Tumgik
Text
عایق ایروفلکس
اهمیت انرژی و استفاده بهینه از آن بر هیچ‌کس پوشیده نیست. امروزه به علت هزینه‌های سنگین انرژی و نیز کمبود در منابع آن، موضوع صرفه‌جویی در مصرف انرژی، در کانون توجه صنایع قرار گرفته است و راه‌کارهایی برای این منظور به‌کارگرفته می‌شوند که یکی از مهم‌ترین این راهکارها، استفاده از عایق‌هاست. نسل جدید از عایق‌ها ، عایق الاستومری ایروفلکس هستند. این عایق‌های فوم الاستومری جایگزین بسیار مناسبی برای عایق‌های سنتی هستند. ، عایق الاستومری AEROFLEX قابلیت استفاده در عایق کاری‌های گسترده را دارا می‌باشند. به علاوه کاربردی بسیار ساده و سهل است و برخلاف نمونه‌های سنتی از عایق‌ها (پشم شیشه ، پشم سنگ و موارد مشابه) ، کاربرد آن‌ها در عایق‌کاری ها ، خطرات محیط زیستی به دنبال ندارد. در مدل های مختلف با پوشش ها و شکل های متفاوت تهیه می شود که عایق خود چسب ، عایق فوم الاستومری نخ دار مسلح و عایق فوم الاستومری بدون هالوژن از جمله آنهاست. عایق الاستومری ایروفلکس با داشتن ساختار سلولی بسته مانع از نفوذ و گذر حرارت و رطوبت می‌شوند و برای عایق کردن کلیه تاسیسات و در بسیاری از شرایط آب و هوایی مناسب هستند
انواع عایق های ایروفلکس:
عایق الاستومری رولی ساده ( عایق الاستومری ورقه ای ساده ) عایق الاستومری رولی NBR (عایق ورقه ایNBR ) عایق الاستومری نخ دار مسلح ( عایق ورقه ای نخ دار مسلح ) عایق الاستومری پشت چسب دار( عایق ورقه ای پشت چسب دار ) عایق الاستومری ساده ( عایق ورقه ای) عایق الاستومری رولی روکش آلومینیوم ( عایق ورقه ای با روکش آلومینیوم) عایق الاستومری رولی بدون هالوژن ( عایق ورقه ای بدون هالوژن )
- یکی از انواع عایق‌های الاستومری ، عایق‌های الاستومری لوله‌ای هستند. کاربرد این نوع عایق‌های برای عایق کاری لوله‌های آب گرم در سازه‌ها و موارد مشابه است. تهیه این نوع عایق‌ها به شکل لوله‌ای سبب راحتی و سهولت در اجرای پروژه می‌شود. به علاوه کاربرد عایق های الاستومری لوله‌ای در مناطقی که فضای کافی برای کار ندارند ، بسیار آسان و به دور از دردسر است. نسل جدید از عایق‌ها ، عایق‌های الاستومری هستند. این عایق‌های فوم الاستومری جایگزین بسیار مناسبی برای عایق‌های سنتی هستند و شما می توانید انواع مختلف عایق های الاستومری را از مراکز مربوط به پخش انواع عایق الاستومری مانند عایق الاستومری NBR ، عایق الاستومری نخ دار مسلح و.. تهیه نمود و این عایق ها قابلیت استفاده در عایق کاری‌های گسترده را دارا می‌باشند. به علاوه کاربرد عایق فوم الاستومری بسیار ساده و سهل است و برخلاف نمونه‌های سنتی از عایق‌ها (پشم شیشه ، پشم سنگ و موارد مشابه) ، کاربرد آن‌ها در عایق‌کاریها ، خطرات محیط زیستی به دنبال ندارد. این عایق های فوم الاستومری خود چسب ، عایق فوم الاستومری نخ دار مسلح و عایق فوم الاستومری بدون هالوژن با داشتن ساختار سلولی بسته مانع از نفوذ و گذر حرارت و رطوبت می‌شوند و برای عایق کردن کلیه تاسیسات و در بسیاری از شرایط آب و هوایی مناسب هستند.
