Tumgik
arianachemical · 3 years
Text
اسید فسفریک در کشاورزی چه کاربردهای دارد
اسید فسفریک در کشاورزی چه کاربردهای دارد
در این مقاله میخواهیم درباره کابردهای اسید فسفریک در صنایع مختلف از جمله کشاورزی صحبت کنیم. اسید فسفریک در کشاوری بعنوان کود استفاده می گردد. شما میتوانید برای دریافت قیمت اسید فسفریک با ما تماس بگیرید.
قیمت اسید فسفریک
قیمت اسید فسفریک به عوامل مختلفی بستگی دارد. فسفر ماده مغذی ضروری در گیاه است و توسط ریشه های گیاه معمولاً به عنوان یون دی هیدروژن فسفات، H2PO4- مشتق شده از اسید فسفریک، H3PO4 جذب می شود. این ماده عمدتاً به سه نمک فسفات که به عنوان کود استفاده می شود، تبدیل می شود. آن ها سوپر فسفات سه گانه (TSP)، هیدروژن فسفات دیامونیوم (DAP) و دی هیدروژن فسفات مونوآمونیوم (MAP) هستند. به دلیل جابه جایی اندک فسفر از کودهای فسفات فسفات جامد در خاک، به دنبال ترکیبی از فسفر یا روشی بوده که بتواند این عنصر را برای نفوذ به خاک و دسترسی بیشتر گیاهان به آن ایجاد کند. در کوددهی درختان مرکبات در جنوب غربی به ویژه نیاز به نفوذ بیشتر اهمیت دارد و اسید فسفریک موجود در آب آبیاری مشکل رساندن کود به ریشه درختان را برطرف کرده است. با توجه به قلیایی بودن خاک اکثر مناطق کشور (بجز بخش شمالی),استفاده از این محصول به دلیل داشتن بنیان اسیدی باعث کاهش PH خاک شده ,سرعت سرعت جذب و حرکت عناصر در آوند های گیاه را افزایش میدهد. در لقاح درخت مرکبات، نیاز به نفوذ بیشتر عناصربسیار مهم است، و وجود اسید فسفریک در آب هایی که برای آبیاری استفاده می شود، مسئله دریافت فسفات لازم به ریشه درختان را حل کرده است. کاربرد اسید فسفریک خوراکی در تولید کودهای فسفاته یکی از حوزه های متنوع و بسیار جامع صنعت کشاورزی و صنایع شیمیایی را شامل می شود که امروزه نقش بسیار مهمی در تولید محصولات کشاورزی مرغوب تر دارد. در حال حاضر، بیش از حدود 90% از اسید فسفریک خوراکی تولید شده در صنعت در تولید انواع کودهای فسفاته کشاورزی به کار می رود.
فسفر ماده مغذی ضروری در گیاه است و توسط ریشه های گیاه معمولاً به عنوان یون دی هیدروژن فسفات، H2PO4- مشتق شده از اسید فسفریک، H3PO4 جذب می شود. تولید کودهایی که برای اصلاح کمبودهای فسفر در خاک مورد استفاده قرار می گیرد، بستگی به در دسترس بودن منابع اسید فسفریک دارد. کاربرد اسید فسفریک در کشاورزی: حدود 90٪ از اسید فسفریک تولید شده برای تهیه کود مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده عمدتاً به سه نمک فسفات که به عنوان کود استفاده می شود، تبدیل می شود.
این ترکیب شیمیایی معمولا به صورت محلول اسید فسفریک با ذرصد خلوص 85 درصد در دسترس است. همچنین ماده ای خورنده در فلزات و منسوجات است. علاوه بر این کاربری ها، در تولید کود و پاک کننده ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. گرید خوراکی این محصول به خصوص در نوشابه های سیاه به وفور استفاده می شود.
کاربردها
از آنجا که اسید فسفر و مشتقات آن در گیاهان متابولیزه نمی شوند، ادعا می شود که فسفونات می تواند به مواد مغذی فسفر برای رشد گیاه کمک کند و باید با احتیاط زیادی مصرف شود. اسید فسفریک در کشاورزی کاربرد فراوانی دارد، علاوه بر این در صنایع دیگر نیز استفاده می شود. اسید فسفریک 85 درصد مایع حاوی 54 درصد P205 به صورت تجاری تولید می شود. در اتومبیل های مخزنی حمل می شود و در تعداد کمی در بشکه های آهنی توزیع می شود. این اسید را از بشکه ها به آبیاری در سر زمین ها منتقل می کنند تا آبیاری و بارور شود. سرعت جریان اسید به گونه ای تنظیم می شود که میزان مشخصی را به آب برساند. در حال حاضر اسید فسفریک به میزان 100 تا 200 پوند در هر هکتار استفاده می شود. احتمالا این میزان در آینده افزایش خواهد یافت یا بیش از یکبار بر روی محصول اعمال خواهد شد. مزایای این روش عبارتند از نفوذ بهتر، پراکندگی بهتر مواد غذایی گیاهی، تبدیل فسفاتهای طبیعی در خاک به ترکیبات محلول تر، صرفه جویی در نیروی کار و تجهیزات در توزیع، و زمان دقیق برنامه برای پاسخگویی به نیاز محصول. تولید کودهای دی آمونیوم فسفات (DAP)، یک کاربرد اسید فسفریک خوراکی است؛ این نوع کود فسفاته، رایج ترین کود مصرفی در جهان است. دلیل محبوبیت این کود، ارزش بالای غذایی و خصوصیات فیزیکی ایده آل آن است. DAP یک منبع عالی و غنی از فسفر و نیتروژن می باشد. در صنعت اغلب این ماده به دو صورت 75 و 85 درصد به بازار عرضه می گردد، هردوی این مواد ویژگی های خاصی را دارند با این حال هر دو خورنده می باشند و کار کردن با آن ها نیازمند رعایت نکات ایمنی است. اسید فسفریک در مواد غذایی بسیاری همچون غذاهای آماده، کاربرد دارد که از مهمترین آنها میتوان به نوشابه های کولا اشاره نمود. جالب اینکه، نه تنها ضرری براب بدن ندارد بلکه به دلیل دارا بودن فسفرو افزایش سوخت وساز بدن، مفید نیز میباشد. البته بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها و آبمیوه ها وجود دارد . اسید فسفریک طعم دلپذیر و تندی به مود غذایی داده و آنها را دلچسب تر مینماید
نوشته اسید فسفریک در کشاورزی چه کاربردهای دارد اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%a8%d8%b1%d8%af-%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d9%81%d8%b3%d9%81%d8%b1%db%8c%da%a9-%d8%af%d8%b1-%da%a9%d8%b4%d8%a7%d9%88%d8%b1%d8%b2%db%8c/
0 notes
arianachemical · 3 years
Text
خواص اسید نیتریک
خواص اسید نیتریک
قیمت اسید نیتریک
این ماده که بنام اسید نیتریک بیشتر معروف است دارای خواص های زیادی می باشد که در این مقاله بصورت مفصل راجب آن توضیح خواهیم داد. اسید نتیریک جزو پرکاربردترین مواد شیمیایی در صنعت می باشد که بیشتر برای شستشو و مواد شوینده کاربرد زیادی دارد. در کشاورزی از این ماده برای نرم کردن خاکها و آماده کردن آن برای رشد گیاهان استفاده می شود. همچنین کشاورزان برای از بین بردن شوری خاکها و تزریق اکسیدان به خاک نیز از اسید نیتریک استفاده می کنند. قیمت اسید نیتریک در بورس نیز قیمت ثابتی ندارد. این مواد شیمیایی آزمایشگاهی زرد رنگ بوده و یا می تواند بی رنگ باشد. اسید نیتریک دارای بوی تندی می باشد.
کاربردها
اسید نیتریک ماده ای بسیار مهم است که به عنوان ماده اولیه برای تولید مواد دیگر استفاده می شود. این امر باعث اهمیت آن در صنایع شیمیایی و دارویی می شود. این اسید همچنین جزئی از باران های اسیدی است و به عنوان یک ماده اکسید کننده قوی در موشک ها به عنوان سوخت مایع مورد استفاده قرار گرفته است. اسید نیتریک به شکل پودری نیز موجود می باشد که به شکل تک آبه و سه آبه موجود می باشد. این مواد شیمیایی خاصیت اکسید کنندگی بالایی دارد و می تواند تمامی فلزات را به غیر از طلا حل نماید. برای بازیافت زباله ها نیز از این مواد شیمیایی صنعتی استفاده می شود. برای تولید نیترات آمونیوم از اسید نیتریک استفاده می شود. برای استخراج طلا از ای نوع از مواد شیمیایی استفاده می شود و همچنین برای بازیافت ضایعات الکترونیکی نیز از اسید نیتریک استفاده می شود. برای سوخت موشک نیز از اسید نیتریک استفاده می شود. بیشترین کاربرد این اسید بصورت آزمایشگاهی در دانشگاه هاست که اغلب از آن به عنوان یک معرف آزمایشگاهی استفاده می شود. از اسید نیتریک رقیق شده برای ساخت چوب افرا و کاج استفاده می شود تا آنها را کهنه تر نشان دهد. این ماده همچنین در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گرفته و به تمیز کردن مواد غذایی و تجهیزات و غیره کمک می کند. یکی از مواد شیمیایی صنعتی غلیظ که خاصیت خورندگی دارد اسیدنیتریک می باشد.
نام های دیگر
اسید نیتریک که همچنین به نام های جوهر شوهره و روح نیتر شناخته میشود، یک اسید معدنی بسیار خورنده است. اسید نیتریک به عنوان واکنشگر ابتدایی برای نیتراسیون افزودن گروه نیترو به طور عمومی به یک مولکول آلی استفاده میشود. این اسید به صورت ترکیبی با اسید هیدروکلریک یا به تنهایی برای تمیز کردن نوارهای کاور شیشه ای و اسلایدهای شیشه ای برای کاربردهای میکروسکوپی استفاده می شود. این ماده همچنین برای تمیز کردن شیشه قبل از نقره اندود کردن در هنگام ساخت آینه های نقره ای استفاده می شود.
