar 2020 in fațā cu
-Ideea de implicare socială
-Rural si Urban în sistemul de învățămnât Brașovean
Consiliază şi sprijină dezvoltarea culturii organizaţionale a unităţiilor de învăţământ în asigurarea transparenţei procesului educaţional, pentru dezvoltarea capacităţii de relaţionare a unităţii de învăţământ cu mediul cultural, social şi economic specific comunităţii.
#NegrilaIon
#BUSINESS_LIVING
#Iubim_Brasovul
#Inspectorat_Scoala_Liceu
#Elevi_Liceeni
#Profesori
#Cadre_Didactice #televiziunea_grup_iubim_braşovul #business_living_talk_grupul_iubim_braşovul
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 5 years ago
Text
youtube
https://youtu.be/74qTlXclsak
LIVE invitat la TViBV Grupul Iubim Brasovul la emisiunea *Business & Living* dl.prof. Ion Negrilă -Inspector General ADJ.Inspectoratul Scolar Judetean Brașov - *Educația înseamnă și adaptabilitate - este esențial să continuăm școala !* O să abordăm următoarele subiecte : -Anul școlar 2020 in fațā cu
-Ideea de implicare socială
-Rural si Urban în sistemul de învățămnât Brașovean
Consiliază şi sprijină dezvoltarea culturii organizaţionale a unităţiilor de învăţământ în asigurarea transparenţei procesului educaţional, pentru dezvoltarea capacităţii de relaţionare a unităţii de învăţământ cu mediul cultural, social şi economic specific comunităţii.
#NegrilaIon
#BUSINESS_LIVING
#Iubim_Brasovul
#Inspectorat_Scoala_Liceu
#Elevi_Liceeni
#Profesori
#Cadre_Didactice
0 notes
grupul-iubim-brasovul · 5 years ago
Text
youtube
LIVE-în premieră la Televiziunea ONLINE TViBV Grupul Iubim Brasovul,invitat braşoveanul Claudiu Vrinceanu ambasador și un conector al mediului de business românesc, un “Bridge Builder” între antreprenori, investitori, multinaționale, media și mediul public (autorități guvernamentale și instituții europene)la emisiunea Gândul Zilei-realizată de Eugen Târnovan !
Iubim_Braşovul
#TeleviziuneaGrupIubimBrasovul
#TviBV
#ClaudiuVrinceanu
#AmbasadorulAntreprenorilorRomâni #televiziunea_grup_iubim_braşovul #business_living_talk_grupul_iubim_braşovul
0 notes