یکی از مسائل مورد توجه در عایقکاری ساختمان ، در نظر گرفتن سطح تماس با محیط خارجی ، محدوده جغرافیایی و سیستم سرمایشی و گرمایشی سازه است. از طرف دیگر مواد و متریال به کار رفته در عایق و شیوه نصب و اجرای آن می‌باشد. عایق‌های الاستومری بدون هالوژن یکی از گزینه‌های مناسب برای عایق کاری در سازه‌هاست که به دلیل ساختمان بسته مواد خود ، مقاومت حرارتی بالایی داشته و به خوبی در برابر رطوبت و نم مقاومت مینماید. در سیستم‌هایی نظیر لوله های سرد و گرم ، تاسیسات ساختمان و نیروگاه‌ها ، بویلرها ، چیلرها ، دستگاه‌های تهویه مطبوع ، کشتی‌ها ، هواپیماها و لوله های انتقال نفت و گاز می‌توان از عایق های الاستومریک برودتی و حرارتی که از جنس نیتریل فوم می‌باشد ، استفاده نمود. وظیفه اصلی عایق‌ها ، جلوگیری از انتقال حرارت بین دو سیستم است. از این رو هرچه عایق مورد نظر مقاومت بیشتری در برابر انتقال حرارت داشته باشد ، مطلوبتر است.
فوم برودتی و فوم حرارتی هر دو برای عدم انتقال گرما به کار میروند با این تفاوت که فوم برودتی در سیستمهای سرمایشی و فوم حرارتی در سیستم گرمایشی قابل به کارگیری است. فومهای الاستومری دسته ای از عایق ها هستند که قابلیت به کارگیری در سیستم های سرمایشی و گرمایشی را همزمان دارند و در واقع فوم حرارتی و برودتی هستند. با توجه به کاتالوگ عایق حرارتی و برودتی ایزیدم میتوان با تمامی خصوصیات آنها آشنا شد و عایق کاری را به راحتی انجام داد. یکی از محل های مهم برای عایق کاری سازه، کف آن و محل تماس ساختمان با زمین است. فوم برودتی کف برای عایق کاری کف سازه کاربرد دارد و مانع انتقال حرارت و رشد باکتری می شود. فوم های برودتی و حرارتی بسته به جنس ساختمان آنها و نوع عایق استفاده شده، قیمت های مختلفی دارند. همیشه طبقه‌های زیرزمین یا همکف یک سازه در تماس با خاک مرطوب و نمناک است. به جهت رعایت اصول بهداشتی و جلوگیری از نفوذ و رشد قارچ و باکتری به ساختمان ، عایق کاری این مناطق از اهمیت برخوردار است. عایق رطوبتی لایه‌ای پیش ساخته است که به وسیله آن از نفوذ نم و رطوبت جلوگیری می‌شود. در روش‌های سنتی برای عایق کاری رطوبتی از قیر و گونی استفاده می‌شده است. اما روش‌های نوینی نظیر استفاده از رزین اپوکسی ، ورقه‌های نازک پلی تن و عایق‌های الاستومری نیز امروزه رونق فراوان دارند.
Sourc: https://www.ayeghkaran-asle-sard.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D9%82-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%88%D9%81%D9%84%DA%A9%D8%B3.html
Tumblr media
0 notes
Text
قیمت و فروش ساندویچ پانل
. ساندویچ پانل ترکیبی از دولایه ورق فلزی است که عایقی را احاطه کرده اند. جنس ورق لایه های بیرونی از آلومینیوم ، آلوزینک و گالوانیزه بوده وعایق میانی را نیز پلی یورتان، پلی استایرن و پشم سنگ یا پشم شیشه تشکیل می دهد. این پانل های ساندویچی در انواع مختلف تولید شده و در موارد متفاوتی استفاده می شوند. دو دسته ی کلی این محصولات ساندویچ پانل سقفی و دیواری می باشد. می توان انواع پانل دیواری وسقفی را در دیواره ها، سقف وکف سازه ها به کار برد. اگر گذری به تاریخچه پانل داشته باشیم می بینیم ورق های روکش فلزی برای مدت قابل توجهی مورد استفاده بودند در آن زمان از ورق های فلزی در صنایع ساخت قطار و هواپیما و سایر وسایل نقلیه استفاده می کردند. اما از ابتدای دهه ۱۹۳۰ میلادی از ورق های فلزی جهت ساخت ساندویچ پانل استفاده کردند این محصول تقریبا پس از جنگ جهانی دوم محبوبیت بیشتری پیدا کرد. ساندویچ پنل های مدرن می توانند صاف و خمیده باشند و به وسیله شیارهای کناری به هم متصل شوند و یک سازه مستحکم ایجاد کنند. کارخانجات بسته به نیاز شما پانل ها را در رنگ ها، وزن ها و جزئیات مختلف تولیدی می کنند.