نکات ایمنی
استشمام، بلعیدن یا تماس (پوشت، چشم) با بخار، دودها یا مواد ممکن است آسیب شدید سوختگی یا مرگ به همراه داشته باشد. واکنش با آب یا هوای مرطوب ممکن است گاز سمی خورنده یا آتش گیر آزاد کند. واکنش با آب ممکن است گرمای زیادی تولید کند که باعث افزایش غلظت گاز در هوا می شود. این ماده برای پوست، چشم و دستگاه تنفسی خورنده است. بلعیدن آن خورنده است. استنشاق آن ممکن است باعث واکنش های مشابه آسم شود. آسیب دیدگی آن میتواند سبب تورم در گلو شود. اگر شخصی مقدار زیادی از این ماده شیمیایی را تنفس کند، شخص را به یک باره به هوای باز انتقال دهید. اگر تنفس او قطع شد احیای تنفس دهان به دهان دهید. شخص آسیب دیده را گرم و به حالت استراحت نگه دارید. در صورت امکان خیلی سریع به پزشک مراجه شود.
کاربردهای دیگر اسید نیتریک
از جمله کاربردهای اسید نیتریک به موارد زیر می توان اشاره نمود. از این اسید در مهندسی هوافضا, بصورت گسترده بعنوان اکسید کننده در سوخت مایع موشک ‌ها استفاده می‌ گردد. در صنعت مواد منفجره، برای تولید مواد منفجره مانند TNT، پنبه تفنگ، نیترو گلیسیرین و … از این ماده استفاده می‌ شود. در کودسازی، برای تولید کودهایی نظیر کلسیم نیترات، آمونیوم نیترات و … استفاده می‌ گردد. در تولید نمک ‌های نیترات مانند آمونیوم نیترات، نقره نیترات، کلسیم نیترات و … استفاده می‌ گردد. در صنعت فولاد اسید نیتریک جهت از بین بردن و حذف اکسیدهایی که در سطح انواع فولادها تشکیل شده و آماده سازی سطح جهت عملیات ضد خوردگی مورد استفاده قرار می گیرد. از این اسید جهت آماده سازی سطوح استیل های ضد زنگ با کربن پایین مانند سری 200 (کروم ، نیکل ، منگنز) ، سری 300 (نیکل ، کروم ) و سری 400 (کروم ) استفاده می گردد. علاوه بر فولاد و انواع آلیاژهای استیل ضد زنگ ، در سایر فلزات مانند آلومینیوم ، زیر کونیوم و … نیز مصرف دارد. هنگام استفاده از غلظت های بالای این اسید یا هنگام گرم کردن با آن تا بالاتر از دمای اتاق این کار باید در زیر هود مجهز به سیستم شستشو انجام شود. دستکش (لاستیک بوتیل یا نئوپرن) ، عینک محافظ در برابر مواد شیمیایی ، سپر صورت و پیش بند باید هنگام کارکردن با غلظت های بالا یا مقادیر زیاد (بیشتر از ۴ لیتر) اسید نیتریک استفاده شود. بخارات ، مه و محلول های اسید نیتریک می تواند چشم و پوست را به شدت بسوزاند. بخارات این اسید سیستم تنفسی را تحریک می کند و هنگام استنشاق غلظت بالای بخار آن باید فورا با اورژانس تماس گرفت زیرا تاخیر در درمان می تواند منجر به ورم ریه و مرگ فرد شود.
نوشته خواص اسید نیتریک اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/nitric-acid-usage/
0 notes
arianachemical · 3 years
Text
اسید نیتریک چیست و چه کاربردهای دارد؟
اسید نیتریک چیست و چه کاربردهای دارد؟
همانطور که قبلا نیز گفته شد اسید نیتریک یکی از مواد بسیار پرکاربرد در صنعت است که بنام جوهر شوره نیز معروف است. در این مقاله درباره اینکه اسید نیتریک چیست صحبت خواهیم کرد. از این ماده بیشتر برای شستشو استفاده می شود.
نام های دیگر اسید نیتریک
از جمله نام های دیگر اسید نیتریک عبارتند از : نیتریک اسید، جوهر شوره، اسید ازته، نیترات هیدروژن، اسید ازوتیک و ازوتیک اسید و فرمول شیمیایی آن HNO3 است اسید نیتریک خالص بی رنگ است اما نمونه های قدیمی تر به دلیل تجزیه به اکسیدهای ازت و آب، زرد رنگ هستند. این اسید دود کننده و بسیار خورنده با نقطه انجماد ۴۲- درجه سانتی گراد و نقطه جوش ۸۳ درجه سانتی‌گراد است و یک معرف آزمایشگاهی رایج و مهم صنعتی است. اسید نیتریک خالص بی رنگ است اما نمونه های قدیمی تر به دلیل تجزیه به اکسیدهای ازت و آب، زرد رنگ هستند. اسید نیتریک اسیدی بسیار قوی و خورنده است. این اسید در حالت خالص وقتی که تازه تولید شده، بی‌رنگ است اما با گذشت زمان مقداری از اکسید نیتروژن و آب آن تبخیر شده و رنگی زرد را نشان خواهد داد.
دمای اسید
این اسید در دمای پایین، درون آب کاملا حل خواهد شد. اسید نیتریک یکی از مواد رایج در تمامی آزمایشگاه‌ها و از اصلی‌ترین مواد صنعتی است. یکی از دلایل اصلی خرید اسید نیتریک، ساختن آمونیوم نیترات برای کودهای شیمیایی است. این اسید همچنین در ساختن مواد منفجره مثل نیتروگلیسرین، پلاستیک‌ها و رنگ‌ها کاربرد دارد.
فروش اسید نیتریک
فروش نیتریک اسید بیشتر با غلظت ۶۸ درصد در مقیاس تجاری انجام می‌شود و اگر به صورت غلظت بیشتر از ۸۶ درصد فروخته شود، اسید نیتریک دودزا محسوب شده و پس از خرید اسید نیتریک با این غلظت باید هنگام باز کردن درب این محصول از ماسک مخصوص استفاده شود، زیرا در صورت استنشاق باعث سوختن ریه و دستگاه تنفسی خواهد شد. بر اساس مقدار دی اکسید نیتروژن موجود در غلظت‌های بالا، اسید نیتریک دودزا، در غلظت بالای ۹۵ درصد اسید نیتریک سفید و در غلظت ۸۶ درصد اسید نیتریک قرمز نامیده می‌شود.
نقطه انجماد
نقطه انجماد این ماده، منفی 40 درجه سلسیوس است و در صورت انجماد، به یک جامد سفید رنگ تبدیل می‌شود. همچنین این ماده در دمای 83 درجه سلسیوس شروع به جوشیدن می‌کند. محلول غلیظی که از این اسید در بازار موجود است، اسید نیتریک 65 درصد است که ما بقی آن را آب تشکیل می‌دهد. اسید نیتریک 65 درصد غلظت 16 مولار دارد و دارای درصد وزنی 68 درصد است. این محلول به رنگ زرد کم رنگ است.
کاربرد اصلی
اصلی‌ترین کاربرد و علت خرید اسید نیتریک در صنعت تولید کودهای شیمیایی با استفاده از آمونیاک برای تولید آمونیوم نیترات است. همچنین از دیگر استفاده‌های این اسید تولید مواد منفجره مانند نیتروگلیسیرین، تری نیترو تولوئن (TNT)، سایکلو تری متیلن تری نیترامین (RDX) می‌باشد که همین امر باعث می‌شود که بنیادهای نظامی و سلاح‌سازان در سراسر دنیا مقدار زیادی از آن را خریداری کنند.
نوشته اسید نیتریک چیست و چه کاربردهای دارد؟ اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d9%86%db%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%da%a9-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa/
0 notes
arianachemical · 3 years
Text
مراحل انجام آنادایزینگ
برای آنادایز کردن فلزات بهترین راه استفاده از تکنسین ماهر یا استفاده از آبکار حرفه ای می باشد. برای استفاده از رنگ آنادایز یا اصطلاحا آنادایز کردن فلزات نیاز به یکسری ابزارآلات و تجهیزات می باشد.
آندایزینگ آلومینیوم
1 مقدمه آلومینیوم فلزی سبک و با رنگ سفید متمایل به آبی است.قابلیت چشمگیر آلومینیوم در هدایت جریان الکتریکی،درخشندگی، تورق پذیری و استحکام قابل توجه برخی از آلیازهای آن در مقایسه با فولاد آن را در ردیف پر مصرف ترین فلزات در زمینه های تزئینی،صنعتی و ساختمانی نموده است. میل ترکیبی شدید آلومینیوم و آلیاژهای آن با اکسیژن باعث می گردد که در شرایط طبیعی لایه بسیار نازکی از اکسید (AL2O3) بر سطح قطعات آلومینیوم تشکیل شود که مانند سپری محکو و فسادناپذیر مابقی فلزات را در مقابل عوامل خورنده جوی محافظت می نماید.
2 تعریف آندایزینگ با استفاده از روش های شیمیایی و الکترولیتی لایه اکسیدی (AL2O3) را با کیفیت های متفاوت بر سطح فلز ایجاد می نمایند.در حقیقت به مجوعه عملیاتی آندایزینگ اطلاق می شود که با تشکیل یک لایه نازک اکسیدی بر روی قطعات آلومینیومی باعث افزایش سختی، مقاومت در برابر خوردگی، ایجاد نمای تزئینی و تغییر برخی از خصوصیات فیزیکی آنها می گردد.