مزیت ساندویچ پانل
• به صرفه بودن از نظر اقتصادی و همچنین طول عمر بالا • تحمل بالا در برابر فشار بار • چسبندگی بالای فوم به ورق • وزن سبک و استحکام بالا • عایق صدا و استاندارد آلودگی صوتی • ضد آلودگی باکتریایی و قارچ‌ها • مواد پانلی جوندگان را از خود دور می‌کنند. • کاملا قابل شستشو هستند. • طوال عمر بالا(متوسط عمر ۵۰ سال تخمین زده شده) ساندویچ پانل ها دارای عایق بندی خوب، کم حجم و مستحکم هستند که در ادامه فواید پانل ها را بیشتر بررسی می کنیم : • درجه عایق بندی ساندویچ پانل : عایق بندی سبب می شود که در مقابل باران و برف در فصول سرد از میزان تخریب کمی برخوردار باشد و احتمال نفوذ آب به داخل سازه را به حداقل ممکن برساند. • حجم پایین پانل : حدودا دارای قطری برابر با ۴ الی ۱۰ سانتی متر می باشند که فضای کمی از سوله را به خود اختصاص می دهند. • استحکام ساندویچ پانل : بر خلاف قطر کم و اتصالات سبک از مقاومت بالایی برخوردارند از ساندویچ پانل ها برای پوشش سقف و دیوار سوله و ساختمان های صنعتی استفاده می شود که این ساختمان ها سالیان سال بدون نیاز به ترمیم سازه پانلی به فعالیت خود ادامه خواهند داد..
کاربرد ساندویچ پانل:
• استفاده در مجتمع های ورزشی و کارخانه ها • استفاده در کمپ اسکان ها • استفاده در سقف ها
Sourc: https://www.ayeghkaran-asle-sard.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%88%DB%8C%DA%86-%D9%BE%D8%A7%D9%86%D9%84.html
Tumblr media
0 notes
Text
قیمت و فروش انواع مواد پلی یورتان
معرفی پلی یورتان ‌ها
پلی‌ یورتان (به انگلیسی: Polyurethane) نام عمومی پلیمرهایی است که دارای پیوند یورتانی می‌باشند. پیوند یورتانی از طریق واکنش افزایشی بین یک گروه ایزوسیانات و یک ترکیب دارای هیدروژن فعال، مثل گروه هیدروکسیل تشکیل ‌شده است. پلی یورتان در اشکال مختلف مانند: فراورده‌های فوم، فیلم، الاستومرها، پودرها، مایعات و امولسیون‌ها قابل‌تولید هستند.
فوم پلی یورتان چیست؟
افشانه یا اسپری فوم پلی یورتان رایج‌ترین نوع از این فوم عایق است که در سال ۱۹۴۰ تولید شد و توسط ارتش ایالات‌متحده آمریکا برای استفاده در هواپیماها بکار گرفته شد و در آغاز دهه ۱۹۷۰ به‌عنوان عایق فوم به‌صورت عمومی مورد استفاده قرار گرفت. یکی از کاربردهای فوم پلی یورتان، عایق‌کاری اجسام است. این دسته‌ از مواد شیمیایی از دو ماده اصلی پلی ال و ایزوسیانات که هر دو ماهیت مایع دارند تشکیل شده‌اند. پس از ترکیب، این دو ماده باهم واکنش می‌دهند و به‌صورت فوم گسترش میابند و پس از مدتی جامد می‌شوند. این خشک شدن سریع، باعث ایجاد عایقی نسبتاً دائمی خواهد شد که نه ترک می‌خورد و نه تغییر شکل می‌دهد. اگر فوم فراتر از منطقه موردنظر گسترش بیابد، فوم اضافی را می‌توان به اندازه موردنظر برش داد.
مزایای فوم پلی یورتان
• هدایت حرارتی کم که از تمامی مصالح عایق متداول دیگر کمتر است • وزن سبک • استحکام بالا • قابلیت بسیار زیاد در پذیرش تغییر در فرمولاسیون جهت برآورده کردن انتظارات کاربردی • چسبندگی قوی به بسیاری از مواد • نفوذپذیری کم در برابر بخارآب • مقاومت حرارتی بالا • قابلیت فوم شوندگی در محل برای پر کردن شکل‌های پیچیده
معایب فوم پلی یورتان
• پاک کردن این مواد از روی سطوح کار سختی است و جاهایی را با این فوم بپوشانید که نیاز به بازرسی و یا تعمیرات نداشته باشد. • گاز متصاعد شده هنگام کار برای مجریان مضر است و هنگام کار موارد ایمنی را باید رعایت کرد. • عدم جذب در محیط‌زیست، و چرخه بازیافت ۴۰۰ ساله از معایب انواع پلی یورتان است.
کاربرد پلی یورتان:
یخچال و فریزر ، تشک ، بخش هایی از اتومبیل ، لباس های ورزشی ، کف کفش ها ، چسب ، تایر ، پوشش ها ، مبلمان و....
تقریباً از سال 1392 فروش مواد فوم پلی یورتان توسط کارخانجات تولید کننده این مواد رونق بیشتری پیدا کرد.
در واقع این واحدهای تولیدی مواد اصلی پلی ال( بیس پلی ال) را از کشورهای گوناگون وارد کرده و با انجام عملیاتی بر روی آن مواد پلی یورتان واکنش پذیر را به وجود میاورند.
قیمت مواد پلی یورتان
از نظر قیمت و کیفیت، برخی از گریدهای مواد پلی یورتان فوم سازی کره ای مثل پلی یورتان عایق و فلکسیبل یا همان فوم سرد از شرایط خوبی برخوردار هستند.
فروش انواع مواد پلی یورتان
مواد پلی یورتان وارداتی از کشورهای اروپایی قیمت بسیار بالاتری دارند ولی نمونه های چینی ارزان تر اما در بسیاری موارد بی کیفیت هستند. ما مواد فوم پلی یورتان کره ای با کیفیت خوب و یکنواخت و قیمت مناسب را برای شما تامین میکنیم براساس نوسانات قیمت در بازار و اطلاعات از قیمت روز با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید
Sourc: https://www.ayeghkaran-asle-sard.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%BE%D9%84%DB%8C-%DB%8C%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%86.html
Tumblr media
0 notes
Text
عایق کاری با مواد پلی یورتان
عایق کاری با مواد پلی یورتان
در صنعت ساختمان سازی علاوه بر توجه به ظاهر ساختمان و مصالحی که مورد استفاده قرار می گیرد، فراهم آوردن شرایطی که باعث آرامش ساکنین و جلو گیری از آلودگی صوتی شود، حائز اهمیت می باشد. یکی از مواردی که اخیرا در صنعت ساخت و ساز به ویژه در ساخت منازل مسکونی کاربرد زیادی یافته است و روز به روز با تقاضای زیادی از طرف بازار رو به رو گردیده، عایق کاری با مواد پلی یورتان می باشد. همانطور که از نام ان مشخص است، به عنوان یک عایق مورد استفاده قرار می گیرد که در جلوگیری از آلودگی صوتی ساختمان ها نقش مهمی داشته و از مواد خاصی به نام پلی یورتان ساخته می شود. عایق کاری با مواد پلی یورتان در مواردی دیگری نیز قابل استفاده بوده و کاربرد زیادی داشته است که در ادامه در مورد کاربرد های این عایق و مزایای استفاده از آن به صورت کاملا جامع توضیح داده خواهد شد.
عایق پلی یورتان چیست؟
این عایق، یک عایق بسیار سبک بوده که از ترکیب کردن مواد شیمیایی چون ایزوسیانات و پلیول تولید شده و به عنوان یک عایق صوتی و جلو گیری کننده از هدر رفتن انرژی عمل می کند. می توان گفت زمانی که مواد اولیه مذکور با یکدیگر مخلوط می شوند یک واکنش شیمایی انجام می گیرد که در نهایت منجر به تشکیل یک فوم می شود. فوم ساخته شده در مرحله پایانی تبدیل به یک ماده جامد خواهد شد. نحوه اجرای عایق بندی با مواد پلی یورتان با در نظر گرفتن این نکته که دیوارهای ساختمان و سقف ها مهمترین قسمت برای عایق کاری می باشند می توان قبل از اجرای مراحل پایانی ساختمان سازی مانند نازک کاری یا به کار بردن سقف کاذب، از عایق کاری با مواد پلی یورتان استفاده کرد و سپس بر روی آن نازک کاری نمود یا سقف کاذب ساخت.