3 مکانیزم کلی آندایزینگ جریان مستقیم برق از مایع الکترولیت مناسبی می گذرد که در آن آلومینیوم آند بوده و فلز مناسب دیگری کاتد می باشد، در این صورت بر سطح آلومینیوم لایه نازکی از اکسید ایجاد می گردد که ضخامت آن به عوامل گوناگونی بستگی دارد. ضخامت لایه اکسیدی آلومینیوم در شرایط معمولی محیطی در مجاورت هوا به ضخامت 0.01میکرون و به صورت غیر متخلخل می باشد.مزیت و برتری اکسید آلومینیوم ایجاد شده در روش آندایزینگ نسبت به شرایط طبیعی،مقاومت بیشتر آن در مقابل خوردگی است.
خرید رنگ آنادایز
مکانیزم تشکیل لایه اکسیدی بر روی آلومینیوم
4 دلایل آندایزینگ قطعات آلومینیومی
1) افزایش مقاومت در مقابل خوردگی : (پوشش اکسیدی-آندی آب بندی شده باعث محافظت فلز در برابر عوامل خورنده جوی و نمک ها می گردد) 2) افزایش قدرت چسبندگی رنگ ها : (لایه اکسیدی-آندی سبب بوجود آمدن سطح فعال شیمیایی شده و زمینه و بستر مناسبی را جهت رنگ آمیزی ایجاد می نماید) 3) ایجاد نمای ظاهری مناسب جهت دکوراسیون و تزئینات : (درخشندگی و براقیت سطح آندایزینگ
به نوع آلیاژ، روش اچ کاری، براق کاری و سایر شرایط مناسب بستگی دارد) 4) به عنوان یکی از مراحل آبکاری : (تخلل موجود در لایه اکسیدی-آندی باعث افزایش قابلیت آبکاری قطعات آلومینیومی می شود) 5) عایق الکتریکی : (اکسید آلومینیوم عایق می باشد و می تواند در مقابل ولتاژهایی از چند تا چندین هزار ولت به عنوان عایق عمل کند که کیفیت و کمیت آن به نوع آلیاژ و ضخامت لایه اکسیدی بستگی دارد) 6) کاربرد در صنایع فتوگراف و لیتو گراف : (وجود حفره ها و تخلخل ها باعث بالا رفتن قدرت مکانیکی صفحات لیتوگراف در نگهداری محلول های مربوط به فتوگراف و لیتوگراف می گردد) 7) افزایش قابلیت تابش و انتشار حرارت : (لایه اکسیدی در ضخامت های بیش از 0/032 م.م باعث افزایش قابلیت تابش و انتشار حرارت می گردد. ورق آندایز شده آلومینیومی پس از رنگ آمیزی با رنگ سیاه می تواند به نحو بسیار مطلوبی جهت جدب حرارت تا حدود 230 درجه سانتیگراد مورد استفاده قرار می گیرد) 8) افزایش مقاومت سایشی : (با استفاده از مکانیزم Hard Anodizing بر روی قطعاتAL پوشش به ضخامت حدود 4-1 م.م ایجاد می شود که دارای سختی بالایی است و می توان از آنها جهت ساخت یاتاقان ها و قطعات دوار ئ یا سایر مواردی که نیاز به مقاومت سایشی دارند، استفاده نمود) 9) ردیابی و کنترل درزهای سطحی : (پوشش آندایزینگ حاصل از حمام اسید کرومیک می تواند به عنوان یک عامل بازرسی جهت کشف و بررسی درزهای سطحی موجود بر روی ورق یا قطعات Al عمل نماید. پس از آندایزینگ قطعات درداخل اسید کرومیک، سریعاً با آب شسته و خشک می شود اسید کرومیک باقیمانده در شکاف درزها و ترکهای مویی، بیرون زده می شود و موقعیت عیوب را از نظر مکانی نشان می دهد)
5 مکانیزم تشکیل لایه اکسیدی-آندی
در حمام اسید سولفوریک 20-10% حجمی،قطعه AL را به آند(+) و قطعه دیگر مانند Sn را به کاتد(-) وصل می کنیم.دانسیته جریان مستقیم(DC) 1/6-1 آمپر بردسی مترمربع یعنی با ولتاژی 17-13 ولت است. دمای کاری محلول آندایزینگ، دمای محیط یا معمولی است. با برقراری جریان، اسید سولفوریک شروع به تجزیه می نماید. در اثر این فعل و انفعالات در قطب منفی(کاتد) هیدروژن آزاد می گردد و به موازات یون های اکسیژن و سولفات(آنیون ها) توسط قطب مثبت(آند) که آلومینیوم به آن متصل است جذب می گردند. ** آند (Anode) Evolution of oxygen 2Al + 3H20 —> Al203 + 6H+ + 6e- ** آند (athode) Evolution of hydrogen 6H20 + 6e- — > 3H2 (g) + 6OH- یون های مثبت آلومینیوم(کاتیون ها) به سمت کاتد هدایت می شوند.در همان حال در سط آند، کاتیون های آلومینیوم با آنیون های اکسیژن ترکیب شده و تشکیل اکسید آلومینیوم (AL2O3) را می دهند. مقداری از یون های AL نیز قادر به ترکیب با اکسیژن نبوده و به صورت نامحلول در الکترولیت باقی می مانند.
انادایزینگ فلزات
مکانیزم تشکیل لایه اکسیدی-آندی در الکترولیت اسید سولفوریک 20-10 حجمیمکانیزم تشکیل لایه اکسیدی-آندی در الکترولیت اسید سولفوریک 20-10 % حجمی
پوشش اکسیدی-آندی آلومینیوم از تعداد زیادی حفره های شش ضلعی ساخته شده است که اندازه آنها در یک اینچ مربع حدود چند میلیون عدد می باشد.در وسط هر کدام از این 6 ضلعی ها سوراخی وجود دارد که اطراف و قسمت تحتانی آن توسط لایه اکسیدی از فلز مبنا جداشده است.تشکیل حفره ها در الکترولیت های اسیدی بدین دلیل می باشد که در دقائق اولیه شروع فرآیند آندایزینگ،لایه نازکیاز اکسید تشکیل می شود که ضخامت آن با ولتاژ اعمال شده متناسب است.
انادایزینگ فلزات
لایه اندایز 3
ابعاد حفره ها در الکترولیت های مختلف تفاوت دارد و بطور تقریبی به شرح زیر می باشد: 1. قطر داخلی : A° 250-100 2. ضخامت دیواره اطراف حفره : A° 200-100 3. ارتفاع حفره یا ضخامت پوشش: 25000-5000 برابرقطر داخلی حفره
انادایزینگ فلزات
مشخصات ابعادی لایه آندایزینگ مشخصات ابعادی لایه آندایزینگ
6 ترکیب شیمیایی لایه اکسیدی حاصل از آندایزینگ
برای ساخت محلول آندایزینگ از الکترولیت اسید سولفوریک با غلظت 120 گرم بر لیتر استفاده شد. 13% وزن لایه اکسیدی-آندی ایجاد شده در عملیات آندایزینگ را SO3 تشکیل می دهد که با انجام عمل شستشو و آبکشی می توان حدود % 5 از این نسبت را کاهش داد. در پوشش اکسیدی-آندی آب بندی نشده به میزان زیادی AL2O3 به همراه هیدرات وجود دارد که مقدار آن در برخی آزمایش های انجام شده با شدت جریان ½ آمپربردسی مترمربع، برابر86/1 درصد وزن لایه اکسیدی می باشد. میزان آب موجود در پوشش اکسیدی-آندی آب بندی نشده تقریباً 12/5-0/5 درصد وزن کل لایه مزبور می باشد. برخی پژوهشگران مانند توماشف و یالوب ژنسکی فرمول مشخصه شیمیایی لایه اکسیدی سیل نشده حاصل از آندایزینگ در محلول الکترولیت اسید سولفوریک را به شکل AL2O3 . 0.9H2O بیان نمودند.ترکیب شیمیایی لایه اکسیدی-آندی در محلول الکترولیت اسید سولفوریک با غلظت 320 گرم بر لیتر و در دمای C°20-12 به صورت زیر می باشد. آلومینیوم آزاد 4/56 % AL(OH)3 27/14% ALOOH 68/2% با استفاده از تکنیک رادیو شیمیایی به کمک تراشه S35، baker و Brace دریافتند که در ترکیب پوشش اکسیدی حاصل از آندایزینگ در محلول الکترولیت اسید فسفریک مقادیری PO4 نیز همزمان با آغاز پروسه تشکیل می گردد که عملیات آبکشی و شستشو جهت کاهش میزان آن بی نتیجه است اما با رشد و افزایش ضخامت لایه اکسیدی بر روی فلز، میزان سولفات به مرور کاهش می یابد. حدود 0/7-0/4 درصد وزن لایه اکسیدی-آندی حاصل از فرآیند آندایزینگ در الکترولیت اسید کرومیک ( CrO3 ) نیز مربوط به خود اسید کرومیک می باشد و در ترکیب لایه اکسیدی مزبور که AL2O3 بدون آب است جای می گیرد.ضخامت این لایه به مدت زمان حضور قطعه در داخل حمام بستگی دارد.  5 µm at 1.6 amp/dm2 and 10 min  10 µm at 1.6 amp/dm2 and 20 min به عبارتی دیگر با افزایش زمان،ضخامت قطعه نیز افزایش می یابد. ولی در برخی موارد چنین موضوعی صادق نمی باشد
7 آندایزینگ آلیاژهای ریختگی آلومینیوم
هیچکدام از آلیاژهای ریختگی قابلیت خوبی را جهت براق شدن ندارند. به منظور آندایزینگ هر کدام از آلیاژهای ف و ق می بایست تکنیک و روشهای خاصی را از نظر غلظت الکترولیت، ولتاژ و غیره در نظر گرفت. بطورمثال، جهت آندایز کردن آلیاژهایی که دارای درصد زیادی از Si می باشند می بایست ولتاژ بالایی را به آنها اعمال نمود( تا 24 ولت) و آلیاژهای شامل Cu بهتر است که در محلول الکترولیت اسید سولفوریک با غلظت 7N-4N آندایز شوند رنگ ایجاد شده بر روی قطعات آندایز شده آلیاژهای فوق تحت تاثیر درصد عناصر تشکیل دهنده آلیاژ بوده و معمولا تیره می باشند.
پروسه عمومی آندایزینگ الومنیوم
پروسه عمومی اندایز آلومنیمپروسه ساختمانی اندایز آلومنیم
پروسه اندایزینگ آلومنیم ساختمانی
پروسه آندایزینگ خودرویی آلومینوم
پروسه خودرویی اندایز آلومنیم
8 آندایزینگ با استفاده از الکترولیت اسید سولفوریک
از اسید سولفوریک با غلظت هایی از g/l 700-10 در صنایع و مراکز تحقیقاتی جهت عملیات آندایزینگ استفاده می کنند. اما بیشترین غلظتی که بطور معمول به کار می رود g/l 250-150می باشد. با تغییر غلظت، میزان هدایت الکترویکی نیز تغییر می یابد. بیشترین قابلیت هدایت الکتریکی در غلظت wt% 35 اسید سولفوریک بدست می آید. در چنین حالتی ولتاژ مورد نیاز جهت ایجاد دانسیته جریانamp/dm2 ½ کمترین مقدار خود را خواهد داشت و انرژی مصرف شده الکتریکی نیز به همان نسبت در پایین ترین حد خود خواهد بود. نمودار تغییرات هدایت الکتریکی محلول با توجه به غلظت اسید سولفوریک
9 آندایزینگ با الکترولیت اسید کرومیک
موارد استفاده الکترولیت اسید کرومیک برای آندایزینگ آلومینیوم: 1) در حالتی که کمترین تغییر در ابعاد قطعه در طی آندایزینگ مورد نظر باشد. 2) بعنوان زمینه و آستری در رنگ آمیزی قطعات بخصوص در صنایع نظامی. 3) حفظ استحکام مکانیکی نقاط پرچ شده و یا جوشکاری شده قطعات آلومینیومی . 4) جهت نشان دادن ترک ها، خوردگی ها، درزهای مویی و سوراخ های موجود در سطح قطعات آلومینیومی به خصوص در صنایع هواپیمایی و نظامی . 5) برای قطعات تزئینی و دکوراسیون با توجه به رنگ اکسید حاصل از آندایزینگ در الکتورلیت اسید کرومیک (‌هرچند که اکسید حاصل در مقایسه با آندایزینگ در الکترولیت اسید سولفوریک نرم تر می باشد )‌ 6) موارد استفاده الکترولیت اسید کرومیک برای آندایزینگ آلومینیوم: 7) در حالتی که کمترین تغییر در ابعاد قطعه در طی آندایزینگ مورد نظر باشد. 8) بعنوان زمینه و آستری در رنگ آمیزی قطعات بخصوص در صنایع نظامی. 9) حفظ استحکام مکانیکی نقاط پرچ شده و یا جوشکاری شده قطعات آلومینیومی . 10) جهت نشان دادن ترک ها، خوردگی ها، درزهای مویی و سوراخ های موجود در سطح قطعات آلومینیومی به خصوص در صنایع هواپیمایی و نظامی . 11) برای قطعات تزئینی و دکوراسیون با توجه به رنگ اکسید حاصل از آندایزینگ در الکتورلیت اسید کرومیک (‌هرچند که اکسید حاصل در مقایسه با آندایزینگ در الکترولیت اسید سولفوریک نرم تر می باشد )‌
10 آندایزینگ با الکترولیت اسید اگزالیک
استفاده از این اسید به عنوان الکترولیت در صنعت آندایزینگ از سال های 1939 در ژاپن و آلمان آغازشد.این محلول نسبت به اسید سولفوریک، سطح سخت تری ایجاد می نماید اولاً دارای مقاومت اهمی بیشتری است ثالنیاً شفاف و روشن نبوده و رنگ آن نیز به درجه حرارت محلول، دانسیته جریان و ضخامت لایه اکسیدی بستگی دارد. که از کمرنگ در ضخامت µm5 تا پر رنگ در ضخامت های µm50-25 متغیر می باشد.پارامترهای موثر در فرآیند آندایزینگ با اسید اگزالیک: 1) غلظت 2) ولتاژ 3) دانسیته جریان لایه اکسیدی ایجاد شده در این روش دارای روزنه ها و حفره های بیشتری بوده و از نظر سختی با لایه اکسیدی حاصل از جریان مستقیم قابل مقایسه می باشد (منحنی I جریان مستقیم و منحنی II جریان متناوب با غلظت الکترولیت یکسان 5% و دانسیته جریان amp/dm2 1/5)
ارتباط ضخامت لایه اکسیدی با درجه حرارت حمام
  11 آندایزینگ سخت
پوشش ایجاد شده بر روی سطح آلومینیوم دارای سختس قابل توجهی می باشد و در صنایعی که نیاز به مقاومت سایشی و خوردگی دارند کاربرد زیادی دارد. سختی حاصله در آندایزینگ سخت به حدود HRC 50 و مقاومت کششی آن نیز به حدود psi 250000 می رسد که تقریباً معادل سختی و مقاومت کششی فولاد ابزار می باشد. 11.1 شرایط کاری جهت آندایزینگ سخت : مراقبت از محلول الکترولیت و ممانعت از ورود ناخالصی به آن دارای اهمیت اساسی است. میزان آلومینیوم حمام نباید از g/l 8-5 تجاوز نماید زیرا باعث ایجاد رسوب در ته تانک می گردد.وجود عناصر فلزی دیگر مانند آهن، مس و منگنز و سیلیسیوم نیز باعث کاهش قدرت پرتاب محلول الکترولیت شده و دارای تاثیرات منفی می باشد. 11.2 نکات قابل توجه در فرآیند آندایزینگ سخت در حمام های متوسط و کوچک معمولاً از کویل های خنک کننده که در داخل تانک نصب می شوند استفاده می شود. مایعی که جهت گردش و تبرید در این کویل ها بکار می رود معمولاً ترکیب %80 آب و %20 گلیکول و یا مخلوطی از آب و گلیسیرین می باشد.جهت حمام ها و تانک های بزرگتر استفاده از این سیستم مناسب نمی باشد زیرا احتمال ایجاد سوراخ بر بدنه کویل ها و در نتیجه مخلوط شدن مایع برودت زا با محلول الکترولیت وجود دارد. در اینگونه موارد برودت مورد نیاز را با استفاده از مبدل های حرارتی خارجی و یا خنک کننده های مناسب ایجاد نمود. جنس مبدل های حرارتی می توانداز فولاد ضد زنگ، گرافیت و یا تیتانیوم باشد. 11.2.1 تلاطم در محلول الکترولیت ایجاد حرکات نوسانی و یا تلاطم در داخل محلول الکترولیت تانک نقش مهمی را در خارج ساختن دمای ایجاد شده در جریان حمام آندایزینگ بر عهده دارد.جهت ایجاد تلاطم می توان از عبورهوای فشرده در داخل لوله هایی به قطرcm 4-2/5 که به فاصله هرcm 15-10 بر روی آن سوراخ های ریزی به قطر mm2/5 ایجاد شده استفاده نمود.لوله های مزبور در ته تانک قرار می گیرند و جنس آن باید به گونه ای انتخاب شود که در مقابل خوردگی اسیدی مقاومت نماید. 11.2.2 قلاب ها جنس قلاب ها باید از آلیاژی انتخاب شود که اولاً متناسب و شبیه به آلیاژ قطعه کار باشد و ثانیاً بتواند جریان برق را به نحو مطلوبی به قطعه کار منتقل نماید. 11.2.3 زمان عملیات طول زمان عملیات آندایزینگ سخت با وزن پوشش یا لایه اکسیدی ایجاد شده بر روی قطعه کار آلومینیومی نسبت مستقیمی دارد.
نوشته مراحل انجام آنادایزینگ اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ad%d9%84-%d8%a7%d9%86%d8%ac%d8%a7%d9%85-%d8%a2%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7%db%8c%d8%b2/
0 notes
arianachemical · 4 years
Link
0 notes
arianachemical · 4 years
Text
کاربرد فروکلین 3 کاره
کاربرد فروکلین 3 کاره یا زنگبر: این محلول که بصورت مایع سبز رنگ می باشد یک محلول صنعتی است. از این محلول برای پاک کردن چربی ها و اکسیدها از روی سطوح استفاده می کنند و عملیات چربی گیری را به راحتی انجام می دهد. این محلول بخاطر داشتن ترکیباتی خاص به راحتی در چربی ها نفوذ کرده و عملیات پاکسازی چربی ها را خیلی راحت انجام می دهد. بخاطر بالا بودن عملکرد بالا و هزینه مناسب آن، این محلول از نظر اقتصادی بسیار با صرفه است.
این ماده در دو حالت سوپر و معمولی عرضه می شود.
  کاربردها
معمولا قطعات فلزی به راحتی در اثر قرار گرفتن در محیط بیرون، دچار زنگ زدگی می شوند. که این عامل باعث کاهش طول عمر فلزات می شود. فروکلین برای از بین بردن این زنگ ها کاربرد ویژه ای دارد. کاربرد فروکلین 3 کاره بدین صورت می باشد که با حذف لایه ی اکسیدی یا همان زنگ از روی فلزات، مقاومت و زیبایی فلزات را بیشتر می کند. جالب است که بدانید این ماده هنگام حذف زنگ آهن، هیچ آسیبی به فلز وارد نمی کند و فقط لایه اکسیدی رو از روی فلزات برمیدارد.