  ویژگی های عایق کاری با مواد پلی یورتان
این عایق در برابر حرارت و گرما دارای سطح مقاومت بسیار بالایی بوده و قادر است تا مدت زمان بسیار طولانی سالم و با دوام باقی بماند و به عبارت دیگر تا زمانی که ساختمان وجود دارد و از بین نرفته است، این عایق هم قابلیت استفاده داشته و خصوصیات خود را حفظ می کند. بر اساس آنچه که سابقا ذکر شد این عایق می تواند به عنوان یک عایق صوتی مورد استفاده قرار بگیرد، بلاخص اینکه در کارخانجات بزرگ به جهت کاهش سر و صدا از این عایق استفاده زیادی می شود. یکی دیگر از ویژگی های قابل ذکر برای این عایق، قابلیت مقاومت در برابر رطوبت است که باعث شده در مکان هایی همچون مرغداری ها مورد استفاده قرار گیرد. ویژگی های بیان شده موجب می گردد دما و انرژی به واسطه استفاده از عایق کاری با مواد پلی یورتان در فضای ساختمان حفظ شد و تا حد زیادی از به هدر رفتن آن جلو گیری شود. بافت این عایق به نحوی ساخته شده است که روزنه ای برای عبور رطوبت، دما، آب یا هر ماده دیگری نداشته است و کاملا آنها را در خود محبوس می کند و به این ترتیب انرژی را حفظ می نماید.
تفاوت عایق کاری با مواد پلی یورتان
نسبت به سایر عایق کاری ها تفاوت بارزی که در مورد این عایق نسبت به سایر عایق ها وجود دارد این است که براحتی می توان در تمام فضای ساختمان ها به کار برده شود، همچنین به کمک این عایق می توان ساختمان های قدیمی را عایق کاری نمود تا مقاومت بیشتری در برایر تغییرات جوّی داشته باشند و به مرور زمان خراب نشوند.
مزیت های استفاده از عایق کاری با مواد پلی یورتان
- سبک و کم وزن بودن -
مقاومت و استحکام زیاد -
جلوگیری از نفوذ رطوبت، دما و حرارت
- دارا بودن میزان انعطاف پذیری زیاد -
قابلیت چسبندگی به دیگر مصالح -
عایق صوتی و حرارتی
هزینه عایق کاری با مواد پلی یورتان با توجه به اینکه مواد پلی یورتان دارای چه نوع برندی باشد و یا در تولید آن از مواد اولیه با چه کیفیتی استفاده شده است، هزینه تمام شده این نوع عایق کاری متفاوت خواهد بود. منظور از کیفیت مواد اولیه این است که از مواد نامرغوب استفاده شده است یا خیر. امروزه در بازار شاهد گسترش مواد بی کیفیت پلی یورتان هستیم که ویژگی های پلی یورتان اصلی را نداشته و خاصیت نفوذ ناپذیری قوی نیز ندارند. همچنین به دلیل کیفیت نامطلوب این مواد، با گذشت مدت زمانی ، در اثر تغییرات آب و هوایی تغییر شکل داده و کیفیت خود را از دست می دهد. با این تفاسیر مشخص می شود که هزینه پایین عایق کاری با مواد پلی یورتان بدون دلیل نخواهد بود و بیانگر کیفیت نا مطلوب ان خواهد بود.
https://www.ayeghkaran-asle-sard.com/
0 notes
Text
قیمت و فروش انواع مواد پلی یورتان
Tumblr media
قیمت و فروش انواع مواد پلی یورتان
معرفی پلی یورتان ‌ها
پلی‌ یورتان (به انگلیسی: Polyurethane) نام عمومی پلیمرهایی است که دارای پیوند یورتانی می‌باشند. پیوند یورتانی از طریق واکنش افزایشی بین یک گروه ایزوسیانات و یک ترکیب دارای هیدروژن فعال، مثل گروه هیدروکسیل تشکیل ‌شده است. پلی یورتان در اشکال مختلف مانند: فراورده‌های فوم، فیلم، الاستومرها، پودرها، مایعات و امولسیون‌ها قابل‌تولید هستند.