کاربردهای دیگر این ماده در موتورخانه شوفاژ است که به راحتی رسوب موجود در فلزات را برطرف می کند.
هنگام کار با این ماده باید از دستکش، ماسک و لباس مخصوص استفاده شود. قبل از کار، باید دمای محلول را به 40 تا 50 درجه برسانید که معمولا برای بالابردن دما از هیترهای ضد اسیدی استفاده می کنند. سپس باید قطعات را داخل محلول فروکلین قرار دهید و بعد از چند دقیقه آنرا خارج کنید. نکته: میزان قرار دادن فلز درون محلول بستگی به میزان چربی و زنگ زدگی قطعات دارد. سپس می توانید قطعات را بیرون آورده و شستشو دهید. معمولا برای خشک کردن آنها از دستگا های خشک کن یا خاک اره استفاده می شود.
آریانا شیمی بزرگترین تولید کننده فروکلین 3 کاره می باشد.
نوشته کاربرد فروکلین 3 کاره اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/3-function-ferrocline-application/
0 notes
arianachemical · 4 years
Text
سود پرک MSDS
برگه اطلاعات ایمنی سود پرک
بخش 1: محصولات شیمیایی و شناسایی شرکت
نام محصول: سودپرک یا هیدروکسید سدیم کد کاتالوگ: SLS3298، SLS1081، SLS2503، SLS3925،SLS1705 CAS #: 1310-73-2 RTECS: WB4900000 موجودی TSCA: TSCA 8 (b): هیدروکسید سدیم CI : در دسترس نیست. مترادف: سود پرک نام شیمیایی: هیدروکسید سدیم فرمول شیمیایی: NaOH
بخش 2: ترکیب و اطلاعات در مورد مواد لازم
ترکیب بندی:
CAS #٪ را توسط وزن نامگذاری کنید
هیدروکسید سدیم 1310-73-2 100
بخش 3: شناسایی مخاطرات
اثرات حاد سلامت بالقوه: در صورت تماس پوستی (خوردگی ، تحریک کننده ، نفوذ کننده) ، تماس چشمی (تحریک کننده ، خورنده) می تواند بسیار خطرناک باشد. برای استنشاق میزان آسیبی که وارد میکند بستگی به طول تماس دارد. تماس چشمی می تواند به آسیب قرنیه یا نابینایی و تماس با پوست می تواند التهاب و تاول ایجاد کند. استنشاق گرد و غبار باعث تحریک روده یا دستگاه تنفسی می شود  ، که با سوزش ، عطسه و سرفه مشخص می شود. قرار گرفتن در معرض شدید می تواند آسیبهای به ریه ایجاد کرده و باعث خفگی ، بیهوش یا مرگ شود. التهاب چشم با قرمزی ، آب دادن و خارش مشخص می شود. التهاب پوست با خارش ، پوسته پوسته شدن ، قرمزی یا گاهی اوقات تاول مشخص می شود.
اثرات بالقوه سلامت مزمن
اثرات سرطان زا: در دسترس نیست. اثرات جهشی: جهش دهنده سلولهای سوماتیک پستانداران. اثرات تراتوژنیک: در دسترس نیست. سمیت توسعه: در دسترس نیست. این ماده ممکن است برای غشاهای مخاطی ، دستگاه تنفسی فوقانی ، پوست ، چشم سمی باشد. قرار گرفتن در معرض مکرر یا طولانی مدت در معرض ماده می تواند هدف را تولید کند. آسیب اندامها قرار گرفتن در معرض مکرر چشم در برابر سطح کم گرد و غبار می تواند باعث تحریک چشم شود. قرار گرفتن در معرض مکرر پوست می تواند تخریب موضعی پوست یا درماتیت ایجاد می کند. استنشاق مکرر گرد و غبار می تواند درجات مختلفی از سوزش تنفسی ایجاد کند
بخش 4: اقدامات کمکهای اولیه
ارتباط چشمی:
هر گونه تماسی را بررسی کرده و از بین ببرید. در صورت تماس بلافاصله حداقل 15 بار چشم را با آب زیادی بشویید از آب سرد استفاده شود. فوراً مراقبت های پزشکی را دریافت کنید. تماس پوستی: در صورت تماس ، بلافاصله پوست را به مدت حداقل 15 دقیقه با پاک کردن لباس های آلوده بشویید و کف پوست تحریک شده را با نرم کننده بپوشانید. می توانید از آب سرد استفاده شود. لباس های قبل از استفاده مجدد کاملاً تمیز و شستشو شود. قبل از استفاده مجدد فوراً مراقبت های پزشکی را دریافت کنید.
تماس با پوست :
دستها را با صابون ضد عفونی کننده بشویید و پوست آلوده را با یک کرم ضد باکتریایی بپوشانید. به دنبال مراقبت پزشکی باشید.
استنشاق:
در صورت استنشاق ، در هوای تازه قرار بگیرید. اگر نفس نمی کشد، تنفس مصنوعی بدهید. اگر تنفس دشوار است ، اکسیژن بدهید.
استنشاق جدی:
در اسرع وقت قربانی را به منطقه امن انتقال دهید. لباس های تنگ مانند یقه ، کراوات ، کمربند یا کمر را شل کنید. اگر تنفس دشوار است ، اکسیژن را دهید. اگر قربانی نفس نمی کشد ، احیا دهان به دهان را انجام دهید. هشدار: ممکن است برای کسی که کمک کند برای احیا دهان به دهان، ماده استنشاق سمی ، عفونی یا خورنده وارد دهانش شود به دنبال مراقبت فوری پزشکی باشید.
گوارشی:
آیا استفراغ می کنید؟ هرگز چیزی را از طریق دهان به وارد بدنتان نکنید. شخص اگر مقادیر زیادی از این ماده بلعیده است ، سریعاً با پزشک تماس بگیرید. لباس های تنگ مانند یقه را شل کنید ،کراوات ، کمربند یا کمر.
  برای خرید سود پرک زیر قیمت بازار با ما تماس بگیرید.
نوشته سود پرک MSDS اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/sodium-hydroxide-msds/
0 notes
arianachemical · 4 years
Text
کاربردهای سود پرک
سود پرک یا سدیم هیدروکسید برای ساخت بسیاری از محصولات روزمره مانند کاغذ ، آلومینیوم ، مواد شوینده تجاری و تمیز کننده فر و صابون و مواد شوینده استفاده می شود.
سود پرک در محصولات تمیز کننده و ضد عفونی کننده
از هیدروکسید سدیم برای ساخت صابون و انواع مواد شوینده مورد استفاده در منازل و مصارف تجاری استفاده می شود. سفید کننده کلر با ترکیب کلر و هیدروکسید سدیم تولید می شود. پاک کننده هایی را که حاوی هیدروکسید سدیم هستند ، چربی ها و گریس هایی را که باعث بسته شدن فاضلاب و لوله ها می شود را در آب حل می کنند.
سود پرک در داروسازی و پزشکی
هیدروکسید سدیم برای کمک به تولید انواع داروها و محصولات دارویی از داروهای تسکین دهنده درد مانند آسپرین گرفته تا ضد انعقاد کننده هایی که می توانند در جلوگیری از لخته شدن خون کمک کنند ، به داروهای کاهش دهنده کلسترول کمک می کنند.
سود پرک در انرژی
در بخش انرژی از هیدروکسید سدیم در تولید سلول های سوخت استفاده می شود. سلول های سوخت مانند باتری ها برای تولید انرژی پاک و کارآمد، برای طیف وسیعی از کاربردها از جمله حمل و نقل استفاده می شوند. انتقال مواد و برنامه های پشتیبان گیری ثابت، قابل حمل و اضطراری رزین های اپوکسی که با هیدروکسید سدیم تولید می شوند در توربین های بادی استفاده می شوند.
سود پرک در تصفیه آب
تأسیسات تصفیه آب شهری از هیدروکسید سدیم برای کنترل اسیدیته آب و کمک به حذف فلزات سنگین از آب استفاده می کند. از هیدروکسید سدیم همچنین برای تولید هیپوکلریت سدیم ، یک ماده ضد عفونی کننده آب استفاده می شود.
سود پرک در تولید مواد غذایی
هیدروکسید سدیم در بسیاری از برنامه های غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و مانند پختن غذاهایی مانند زیتون به پیش بندهای قهوه ای به سبک باواریا کمک می کنند، و باعث خرد شدن ویژگی مشخص آنها می شود. هیدروکسید سدیم برای از بین بردن پوست از گوجه فرنگی ، سیب زمینی و سایر میوه ها و سبزیجات برای کنسرو استفاده می شود و همچنین به عنوان ماده ای در مواد نگهدارنده مواد غذایی که به جلوگیری از رشد قالب و باکتری ها در مواد غذایی کمک می کند.
سود پرک در محصولات چوبی و کاغذی
در بسیاری از مراحل ساخت کاغذ، چوب با محلول حاوی سولفید سدیم و هیدروکسید سدیم درمان می شود. این کمک می کند تا اکثر مواد ناخواسته در چوب حل شود و سلولز نسبتاً خالص باقی بماند که اساس کاغذ را تشکیل می دهد. در فرآیند بازیافت کاغذ، از هیدروکسید سدیم برای جدا کردن جوهر از الیاف کاغذ استفاده می شود که اجازه می دهد مجدداً از الیاف کاغذ استفاده شود.
همچنین از هیدروکسید سدیم برای تصفیه مواد اولیه برای محصولات چوبی مانند کابینت و مبلمان و در سفید کردن و تمیز کردن چوب استفاده می شود.
سدیم هیدروکسید در فرآوری سنگ معدن آلومینیوم
از هیدروکسید سدیم برای استخراج آلومینا از مواد معدنی طبیعی استفاده می شود. آلومینا در ساخت آلومینیوم و انواع محصولات مختلف از جمله فویل ، قوطی ، ظروف آشپزخانه ، لیوان آبجو و قطعات هواپیما استفاده می شود. در ساخت و ساز ، از آلومینیوم در موادی استفاده می شود که نمای ساختمان و قاب پنجره را فعال می کند.
سدیم هیدروکسید در سایر مصارف صنعتی
هیدروکسید سدیم در بسیاری دیگر از فرآیندهای صنعتی و تولیدی مورد استفاده قرار می گیرد. از آن برای ساختن ریون ، اسپندکس ، مواد منفجره ، رزین های اپوکسی ، رنگ ها ، شیشه و سرامیک استفاده می شود. همچنین در صنایع نساجی برای ساختن رنگها ، پردازش پارچه های نخی و در شستشو و سفید کردن و همچنین در تمیز کردن و پردازش فلزات ، روکش اکسید ، آبکاری و استخراج الکترولیتی مورد استفاده قرار می گیرد.
برای خرید سود پرک با قیمت رقابتی با ما تماس بگیرید.
نوشته کاربردهای سود پرک اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/sodium-hydroxide-benefits/
0 notes
arianachemical · 4 years
Text
زمان مناسب مصرف کودهای شیمیایی
زمان مناسب مصرف کودهای شیمیایی کی هست؟ آیا می دانستید انتخاب بهترین زمان برای مصرف کود های شیمیایی تاثیر خیلی زیادی بر عملکرد محصولات شما دارد؟
خیلی ها به این مهم توجه نمی کنند و فکر میکنند بهترین زمان مصرف و استفاده از این مواد زمانیست که آنها وقت و تایم خالی دارند. در حالیکه بهترین زمان مصرف رو باید براساس تجربیات یا تحقیقات محققان انتخاب کرد. این زمان بقدری اهمیت دارد که حتی می توان تاثیر چشم گیری در افزایش بازده محصولات و راندمان محصولات داشته باشد.
استفاده از این مواد در زمان نادرست باعث هدر رفتن انرژی، کود، زمان و حتی آسیب رساندن به محصولات می شود.
زمان بندی
هر گیاهی متناسب به نوع و میزان رشدش نیازمند یکسری مواد غذایی خاص می باشد. که برای رشد هر مرحله، نیازمند یکسری مواد غذایی خاص می باشد. بنابراین بهترین زمان کود دهی باید مواقعی باشد که گیاهان به آنها نیازمند هستند. باید توجه داشت که هر محصول الگوی مصرفی خاصی دارد و نمی توان از یک الگو کود دهی برای تمامی محصولات استفاده کرد.
نوع خاک در میزان جذب این مواد تاثیر زیادی دارد. بنابراین هنگام کود دهی این نکات را باید مورد توجه قرار داد. برای انتخاب بهترین زمان مصرف کود شیمیایی باید مدیریت دقیقی داشته باشید. زیرا این کودها می تواند خیلی راحت از طریق آبیاری، از دسترس گیاه خارج شوند.
طبق تحقیقات انجام شده، به طور معمول 60 درصد از کودهای استفاده شده از طریق آبیاری یا موارد دیگر تلف می شود. یعنی در بهترین حالت تنها 40 درصد از آن جذب گیاه می شود.
بخاطر همین خیلی ها کود را با خاک ترکیب می کنند تا بدین ترتیب میزان جذب را افزایش دهند.
توصیه من به کشاورزان این است که بهترین زمان برای کود دهی را کارشناسان و متخصصین این هزینه بپرسند و سعی کنند که یک جدول برای اندازه گیری میزان کود دهی و اثر بخشی آن داشته باشند.
در این مقاله راجبع زمان مناسب مصرف کودهای شیمیایی صحبت شد. امیدوارم براتون مفید بوده باشه.
  نوشته زمان مناسب مصرف کودهای شیمیایی اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/the-right-time-to-use-chemical-fertilizers/
0 notes
arianachemical · 4 years
Text
انواع سموم کشاورزی
انواع سموم کشاورزی یا سهم های کشاورزی، مواد شیمیایی هستند که برای از بین بردن آفت های مزراع و زمین های کشاورزی استفاده می شود. این سموم مانند یک باکتری یا ضدعفونی کننده است که باعث از بین رفتن آفت های مزارع می شود.
کاربردها
این مواد باعث افزایش محصولات کشاورزی می شود زیرا با از بین بردن آفتهای که مانع رشد گیاهان می شود و بعضا باعث از بین رفتن گیاهان می شود مبارزه می کند. این سموم در طیف های وسیعی استفاده می شود مانند : حشره کش ها، علف کش ها، جلب کش ها و …
زمانی که از این سموم استفاده می کنید جالب است بدانید که این مواد بعد از این که استفاده شدند چند ساعت بعد بر اثر تابش آفتاب تبخیر می شوند یا اینکه بعد از اینکه وارد زمین شدند، توسط خاک جذب شده و به ذرات کوچک تجزیه می شوند. بهترین مواد شیمیایی که در این صنعت طرفدارن زیادی دارد عبارتند از :
هیومیک اسید
اسید فسفریک 85 درصد
اسید نیتریک
اسید سولفوریک
ساختار شیمیایی سموم
معمولا بیشتر حشره کشها در آنها از ارگانوفسفات ها استفاده می شود و بصورت مستقیم روی انتقال دهند های عصبی تاثیر می گذارد. سموم کشاورزی نیز از کربامات استفاده میکنند که معمولا اثرات آنزیمی برگشت پذیر دارند.
یکی از خاصیت مهمی که خاک ها دارند این است که در جذب آفت کش ها بسیار موثر عمل می کنند.
این آفت کش ها هنگامیکه در محیط زیست پخش می شوند می توانند بصورت های مختلف جذب شوند. معمولا ساختمان خاک بصورتی است که که میزان تراکم ذرات آن در جهت حرکت آب تاثیر می گذارد و گاها باعث می شود که سموم قبل از اینکه توسط خاک جذب شود، از این طریق در خاک حرکت کنند.
معمولا استفاده از این سموم در بیشتر کشاورزان یک امر بدیهی و واجب است اما باید بدانید که اکثر تولید کنندگان تلاش می کنند تا با هزینه کمتر این محصولات را تولید کنند و این ممکن است برای مزارع و کشاورزان نتیجه بخش نباشد.
  نوشته انواع سموم کشاورزی اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/types-of-agricultural-pesticides/
0 notes
arianachemical · 4 years
Text
کاربردهای اسید فسفریک
اسید فسفریک چه کاربردهای دارد؟
در این مقاله میخواهیم راجب اسید فسفریک چیست و کاربردهای آن صحبت کنیم. اگه مقاله اسید فسفریک 85 درصد را مطالعه کرده باشید در آن بطور کامل درباره این موضوع بصورت جامع صحبت کردیم اما الان میخواهیم بصورت تخصصی درباره کاربردهای این ماده صبحت کنیم.
انواع اسید فسفریک
کاربردهای اسید فسفریک
گرید خوراکی
خواص اسید فسفریک
انواع اسید فسفریک
این ماده در دو نوع صنعتی و خوراکی تولید و استفاده می شود.
اسید فسفریک 80 درصد که بعنوان گرید صنعتی می باشد
اسید فسفریک 85 درصد که در گرید خوراکی می باشد.
کار��ردهای اسید فسفریک
همانطور که می دانید این ماده کاربردهای فراوانی در صنعت دارویی و غذایی دارد و همچنین در بیشتر مواد غذایی بعنوان طعم دهنده استفاده می شود. نوشابه ها برای اینکه به محصولشون طعم و گاز بدهند از این اسید استفاده می کنند چرا که این اسید نسبت به اسید سیتریک طعم ملایم تری دارد. و معمولا نوشابه های با مارک کولا از این ماده بیشترین استفاده را دارند. همچنین در فرآیند های تخمیری و خمیر کردن جهت کنترل PH، از اسید فسفریک مانند اسید ستریک استفاده میکنند.
بیشترین کاربرد این ماده در کشاورزی است که از آن بعنوان کود کشاورزی برای مزارع و زمین های استفاده می کنند. این ماده به دلیل ایجاد طعم شیرین در نوشابه ها، مخصوصا نوشابه مشکی، بیشترین استفاده را دارد. و یک طعم ترشی به آن می بخشد.
اسید فسفریک گرید خوراکی
این ماده که یکی از پرکاربردترین مواد شیمیایی در صنعت بشمار می آید یک اسید غیر آلی است. در گرید خوراکی از این ماده در نوشابه های گاز دار، تولید کود کشاورزی، پاک کننده ها، خوراک برای دام و … همچنین در صنعبت داروسازی و تصفیه آب کاربرد دارد. همچنین بعنوان عامل بازدارند ضد حریق برای بعضی از سطوح و جرم گیری استفاده می شود.
کاربردهای اسید فسفریک
1- کشاورزی بیشترین کاربرد این ماده در کشاورزی جهت تهیه کود می باشد و اهمیت خیلی زیادی در کشاورزی دارد.
2- صنایع غذایی اسید فسفریک در صنعت غذایی کی از با اهمیت ترین و پرمصرف ترین مواد می باشد. و بصورت خیلی گسترده بعنوان طعم دهنده در نوشابه های گازدار و سایر مواد غذایی استفاده می شود. این ماده بعلت قیمت پایینی که دارد باعث شده تا محبوبیت زیادی در تولید مواد خوراکی پیدا کند.
3- پزشکی در صنعت پزشکی، بیشترین کاربرد این ماده در ارتودنسی و دندانپزشکی است همچنین در تولید آسپرین هم از این ماده استفاده میکنند.