فوم پلی یورتان چیست؟
افشانه یا اسپری فوم پلی یورتان رایج‌ترین نوع از این فوم عایق است که در سال ۱۹۴۰ تولید شد و توسط ارتش ایالات‌متحده آمریکا برای استفاده در هواپیماها بکار گرفته شد و در آغاز دهه ۱۹۷۰ به‌عنوان عایق فوم به‌صورت عمومی مورد استفاده قرار گرفت. یکی از کاربردهای فوم پلی یورتان، عایق‌کاری اجسام است. این دسته‌ از مواد شیمیایی از دو ماده اصلی پلی ال و ایزوسیانات که هر دو ماهیت مایع دارند تشکیل شده‌اند. پس از ترکیب، این دو ماده باهم واکنش می‌دهند و به‌صورت فوم گسترش میابند و پس از مدتی جامد می‌شوند. این خشک شدن سریع، باعث ایجاد عایقی نسبتاً دائمی خواهد شد که نه ترک می‌خورد و نه تغییر شکل می‌دهد. اگر فوم فراتر از منطقه موردنظر گسترش بیابد، فوم اضافی را می‌توان به اندازه موردنظر برش داد.
مزایای فوم پلی یورتان
• هدایت حرارتی کم که از تمامی مصالح عایق متداول دیگر کمتر است • وزن سبک • استحکام بالا • قابلیت بسیار زیاد در پذیرش تغییر در فرمولاسیون جهت برآورده کردن انتظارات کاربردی • چسبندگی قوی به بسیاری از مواد • نفوذپذیری کم در برابر بخارآب • مقاومت حرارتی بالا • قابلیت فوم شوندگی در محل برای پر کردن شکل‌های پیچیده
معایب فوم پلی یورتان
• پاک کردن این مواد از روی سطوح کار سختی است و جاهایی را با این فوم بپوشانید که نیاز به بازرسی و یا تعمیرات نداشته باشد. • گاز متصاعد شده هنگام کار برای مجریان مضر است و هنگام کار موارد ایمنی را باید رعایت کرد. • عدم جذب در محیط‌زیست، و چرخه بازیافت ۴۰۰ ساله از معایب انواع پلی یورتان است.
کاربرد پلی یورتان:
یخچال و فریزر ، تشک ، بخش هایی از اتومبیل ، لباس های ورزشی ، کف کفش ها ، چسب ، تایر ، پوشش ها ، مبلمان و....
تقریباً از سال 1392 فروش مواد فوم پلی یورتان توسط کارخانجات تولید کننده این مواد رونق بیشتری پیدا کرد.
در واقع این واحدهای تولیدی مواد اصلی پلی ال( بیس پلی ال) را از کشورهای گوناگون وارد کرده و با انجام عملیاتی بر روی آن مواد پلی یورتان واکنش پذیر را به وجود میاورند.
قیمت مواد پلی یورتان
از نظر قیمت و کیفیت، برخی از گریدهای مواد پلی یورتان فوم سازی کره ای مثل پلی یورتان عایق و فلکسیبل یا همان فوم سرد از شرایط خوبی برخوردار هستند.
فروش انواع مواد پلی یورتان
مواد پلی یورتان وارداتی از کشورهای اروپایی قیمت بسیار بالاتری دارند ولی نمونه های چینی ارزان تر اما در بسیاری موارد بی کیفیت هستند. ما مواد فوم پلی یورتان کره ای با کیفیت خوب و یکنواخت و قیمت مناسب را برای شما تامین میکنیم براساس نوسانات قیمت در بازار و اطلاعات از قیمت روز با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید
تلفن:
۰۹۱۲۱۷۹۷۳۷۹
۰۹۱۲۳۴۱۹۶۵۳
۰۱۱۴۴۲۹۶۰۲۴
https://www.ayeghkaran-asle-sard.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%BE%D9%84%DB%8C-%DB%8C%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%86.html
1 note · View note