4-مواد شوینده معمولا آبها دارای یکسری ناخالصی ها هستند و به تنهایی قادر به پاک کردن نمی باشند به همین خاطر در تولید پاک کننده ها جهت نرم کردن آب از این ماده استفاده می کنند.
5- زد زنگ آهن این ماده در حل کردن زنگ آهن کاربرد فراوانی دارد و به راحتی سطوح زنگ زده را تمیز می کند.
برای خرید اسید فسفریک ارزان قیمت با ما تماس بگیرید.
نوشته کاربردهای اسید فسفریک اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/phosphoric-acid-usage/
0 notes
arianachemical · 4 years
Link
0 notes
arianachemical · 4 years
Text
آنودایز کردن چیست؟
آنودایز کردن چیست؟ این یک فرآیند پسیوالیزه کردن الکترولیتی است که برای افزایش ضخامت لایه اکسید طبیعی روی سطح قطعات فلزی استفاده می شود. اما این به چه معنا است؟ نام آنادایز از خود فرآیند آمده است. بخشی که تحت درمان قرار می گیرد به عنوان الکترود آند یک مدار الکتریکی عمل می کند. این یک لایه اکسید روی قطعه تولید می کند که ضخیم تر از چیزی است که معمولاً روی فلز برهنه یافت می شود. آنودایزسیون در واقع باعث تغییر بافت مواد در سطح میکروسکوپی و همچنین ساختار بلوری آن در نزدیکی سطح می شود. آیا می دانستید فیلم های آندی می توانند بسیار قوی تر و چسبنده تر از اکثر انواع نقاشی و آبکاری فلز باشند؟
تیتانیوم ، نیوبیوم ، روی ، منیزیم ، آلیاژهای آلومینیوم و تانتالم همه فلزاتی هستند که می توانند آنودایز شوند.
با این حال ، فلزاتی وجود دارند که به خوبی مانند فرآیند آهن یا فولاد کربن واکنش نشان نمی دهند. این فلزات هنگام اکسیداسیون لایه برداری می شوند و این بدان معنی است که لایه جدید کاملاً پوسته پوسته می شود. آنودایز کردن یک قطعه فلز به محافظت در برابر خوردگی کمک می کند و برای اولین بار در سال 1923 برای محافظت از قطعات دریایی که دائما در معرض آب نمک بودند ، مورد استفاده قرار گرفت. آنودیزاسیون همچنین مقاومت به سایش را افزایش داده و چسبندگی بهتری را برای پرایمرهای رنگی یا چسب از فلزهای برهنه فراهم می کند.
سایر کاربردها
سایر کاربردهای آنودایزینگ ، زیبایی بیشتری دارند. شرکت های جواهرات، مانند Anatometal از این فرآیند برای ایجاد قطعات رنگارنگ از هنر پوشیدنی استفاده می کنند. چندین روش مختلف برای آنودایز کردن وجود دارد و از فلز تا فلز متفاوت است. تیتانیوم و نیوبیوم کاملاً مشابه هستند. از طریق آنودایزاسیون ، این فلزات بدون استفاده از رنگ ها ، آرایه ای از رنگهای مختلف ایجاد می کنند. رنگی که شکل می گیرد به ضخامت اکسید بستگی دارد (این توسط ولتاژ آنودایزر کنترل می شود). تداخل نور منعکس کننده لایه اکسید با نوری که در واقع از طریق لایه مذکور عبور می کند و فلز زیر آن بازتاب می یابد همان چیزی است که رنگی را که می بینید تعیین می کند. مس ، طلا ، سبز ، بنفش ، بخاری و زرد فقط چند رنگ هستند که می توان از طریق آنودایزاسیون تیتانیوم به دست آورد. حتی می توانید با تمرین کافی یک اثر “نرم و صاف روغن” ایجاد کنید.
برای خرید رنگ آنادایز با ما تماس بگیرید.
  منبع
نوشته آنودایز کردن چیست؟ اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/anodization/
0 notes
arianachemical · 4 years
Text
کاربردهای اسید سولفوریک
کاربردهای اسید سولفوریک
در این مقاله راجب کاربردهای زیادی که اسید سولفوریک در صنعت مواد شیمیایی دارد صحبت می شود. اسید سولفوریک یکی از مهمترین مواد شیمیایی صنعتی است. مقدار زیادی از آن هر ساله از سایر مواد شیمیایی تولید شده ساخته می شود. بیش از 40 میلیون تن از آن در سال 1990 در ایالات متحده تولید شده است. این ماده کاربردهای گسترده ای داشته و در تولید تقریبا همه کالاهای تولید شده نقش ایفا می کند. عمده ترین کاربرد اسید سولفوریک در تولید کودهایی شیمیایی است به عنوان مثال ، سوپر فسفات آهک و سولفات آمونیوم. از این ماده در ساخت مواد شیمیایی استفاده می شود. به عنوان مثال در ساختن اسید هیدروکلریک ، اسید نیتریک ، نمک سولفات ، مواد شوینده مصنوعی ، رنگ و رنگدانه ها ، مواد منفجره و مواد مخدر استفاده می شود. این ماده در پالایش نفت برای شستشوی ناخالصی های موجود در بنزین و سایر محصولات پالایشگاه استفاده می شود. اسید سولفوریک در پردازش فلزات ، به عنوان مثال ، در ترشی (تمیز کردن) آهن و فولاد قبل از آبکاری آنها با قلع یا روی استفاده می شود. ریون با اسید سولفوریک ساخته می شود. این ماده به عنوان الکترولیت موجود در باتری اسید سرب که معمولاً در وسایل نقلیه موتوری استفاده می شود (اسید برای این استفاده ، حاوی حدود 33٪ H 2SO4 و با وزن مخصوص حدود 1.25 است ، اغلب باتری اسید خوانده می شود).
برای خرید اسید سولفوریک می توانید با کارشناسان فروش ما در آریانا شیمی تماس بگیرید.
منبع
  نوشته کاربردهای اسید سولفوریک اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/uses-of-sulfuric-acid/
0 notes
arianachemical · 4 years
Text
اسید سولفوریک چقدر می تواند خطرناک باشد؟
اسید سولفوریک چقدر می تواند خطرناک باشد؟
اسید سولفوریک یک ماده شیمیایی کاملاً خورنده است که به صورت غلیظ بصورت بالقوه انفجاری است. و می تواند باعث سوختگی شدید پوست شود همچنین می تواند بینی و گلو را تحریک کند و در صورت استنشاق باعث تنفس می شود و چشم را سوزاند و احتمالاً باعث کوری می شود و در صورت بلع و خورده شدن می تواند سوراخ هایی در معده ایجاد کند.
اسید سولفوریک غلیظ
سولفوریک اسید غلیظ معمولاً در ایالات متحده به عنوان پاک کننده زهکشی و توالت استفاده می شود. کودکان و بزرگسالان در اثر تماس تصادفی یا حمله عمدی با اسید سولفوریک به این شکل ، دچار سوختگی کامل پوست شده اند. علاوه بر این ، اسید سولفوریک هنگامی تشکیل می شود که برخی از تمیز کننده های توالت با آب مخلوط می شوند بنابراین باید مراقب باشید که بخارهای مرتبط با آن تنفس نشود یا هیچ مایع روی پوست یا چشم ها پاشیده نشود. کلیه مواد شیمیایی خانگی حاوی اسید سولفوریک باید در ظروف دارای برچسب اصلی نگهداری شوند در کابینت های قفل شده دور از کودکان نگهداری شوند ، از آتش دور شوند و فقط برای اهداف مورد نظرشان استفاده شوند. موادی که در قسمت خارج باتری خودرو تشکیل شده نیز منبع اسید سولفوریک است و از لمس آن نباید خودداری کنید. برای جلوگیری از آسیب دیدگی، هنگام قرار گرفتن در معرض آن باید عینک ایمنی بپوشید و از دستکش های مقاوم در برابر مواد شیمیایی استفاده کنید. در صورت قرار گرفتن در معرض اسید سولفوریک ، قسمت بدن تماس گرفته شده باید فوراً با آب فراوان شستشو شود و سپس با مرکز کنترل سم تماس گرفته شود. اگر اسید سولفوریک در خانه ریخته شود ، باید در اداره آتش نشانی محلی برای کمک در رسیدگی به این نشت ، تماس گرفته شود.
  هنگامی که میزان آلودگی هوا زیاد است ، به خانواده ها توصیه می شود تا حد امکان در داخل خانه بمانند و از انجام ورزش در فضای باز خودداری کنند. خانواده ها با توجه به خبرنامه ها و مشاوره های مربوط به آلودگی هوا می توانند از میزان آلودگی هوا مطلع شوند که بیشتر آنها توسط سازمان حفاظت محیط زیست (سازمان حفاظت محیط زیست) صادر می شود. این امر به ویژه برای افراد دارای شرایط تنفسی و کودکان آسم بسیار مهم است. ماندن در خانه در مواقع آلودگی هوا توسط اسید سولفوریک به شما کمک می کند تا از تنفس قطرات اسید سولفوریک جلوگیری کنید.
  اگر در صنایع شیمیایی یا آبکاری فلز کار می کنند ، بزرگسالان ممکن است در معرض اسید سولفوریک قرار بگیرند. مواد شوینده ، صابونها ، کودها یا باتریهای اسید سرب تولید کنید. یا در چاپ یا چاپ و یا فروشگاه های عکاسی کار کنید. پیش بینی نمی شود که کارگران چنین صنایعی بتوانند خانواده های خود را در خانه (از طریق لباس ، پوست یا نفس خود) در معرض اسید سولفوریک قرار دهند که در محل کار با آنها تماس گرفته شود. در این مقاله راجب این صحبت شد که اسید سولفوریک چقدر می تواند خطرناک باشد؟ امیدوارم براتون مفید بوده باشد.
  منبع
نوشته اسید سولفوریک چقدر می تواند خطرناک باشد؟ اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/how-dangerous-is-sulfuric-acid/
0 notes
arianachemical · 4 years
Text
خطرات اسید سولفوریک
اسید سولفوریک یا جوهر گوگرد یک اسید بسیار قوی است.
از آنجایی که این ماده کاربردهای فراوانی دارد می توان گفت که یک اسید پرکاربرد صنعتی بشمار می رود.
این ماده اسیدی بسیار خطرناک می باشد و خورندگی بالایی دارد. هنگام کار با این اسید باید از لباس و دستکش استفاده کنیم زیرا که برای سلامتی مضر می باشد و چنانچه روی دست بریزد یا با پوست برخورد کند، تحریک پذیری بالایی داشته و باعث سوختگی دست می شود. ما گزارشات زیادی داریم که بخاطر سهل انگاری و عدم توجه به نکات ایمنی آسیب های زیادی متوجه طرف شده و حتی در مواردی موجب کوری نیز می شود. بخار اسید سولفوریک بسیار سمی می باشد و هنگام کار به هیچ وجه نباید این بخار را تنفس کنید. برای همین توصیه می شود که هنگام کار با این اسید باید در فضای باز باشید و به هیچ وقت داخل فضای بسته با این مواد کار نکنید.
عوارض
قرار گرفتن زیاد در مقابل بخار این اسید می تواند باعث مشکلات ریوی شده و باعث آب آوردن ریه ها شود که نتیجه آن تنگی نفس است. آسیب های شدیدی که این اسید انسان وارد می کند شامل آسیب به معده، دستگاه تنفسی و … می شود. چنانچه سهوا این ماده بلعیده شود، گلو دچار آسیب دیدگی می شود.
جابجایی
هنگام جابجایی اسید سولفوریک و حمل نقل آن باید احتیاط کامل را کنید و بدون لباس و محافظ با آن تماس پیدا نکنید. هنگام نشت تانکر، مایع ریخته شده را با دست بر ندارید و لمس نکنید. می توانید از اسپرهای مخصوص برای کاهش بخار آن استفاده کنید. بهترین کار برای مایع ریخته شده روی زمین این است که سطح آن را با خاک یا شن و ماسه بپوشانید تا خطری انسان را تهدید نکند. نکته: توجه کنید که این محصولات نباید به فاضلاب راه پیدا کنند. برای خرید اسید سولفوریک و اطلاع از قیمت آن با ما تماس بگیرید.
نوشته خطرات اسید سولفوریک اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/dangers-of-sulfuric-acid/
0 notes
arianachemical · 4 years
Text
سوالات متداول درباره آنادایز
آنادایزینگ چیست؟
رنگ آنادایز یا آنودایز کردن فرایندی برای اتمام آلیاژهای آلومینیوم است که از اکسیداسیون الکترولیتی سطح آلومینیوم برای تولید یک پوشش محافظ اکسید استفاده می کند. پوشش آندی از اکسید آلومینیوم هیدراته تشکیل شده و در برابر خوردگی و سایش مقاوم در نظر گرفته می شود. روکش ها دارای ضخامت 0.1 تا 1.0 میلی متر هستند و در واقع شفاف هستند ، اگرچه ممکن است رنگی باشند. برخلاف اکثر موارد دیگر ، آنودایز کردن درخشش طبیعی ، بافت و زیبایی خود فلز را حفظ می کند. روکش آنودایز شده سخت ، بادوام است ، هرگز لایه برداری نخواهد شد و در شرایط عادی هرگز از بین نمی رود.
هدف از آنادایزینگ چیست؟
هدف از آنادایز، تشکیل لایه ای از اکسید آلومینیوم است که از آلومینیوم در زیر آن محافظت می کند. لایه اکسید آلومینیوم ، نسبت به خوردگی و سایش مقاومت بالایی دارد. انواع آنودایزینگ وجود دارد که لایه ای از اکسید متخلخل ایجاد می کند که می تواند با رنگ های ارگانیک یا رنگدانه های فلزی رنگ شود و به آلومینیوم یک پایان تزئینی و محافظ می دهد. به طور خلاصه ، اهداف اصلی برای آنادایزینگ عبارتند از: مقاومت در برابر خوردگی ، مقاومت در برابر سایش و مواد آرایشی
آیا آنادایزینگ خطری هم دارد؟
وقتی صحبت از پوشش می شود ، آنودایز کردن یک فناوری ایمن و سازگار با محیط زیست است ، همانطور که امروزه فرآیندی را تمیز می کند. آنودایز کردن یک فرآیند اکسیداسیون طبیعی است. این محصول فرآورده های مضر یا خطرناکی ایجاد نمی کند و به سلامتی انسان یا محیط زیست آسیب نمی رساند. مزایای دیگر این موارد عبارتند از: • رنگهای آنادایز تجزیه نمی شوند • مقاومت در برابر حرارت تا 1،221 درجه فارنهایت (نقطه ذوب آلومینیوم) • آنودایز کردن از مواد شیمیایی ساده مبتنی بر آب استفاده می کند که به راحتی قابل درمان هستند و هیچ محصول جانبی مضر را آزاد نمی کنند • فرآورده های جانبی مایع قابل بازیافت هستند و به فرآیند بازگردانده می شوند • محصولات جانبی جامد را می توان برای مصارف دیگر از جمله: آلومینیوم ، پودر بیکینگ ، مواد آرایشی ، روزنامه و کود جدا کرد. • فرآورده های فرعی اصلی هیدروکسید آلومینیوم بی ضرر هستند و سولفات آلومینیوم می توانند به عنوان فیلتر در فرآیند تصفیه فاضلاب کارخانه های تصفیه فاضلاب شهری استفاده شوند.
چه کسانی ALL برای تغییر آن پیشنهاد می شوند؟
اکثر آلیاژهای آلومینیوم اکسید آلومینیوم را در یک مخزن آنودایزینگ تشکیل می دهند ، بنابراین پاسخ به این سؤال به فرآیند آنودایزینگ و نتیجه مطلوب بستگی دارد. مس حاوی سری 2000 به طور کلی سخت ترین آنودایز کردن و سری 5000 یا 6000 ساده ترین است.
آیا می توانید قطعات برنجی یا فولادی را می توان آنادایز کرد؟
خیر. قسمتی که میخواهیم آنادایز کنیم فقط باید از جنس آلومینیوم باشد. ریخته گری ها برای آنودایز کردن چالش برانگیز هستند زیرا اغلب متخلخل هستند. آلیاژ مورد استفاده برای ریخته گری آندایزینگ 518 است. C443 نیز مناسب است ، اما ذاتاً مقاوم در برابر خوردگی نیست. اینها آلیاژهایی هستند که برای نقاشی ترجیح می دهند زیرا پیش درمانی رنگ به ریخته گری ضعیف شبیه به مواد شیمیایی آندایزینگ حمله می کند.
درباره جوشکاری چیست؟
قطعات را می توان قبل از آنادایز کردن جوش داد. استفاده از میله جوش داده شده 5356 اکیداً توصیه می شود ، اگرچه هنوز برخی تغییر رنگ رخ می دهد. 4043 بدترین انتخاب است زیرا وقتی آنودایز می شود ، یک رنگ سیاه و سفید به نظر می رسد. قبل از آنادایز کردن ، جوشکاری باعث کاهش یکپارچگی مکانیکی می شود و مشکل تغییرات ظاهری را برطرف نمی کند. جوش��اری بعد از آنودایز کردن ایده خوبی نیست زیرا اکثر فرایندهای جوشکاری نیاز به هدایت الکتریکی دارند و در صورت استفاده از جوش ، باید پوشش آندی از زمین دور شود. این همچنین باعث ایجاد یک آشفتگی ناخوشایند در اطراف منطقه جوش می شود.
آنادایز ینگ چقدر طول می کشد ؟
تنها چند ساعت طول می کشد تا پردازش و بسته بندی یک قسمت انجام شود. بیشتر آنودایزرها از چند روز تا چند هفته به برنامه ریزی ، پردازش و فاکتور پروژه ها نیاز دارند. زمان سرب بیشتر از چهار هفته برای آنودایز کردن نادر است. چگونه می توانم آلومینیوم آنودایز شده را پاک کنم؟ تمیز کردن آلومینیوم آنودایز شده با تکنیک مناسب آسان است. از آنجا که آنودایز کردن بسیار سخت است ، می خواهید از یک روش تمیز کننده ساینده با یک صابون ملایم استفاده کنید. از پاک کننده های سخت اسیدی یا قلیایی استفاده نکنید ، زیرا ممکن است فلز را از بین ببرد. برای مراقبت از محلول از حلالها استفاده کنید. بهتر است ابتدا یک ناحیه آزمایشی را امتحان کنید. یک روش توصیه شده استفاده از اسفنج تمیز کننده ساینده با مایع شستشوی ظرف ملایم است. همیشه ابتدا یک منطقه کوچک را امتحان کنید تا از بروز یک مشکل گسترده جلوگیری کنید.
هارد آنادایز چیست؟
Hardcoat به یک پوشش آندی بسیار ضخیم و سخت اشاره دارد. این نوع آنودایز کردن با یک حمام شبیه به فرایند استاندارد گوگرد انجام می شود ، اما با کاهش دما تا حدود 32 درجه فارنهایت کاهش می یابد تا سرعت انحلال کاهش یابد. یک ولتاژ بالاتر اعمال می شود تا پس از شروع ،کند شدن مقدار عایق پوشش ، روند پوشش به ادامه کار خود ادامه دهد.
  برای خرید رنگ آنادایز می توانید با ما تماس بگیرید.
  منبع
نوشته سوالات متداول درباره آنادایز اولین بار در آریانا شیمی. پدیدار شد.
source https://arianachemical.com/anodizing-faqs/
0 notes